az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

PushBikes!

Reply

Konu Araçları
Old 10 Nisan 2008, 12:43
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Before I motosiklet (her türlü) i love ve kendini kendi içine kullanılan var, ben geri haftada 3 kez gör (15 mil var 15 mil geriye = 30 mil) ile Tewksbury için sürme hatırlıyorum ama çok pahalı pushbike inşa o çalındı ve böylece onun yerine ben yerine) sadece bir 50cc 50mph etrafında alır pushbike olarak aynı fiyat etrafında bir moped (maliyet satın aldı. ama son zamanlarda ben de benzinli (Girlfriends / dedeler / arkadaşlar doğum günü) göze o kadar geri bir pushbike sürme için gittin kabiliyetim yok. Jesus i ve nefesini kolayca yorgun alabilirim
ama arka cebinde iyi egzersiz ve kolay onları sürme içine almak istiyorum Kimse başka bir pushbike binmek? ya motosiklet ya da her ikisi?
Old 10 Nisan 2008, 13:37
Bağış Grubu

Default PushBikes!

i its my dads bir ve zincir eski ayağımı anlam gelir pedal ve ben kasık üzerine enine bana yol açan slam yoluna düşmeye ve trafik kadar basılı tutarak i koşulları ile gelen kapalı fişleri bir itme kiralama var benim infertilite

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 10 Nisan 2008, 13:59
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Lmao
Old 10 Nisan 2008, 15:52
Bağış Grubu

Default PushBikes!

alma hakkı kadar benim otomobil sayısında mopedler arkasında geliyor?

şey temelde im on

gibi büyük risk altındadır beni yanlış i dont almak tüm yol kullanıcılar için, ama mopedler i cant stand özellikle bisikletçiler vb sabır, sadece öylesine beğenmiş rastlamak

size ders dostum, ama amaçlı bir kere bir araba im sen anlayacaksınız emin olsun

ama soruyu cevaplamak için, i kadar bir köpek yol ve bitti benim dostum onu ki, bu tür koştu, benim dağ bisikleti severdim yeh benim için o zaman, zihin olduğumu yaklaşık 6 yıl önce kendi ışıltı kaybetti

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 10 Nisan 2008, 18:29
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Whoa kötü köpek, ve i bize kullanıcıların beğenmiş genelinde önümüzdeki moped Ne demek istediğini biliyorum. Ve oluşan bir moped-er lol gelen, mopedler tehlikeli şeyler var ama bu nedenle bir parçası niçin i love it's
Old 10 Nisan 2008, 18:36
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Dağ bisikleti I'm ağır, şu anda 6 bisiklet sahibi içine.

Değil sokağa ama freeride ve xc'ing gibi yapmak.

Did Lands End John O'Groats için birkaç yıl önce, ben alıp rota 1.050 mil tarafından. Bu hafta bir harika çift oldu.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 10 Nisan 2008, 19:00
Bağış Grubu

Default PushBikes!

1.050 mil: O sahip isterdim basmış ki.
Old 18 Nisan 2008, 15:10
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Alıntı:
Originally Posted by Cew27 View Post
i its my dads bir ve zincir eski ayağımı anlam gelir pedal ve ben kasık üzerine enine bana yol açan slam yoluna düşmeye ve trafik kadar basılı tutarak i koşulları ile gelen kapalı fişleri bir itme kiralama var benim infertilite
i zaman zinciri mayın olduğu, ancak o zaman i ve bazı WD-40 koymak onun tüm iyi biliyorum 1 2 ve 3 dişli yapmak için kullanılan kapalı geliyor nefret

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 19 Nisan 2008, 01:03
Üye Grubu

Default PushBikes!

i bir bmx bisiklet, bir dağ bisikleti ve motosiklet var. i, onun bir Suzuki DRZ-125L beri 10, onun biraz küçük ama i still love it was that I've Had benim motosiklet yığın seviyorum. o da kırık bir debriyaj kolu var
benim bmx hiçbir etiketleri ile sarı bir firavun faresi yanlısı olduğunu. i bir çöplüğü bulundu hiç hareketli parçalara ve çarpık dişli ne zaman i got it yakın, ama ben o kadar sabit. bu bisikletin en değerli parçası Maxxis kancalıkurt lastik olduğunu. ve benim dağ bisikleti dev bir kaya ve ben yaşadım bu yaş için de, onun artık kel lastikler ile kaşıdı yoksul kiralama
Old 19 Nisan 2008, 08:38
Bağış Grubu

Default PushBikes!

Alıntı:
Originally Posted by Katana View Post
ve benim dağ bisikleti dev bir kaya ve ben yaşadım bu yaş için de, onun artık kel lastikler ile kaşıdı yoksul kiralama
lmao
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından