menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

PushBikes!

Reply

Thread Tools
Old 10.dubna 2008, 12:43
Darcu Skupina

Kým som sa dostal do motocykle (všetky druhy), ja s láskou a vlastnou seba postavil veľmi drahé pushbike, spomínam si na koni Tewksbury a späť 3x týždenne s priateľmi (15 míľ tam 15 míľ späť = 30 míľ), ale to bolo odcudzené a tak namiesto toho, nahradí ho aj kúpil moped (cena asi za rovnakú cenu ako pushbike), len 50 ccm dostane okolo 50 mph. ale v poslednej dobe som nebol schopný dovoliť benzín (Girlfriends / dědečků / priateľmi narodeniny), takže som sa vrátila ku koni pushbike. Ježiš sa dostanem unavená a bez dychu ľahko
ale chcem sa dostať späť do ich dobrej cvičenia na koni a ľahké na vrecku Niekto iný jazdiť pushbike? alebo motocykla alebo oboje?
Old 10.dubna 2008, 13:37
Darcu Skupina

Mám bicykel tlačiť, má svoje oteckov staré a reťazec pochádza význame moja noha skĺzne pedál a ja slam na moje slabina na brvno mi spôsobuje pád na ceste a držte sa pri prevádzke aj vyrovnať sa s mojím neplodnosť

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 10.dubna 2008, 13:59
Darcu Skupina

LMAO
Old 10.dubna 2008, 15:52
Darcu Skupina

sa dostať až za mopedy v aute počítať?

im v podstate na vec

dont get me wrong já mať trpezlivosť pre všetkých účastníkov cestnej premávky, najmä cyklistov atď, ako sú na obrovského rizika, ale mopedy i cant stand, len tak stretnúť cocky

nie je zameraný na vás samozrejme kamarát, ale akonáhle sa dostanete autom im istí, že budete rozumieť

Yeh, ale odpovedať na otázku, ja s láskou svoje Horský bicykel, kým pes vybehol do vozovky a môj kamarát zrazil ho, že druh stratil iskru pre mňa teda to, že bolo asi 6 rokov

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 10.dubna 2008, 18:29
Darcu Skupina

Whoa chudobný pes, a ja viem, čo myslíš o nás moped užívatelia prichádzajú cez nafúkaný. A to je pôvodom z mopedu-er lol, mopedy sú nebezpečné veci, ale to je jedným z dôvodov, prečo i love it
Old 10.dubna 2008, 18:36
Darcu Skupina

Som veľa na horskom bicykli, v súčasnosti vlastní 6 kôl.

Nie do ulice, ale mám rád freeride a xc'ing.

Páčilo sa Lands End, aby John O'Groats pár rokmi; 1050 míľ cestou som si vzal. To bolo úžasné pár týždňov.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 10.dubna 2008, 19:00
Darcu Skupina

1050 míľ: O rada by som si, aby jel.
Old 18.dubna 2008, 15:10
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Cew27 View Post
Mám bicykel tlačiť, má svoje oteckov staré a reťazec pochádza význame moja noha skĺzne pedál a ja slam na moje slabina na brvno mi spôsobuje pád na ceste a držte sa pri prevádzke aj vyrovnať sa s mojím neplodnosť
Neznášam, keď príde môj reťazce používajú k tomu, že v zariadení 1 2 a 3, ale potom som dal nejaké WD-40 a všetky jeho lepšie spoznať

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 19.dubna 2008, 01:03
Člen Skupina

Mám bmx bicykle, horské bicykle a motorky. i love moje motorka zhromaždenia, jeho Suzuki DRZ-125L, ktoré som mal, pretože mi bolo 10, jeho trochu malý, ale já pořád miluju. to tiež má zlomenú páčku spojky
moja bmx je žltá žíhaná pre bez nálepky. som našiel v smetiaku to mal u žiadne pohyblivé časti a zrútenie ozubené koleso, keď už to mám, ale aj fixed it up. Najcennejšou časťou tohto kola je Maxxis Machovec pneumatiku. a my na horských bicykloch, je obrovský balvan a ja som mal, že na veky aj jej teraz poškriabaný s holou pneumatiky zlé kolo
Old 19.dubna 2008, 08:38
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Katana View Post
a my na horských bicykloch, je obrovský balvan a ja som mal, že na veky aj jej teraz poškriabaný s holou pneumatiky zlé kolo
LMAO
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.