менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

PushBikes!

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 квітня 2008, 12:43
Донор групи

Перед тим, як я добрався на мотоциклах (всіх видів) я любив і власних збудував собі дуже дорогі pushbike, я пам'ятаю, їзда на Tewksbury і назад 3 рази на тиждень з друзями (15 верст в 15 милях Back = 30 миль), але вона була вкрадена і тому замість того, щоб замінити це я купив мопед (вартістю приблизно в той же ціну, як і pushbike), тільки 50cc отримує близько 50 миль на годину. але останнім часом я не міг дозволити собі бензин (Подруга / діди / друзів народження), тому я повернувся до їзди pushbike. Ісус, я втомився і задихався легко
Але я хочу повернутися в ганяють їх гарне вправу, і просто на кишенькові Будь-яке інше їздити pushbike? або мотоцикл чи інше?
Old 10 квітня 2008, 13:37
Донор групи

У мене є Push велосипед, його тато мій старий і ланцюжок приходить сенсі моя нога зіскакує на педаль, і я Slam на мій пах на перекладині заподіяння мені впасти на дорогу і затримати трафіку, а я прийшов до згоди з моїм безпліддя

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 10 квітня 2008, 13:59
Донор групи

Lmao
Old 10 квітня 2008, 15:52
Донор групи

Чи можна отримати права позаду мопедів в моїй машині кол?

їм в основному на речі

Dont зрозумійте мене неправильно, я терпіння для всіх учасників дорожнього руху, особливо велосипедистів і т.д., оскільки вони перебувають на величезні ризики, але я нахиляє мопеди стоять, вони просто зустріти такого Півень

спрямовані не на вас, звичайно, мате, але як тільки ви отримаєте автомобіль їм впевнений, що ви розумієте

Yeh, але відповіді на питання, я люблю гірський велосипед, поки собака вибігла на дорогу і моя подруга побігла до нього, він роду втратив свого блиску для мене, то, увагу, що становило близько 6 років тому

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 10 квітня 2008, 18:29
Донор групи

Whoa бідного пса, і я знаю, про що ви говорите про нас водіїв і пасажирів мопедів майбутній через Півень. І це йде з мопедом-ER LOL, мопеди небезпечні речі, але це одна з причин, чому я люблю його
Old 10 квітня 2008, 18:36
Донор групи

Я сильно на гірських велосипедах, в даний час володіє 6 велосипеди.

Не на вулицю, але я люблю фрірайд і xc'ing.

Хіба Lands End Джон O'Groats пару років тому; 1050 миль від маршруту я взяв. Це було Awesome пару тижнів.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 10 квітня 2008, 19:00
Донор групи

1050 миль: O хотілося б їздив на цьому.
Old 18 квітня 2008, 15:10
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
У мене є Push велосипед, його тато мій старий і ланцюжок приходить сенсі моя нога зіскакує на педаль, і я Slam на мій пах на перекладині заподіяння мені впасти на дорогу і затримати трафіку, а я прийшов до згоди з моїм безпліддя
Я ненавиджу, коли ланцюг сходить моя використовували для цього в передачі 1 2 і 3, але потім я поклав Деякі WD-40 і всіх його краще знати

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 19 квітня 2008, 01:03
Член групи

У мене є велосипед BMX, гірські велосипеди і мотоцикли. Я люблю свій мотоцикл купами, її Suzuki DRZ-125L, що я з тих пір мені було 10 років, його кілька невеликих, але я все ще люблю його. Вона також має сломанной важеля зчеплення
BMX це моя жовта про мангуста без будь-яких наклейок. Я знайшов у кошику вона поблизу немає рухомих частин і викривлених зірочки, коли я отримав його, але я фіксованим його. Найбільш цінною частиною цього велосипеда є нематода шини Maxxis. і мій гірський велосипед гігантський валун, і я був, що для віку, а його тепер дряпається лисі шини бідні велосипеда
Old 19 квітня 2008, 08:38
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Катана View Post
і мій гірський велосипед гігантський валун, і я був, що для віку, а його тепер дряпається лисі шини бідні велосипеда
LMAO
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.