![]() |
|
| |||
| |||
| Pirms es nonāktu motocikli (visu veidu), es mēdzu mīlēt un pašu sevi uzcelta ļoti dārgi pushbike, es atceros izjādes ar Tewksbury un atpakaļ 3 reizes nedēļā ar draugiem (15 miles ir 15 jūdzes atpakaļ = 30 km), bet to nozaga un tā vietā, lai aizstātu to iegādājos mopēda (cena ap tādu pašu cenu kā pushbike), tikai 50cc saņem ap 50mph. bet pēdējā laikā man nav varējuši atļauties benzīnu (Girlfriends / vectēvi / draugiem dzimšanas dienas), tāpēc es esmu devusies atpakaļ izjādes pushbike. Jēzus man nogurst un no elpu viegli bet es gribu atgriezties izjādes viņiem labi īstenot un viegli par kabatu Kāds cits ride pushbike? vai motocikls vai abas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir push velosipēds, tā manu tēti veco un ķēdes nāk nozīmes manu kāju paslīdēšana pie pedāli un i slam uz manu cirksnis par šķērskoks rada man krist uz ceļiem un kavēt satiksmi, kamēr es panākt vienošanos ar savu neauglība
| |||
| |||
| LMAO |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas kļūst līdz pat aiz mopēdiem manā automašīnu skaita? im domāta lieta ![]() dont get me wrong i have pacietību visiem ceļa lietotājiem, īpaši riteņbraucējiem utt, jo tie ir milzīgs risks, bet mopēdu i cant stand, viņi vienkārši nāk pāri tā cocky mērķis nav jūs protams mate, bet tad, kad Jūs saņemat automašīnu im pārliecināts jūs saprast bet Yeh atbildēt uz jautājumu, es to love my kalnu velosipēds, līdz suns beidzās līdz ceļa un mans palīgs skrēja pār viņu, tā veida zaudēja savu dzirksti man tad prātā, ka bija aptuveni 6 gadus atpakaļ
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Paga sliktu suni, un es zinu, ko tu domā par mums mopēdistu aizsargbrilles nāk pāri cocky. Un tas nāk no mopēda-er lol, mopēdi ir bīstamas lietas, bet, kas ir daļa no iemesla, kādēļ i love it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu ļoti vērā kalnu riteņbraukšanas, kas pašlaik pieder 6 bikes. Nav iekļauti ielas, bet man patīk Freeride un xc'ing. Vai Lands End John O'Groats pāris gadiem; 1.050 jūdzes pa maršrutu Es iedzēru. Tas bija satriecošs pāris nedēļām.
|
| |||
| |||
| 1.050 km: O mīlu ir aizgājis, ka. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| i ir bmx velosipēdu, kalnu velosipēdu un motociklu. i love my motocikls terehonu, tās Suzuki DRZ-125L, ka man bija jo man bija 10, tā mazliet maza, bet es joprojām love it. tā arī ir sadalīti sajūga svira ![]() mans bmx ir dzeltens mangusts pro bez uzlīmes. i found in atkritumu konteiners tā bija gandrīz bez kustīgām daļām un warped zobs, kad es dabūju to, bet es noteikti to. vērtīgākā daļa, ka velosipēds ir Maxxis hookworm riepa. un mans kalnu velosipēds ir milzu laukakmens un man bija, ka par vecumu, kā arī tās tagad saskrāpēts ar bald riepas slikta velosipēds |
|
| |||
| |||
| Quote:
|