![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Înainte de a i luat în motociclete (toate tipurile) i folosit de a iubi şi de propriile o auto construit pushbike foarte scump, îmi amintesc de echitatie la Tewksbury şi înapoi de 3 ori pe săptămână, cu prieteni (15 mile există 15 mile înapoi = 30 de mile), dar a fost furat şi aşa mai departe în loc de înlocuindu-l am cumparat o motoreta (costa in jur de acelaşi preţ ca pushbike), doar o 50cc devine în jurul 50 mph. dar recent nu am fost în stare a-şi permite de benzină (Girlfriends / bunici / naştere ale prietenilor), astfel încât am plecat înapoi la mersul pe pushbike. Isus a face i a lua obosit şi cu respiraţia tăiată uşor de dar vreau să mă întorc în echitatie-le bun exerciţiu şi uşor de pe Pocket Oricine altcineva pushbike o plimbare? sau motocicleta sau amândouă? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am o biciclete împinge, taţi sale vechiul meu o şi a lanţului vine din sensul piciorul meu aluneca de pe pedala şi am Slam pe vintre meu pe crossbar mă provoacă să cadă pe drum şi de trafic în timp ce ţineţi sus i se împăca cu meu infertilităţii
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| are dreptul de achiziţie până în spatele motorete numărului de masina mea? im în esenţă pe lucru ![]() dont a lua eu am gresit am răbdare pentru toţi utilizatorii drumurilor, în special, etc biciclişti în care acestea sunt la riscuri mari, dar am motorete stand cant, ei doar întâlni atât de obraznic care nu vizează o tine de Mate desigur, dar odată ce veţi obţine o im masina sigur că vă veţi înţelege dar Yeh să răspundă la întrebarea, am folosit pentru a-mi place biciclete de munte, până la un câine fugit in pentru a rutiere şi colegul meu de alergat peste el, este un fel de pierdut scânteie sale pentru mine atunci, cont de faptul că a fost de aproximativ 6 ani în urmă
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Whoa câine săraci, şi ştiu ce vrei să spui despre noi motoreta utilizatorii vine peste obraznic. Şi asta vine de la o motoreta de-er lol, motorete sunt lucruri periculoase, dar care face parte din motivul pentru care I love it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt foarte mult în mountain bike, în prezent, care detin 6 biciclete. Nu în stradă, ci i-mi place freeride şi xc'ing. Ti-Terenuri Sfarsit la John O'Groats o pereche de ani în urmă; 1050 mile pe traseul i-am luat. Asta a fost un cuplu minunat de săptămâni.
|
| |||
| |||
| 1050 mile: O-ar placea sa am mers asta. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator
|
|
| |||
| |||
| eu am un biciclete BMX, biciclete de munte si o motocicleta. I love mormane de motocicleta mea, DRZ săi un Suzuki-125L care l-am avut de când am fost de 10, ei un pic mic, dar eu încă Love it. De asemenea, are o pârghie rupt ambreiaj ![]() BMX meu este un pro galben mangustă fără etichete. Am găsit într-un tomberon a avut aproape nici o parte în mişcare şi un dinţite Warped când am prins, dar am stabilit-o. partea cea mai valoroasă din această biciclete este anvelopa Maxxis hookworm. precum şi motocicleta mea de munte este un bolovan uriaş şi l-am avut că pentru vârstele, de asemenea, de acum zgâriat cu anvelope chel bike sărac |
|
| |||
| |||
| Citat:
|