mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

PushBikes!

Reply

Thread Tools
Old 10 aprilie 2008, 12:43
Grupul de donator

Înainte de a i luat în motociclete (toate tipurile) i folosit de a iubi şi de propriile o auto construit pushbike foarte scump, îmi amintesc de echitatie la Tewksbury şi înapoi de 3 ori pe săptămână, cu prieteni (15 mile există 15 mile înapoi = 30 de mile), dar a fost furat şi aşa mai departe în loc de înlocuindu-l am cumparat o motoreta (costa in jur de acelaşi preţ ca pushbike), doar o 50cc devine în jurul 50 mph. dar recent nu am fost în stare a-şi permite de benzină (Girlfriends / bunici / naştere ale prietenilor), astfel încât am plecat înapoi la mersul pe pushbike. Isus a face i a lua obosit şi cu respiraţia tăiată uşor de
dar vreau să mă întorc în echitatie-le bun exerciţiu şi uşor de pe Pocket Oricine altcineva pushbike o plimbare? sau motocicleta sau amândouă?
Old 10 aprilie 2008, 13:37
Grupul de donator

Am o biciclete împinge, taţi sale vechiul meu o şi a lanţului vine din sensul piciorul meu aluneca de pe pedala şi am Slam pe vintre meu pe crossbar mă provoacă să cadă pe drum şi de trafic în timp ce ţineţi sus i se împăca cu meu infertilităţii

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 10 aprilie 2008, 13:59
Grupul de donator

Lmao
Old 10 aprilie 2008, 15:52
Grupul de donator

are dreptul de achiziţie până în spatele motorete numărului de masina mea?

im în esenţă pe lucru

dont a lua eu am gresit am răbdare pentru toţi utilizatorii drumurilor, în special, etc biciclişti în care acestea sunt la riscuri mari, dar am motorete stand cant, ei doar întâlni atât de obraznic

care nu vizează o tine de Mate desigur, dar odată ce veţi obţine o im masina sigur că vă veţi înţelege

dar Yeh să răspundă la întrebarea, am folosit pentru a-mi place biciclete de munte, până la un câine fugit in pentru a rutiere şi colegul meu de alergat peste el, este un fel de pierdut scânteie sale pentru mine atunci, cont de faptul că a fost de aproximativ 6 ani în urmă

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 10 aprilie 2008, 18:29
Grupul de donator

Whoa câine săraci, şi ştiu ce vrei să spui despre noi motoreta utilizatorii vine peste obraznic. Şi asta vine de la o motoreta de-er lol, motorete sunt lucruri periculoase, dar care face parte din motivul pentru care I love it
Old 10 aprilie 2008, 18:36
Grupul de donator

Sunt foarte mult în mountain bike, în prezent, care detin 6 biciclete.

Nu în stradă, ci i-mi place freeride şi xc'ing.

Ti-Terenuri Sfarsit la John O'Groats o pereche de ani în urmă; 1050 mile pe traseul i-am luat. Asta a fost un cuplu minunat de săptămâni.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 10 aprilie 2008, ora 19:00
Grupul de donator

1050 mile: O-ar placea sa am mers asta.
Old 18 aprilie 2008, 15:10
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cew27 View Post
Am o biciclete împinge, taţi sale vechiul meu o şi a lanţului vine din sensul piciorul meu aluneca de pe pedala şi am Slam pe vintre meu pe crossbar mă provoacă să cadă pe drum şi de trafic în timp ce ţineţi sus i se împăca cu meu infertilităţii
Nu-mi place când vine de pe lanţul de mina utilizate pentru a face acest lucru în angrenaje 1 2 şi 3, dar apoi mi-am pus aproximativ 40 WD-şi cu toate cunoască mai bine

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 19 aprilie 2008, 01:03
Grupul de stat

eu am un biciclete BMX, biciclete de munte si o motocicleta. I love mormane de motocicleta mea, DRZ săi un Suzuki-125L care l-am avut de când am fost de 10, ei un pic mic, dar eu încă Love it. De asemenea, are o pârghie rupt ambreiaj
BMX meu este un pro galben mangustă fără etichete. Am găsit într-un tomberon a avut aproape nici o parte în mişcare şi un dinţite Warped când am prins, dar am stabilit-o. partea cea mai valoroasă din această biciclete este anvelopa Maxxis hookworm. precum şi motocicleta mea de munte este un bolovan uriaş şi l-am avut că pentru vârstele, de asemenea, de acum zgâriat cu anvelope chel bike sărac
Old 19 aprilie 2008, 08:38
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Katana View Post
precum şi motocicleta mea de munte este un bolovan uriaş şi l-am avut că pentru vârstele, de asemenea, de acum zgâriat cu anvelope chel bike sărac
lmao
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.