rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

PushBikes!

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 kwietnia 2008, 12:43
Grupa dawcy

Zanim wsiadłem do motocykli (wszystkie rodzaje) i używany do miłości i własnej samodzielnej budowy bardzo drogie pushbike Pamiętam, jazda do Tewksbury iz powrotem 3 razy w tygodniu z przyjaciółmi (15 mil tam 15 mil back = 30 mil), ale został skradziony i tak zamiast zastąpienia go kupiłem motorower (koszt około samej cenie jak pushbike), tylko 50 cm dostaje około 50 mil na godzinę. ale ostatnio nie byłem w stanie pozwolić sobie benzyny (Girlfriends / dziadkowie / znajomych urodzin) więc już wrócił do jazdy pushbike. Jezus mogę się zmęczony i zdyszany łatwo
ale chcę wrócić do jazdy konnej im dobre ćwiczenie i łatwy w kieszeni Ktokolwiek inny jazdy pushbike? lub motocykl lub jedno i drugie?
Old 10 kwietnia 2008, 13:37
Grupa dawcy

mam rower "push", jest to mój ojców stara i łańcuch pochodzą znaczenia nogę zrazy off Pedał i ja slam na moje krocze na poprzeczce powodując mnie spadnie na drogę i trzymać ruchu, i pogodzić się z moim niepłodność

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 10 kwietnia 2008, 13:59
Grupa dawcy

Lmao
Old 10 kwietnia 2008, 15:52
Grupa dawcy

ma prawo do uzyskania za motorowerów w mojej wizytówki samochód?

im przede wszystkim na rzecz

dont get me wrong i cierpliwości dla wszystkich użytkowników dróg, szczególnie etc rowerzystów są na ogromne ryzyko, ale motorowerów i cant stand, one po prostu spotkać tak zarozumiały

nie miała na Ciebie mate oczywiście, ale kiedy już się im samochód na pewno zrozumiesz

ale yeh odpowiedzieć na pytanie, ja się podoba mój rower górski, aż pies wybiegł w drodze i mój kolega prowadził nad nim, to rodzaj utraciła blask dla mnie wtedy pamiętać, że miał około 6 lat temu

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 10 kwietnia 2008, 18:29
Grupa dawcy

Whoa biedny pies, i wiem, co masz na myśli o nas motoroweru użytkownikom przechodzącym przez zarozumiały. A to pochodzi z motoroweru-er lol, motorowery są niebezpieczne rzeczy, ale to część powód I love it
Old 10 kwietnia 2008, 18:36
Grupa dawcy

Jestem mocno na rowerach górskich, obecnie posiadanie 6 rowerów.

Nie na ulicy, ale ja lubię freeride i xc'ing.

Czy Lands End John O'Groats kilka lat temu; 1050 mila drogą wziąłem. To było niesamowite dwa tygodnie.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 10 kwietnia 2008, 19:00
Grupa dawcy

1050 mila: O to miłość, że jeździłem.
Old 18 kwietnia 2008, 15:10
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Cew27 View Post
mam rower "push", jest to mój ojców stara i łańcuch pochodzą znaczenia nogę zrazy off Pedał i ja slam na moje krocze na poprzeczce powodując mnie spadnie na drogę i trzymać ruchu, i pogodzić się z moim niepłodność
Nienawidzę, gdy łańcuch jest poza moim wykorzystywane do tego narzędzia w 1 2 i 3, ale potem umieścić kilka WD-40 i wszystkich lepiej poznać

My System: ubr gier komputerowych

Procesor (y):
q6600 G0 @ stanie schłodzić AC zamrażalni
Płyta główna:
gigabajt ep45 ds3r
Pamięć RAM:
2GB DDR2 800
Karta graficzna (y):
4870 1gb
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malowane przypadku w / 1kw Antec
Chłodzenie:
2 120mm wentylatory 4 wentylatorów 80mm i hdd
Sieć / Internet:
podwójnego gigabajt Lan
Monitor (y):
24 "Acer
Operating System (-y):
Windows XP
Old 19 kwietnia 2008, 01:03
Członek grupy

mam rower BMX, rower górski i motocykl. I love my hałdy motocykl, jego Suzuki DRZ-125L, że miałem, ponieważ miałam 10 lat, jego nieco mały, ale i still love it. ma też złamane dźwigni sprzęgła
Mój bmx jest żółty pro Mangusta bez naklejek. Znalazłem na wysypisku śmieci miała blisko brak ruchomych części, a koła zębatego wypaczony kiedy mam, ale naprawiłem go. Najcenniejszą część tego roweru jest Maxxis opona hookworm. i mój rower górski Giant Boulder i miałem, że od wieków, jak również jej teraz pocierane łyse opony ubogich rowerów
Old 19 kwietnia 2008, 08:38
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Katana View Post
i mój rower górski Giant Boulder i miałem, że od wieków, jak również jej teraz pocierane łyse opony ubogich rowerów
lmao
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.