![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kým som sa dostal do motocykle (všetky druhy), ja s láskou a vlastnou seba postavil veľmi drahé pushbike, spomínam si na koni Tewksbury a späť 3x týždenne s priateľmi (15 míľ tam 15 míľ späť = 30 míľ), ale to bolo odcudzené a tak namiesto toho, nahradí ho aj kúpil moped (cena asi za rovnakú cenu ako pushbike), len 50 ccm dostane okolo 50 mph. ale v poslednej dobe som nebol schopný dovoliť benzín (Girlfriends / dědečků / priateľmi narodeniny), takže som sa vrátila ku koni pushbike. Ježiš sa dostanem unavená a bez dychu ľahko ale chcem sa dostať späť do ich dobrej cvičenia na koni a ľahké na vrecku Niekto iný jazdiť pushbike? alebo motocykla alebo oboje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám bicykel tlačiť, má svoje oteckov staré a reťazec pochádza význame moja noha skĺzne pedál a ja slam na moje slabina na brvno mi spôsobuje pád na ceste a držte sa pri prevádzke aj vyrovnať sa s mojím neplodnosť
| |||
| |||
| LMAO |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa dostať až za mopedy v aute počítať? im v podstate na vec ![]() dont get me wrong já mať trpezlivosť pre všetkých účastníkov cestnej premávky, najmä cyklistov atď, ako sú na obrovského rizika, ale mopedy i cant stand, len tak stretnúť cocky nie je zameraný na vás samozrejme kamarát, ale akonáhle sa dostanete autom im istí, že budete rozumieť Yeh, ale odpovedať na otázku, ja s láskou svoje Horský bicykel, kým pes vybehol do vozovky a môj kamarát zrazil ho, že druh stratil iskru pre mňa teda to, že bolo asi 6 rokov
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Whoa chudobný pes, a ja viem, čo myslíš o nás moped užívatelia prichádzajú cez nafúkaný. A to je pôvodom z mopedu-er lol, mopedy sú nebezpečné veci, ale to je jedným z dôvodov, prečo i love it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som veľa na horskom bicykli, v súčasnosti vlastní 6 kôl. Nie do ulice, ale mám rád freeride a xc'ing. Páčilo sa Lands End, aby John O'Groats pár rokmi; 1050 míľ cestou som si vzal. To bolo úžasné pár týždňov.
|
| |||
| |||
| 1050 míľ: O rada by som si, aby jel. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: UBR herný počítač
|
|
| |||
| |||
| Mám bmx bicykle, horské bicykle a motorky. i love moje motorka zhromaždenia, jeho Suzuki DRZ-125L, ktoré som mal, pretože mi bolo 10, jeho trochu malý, ale já pořád miluju. to tiež má zlomenú páčku spojky ![]() moja bmx je žltá žíhaná pre bez nálepky. som našiel v smetiaku to mal u žiadne pohyblivé časti a zrútenie ozubené koleso, keď už to mám, ale aj fixed it up. Najcennejšou časťou tohto kola je Maxxis Machovec pneumatiku. a my na horských bicykloch, je obrovský balvan a ja som mal, že na veky aj jej teraz poškriabaný s holou pneumatiky zlé kolo |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|