![]() |
|
| |||
| |||
| Перед тим, як я добрався на мотоциклах (всіх видів) я любив і власних збудував собі дуже дорогі pushbike, я пам'ятаю, їзда на Tewksbury і назад 3 рази на тиждень з друзями (15 верст в 15 милях Back = 30 миль), але вона була вкрадена і тому замість того, щоб замінити це я купив мопед (вартістю приблизно в той же ціну, як і pushbike), тільки 50cc отримує близько 50 миль на годину. але останнім часом я не міг дозволити собі бензин (Подруга / діди / друзів народження), тому я повернувся до їзди pushbike. Ісус, я втомився і задихався легко Але я хочу повернутися в ганяють їх гарне вправу, і просто на кишенькові Будь-яке інше їздити pushbike? або мотоцикл чи інше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є Push велосипед, його тато мій старий і ланцюжок приходить сенсі моя нога зіскакує на педаль, і я Slam на мій пах на перекладині заподіяння мені впасти на дорогу і затримати трафіку, а я прийшов до згоди з моїм безпліддя
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можна отримати права позаду мопедів в моїй машині кол? їм в основному на речі ![]() Dont зрозумійте мене неправильно, я терпіння для всіх учасників дорожнього руху, особливо велосипедистів і т.д., оскільки вони перебувають на величезні ризики, але я нахиляє мопеди стоять, вони просто зустріти такого Півень спрямовані не на вас, звичайно, мате, але як тільки ви отримаєте автомобіль їм впевнений, що ви розумієте Yeh, але відповіді на питання, я люблю гірський велосипед, поки собака вибігла на дорогу і моя подруга побігла до нього, він роду втратив свого блиску для мене, то, увагу, що становило близько 6 років тому
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Whoa бідного пса, і я знаю, про що ви говорите про нас водіїв і пасажирів мопедів майбутній через Півень. І це йде з мопедом-ER LOL, мопеди небезпечні речі, але це одна з причин, чому я люблю його |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сильно на гірських велосипедах, в даний час володіє 6 велосипеди. Не на вулицю, але я люблю фрірайд і xc'ing. Хіба Lands End Джон O'Groats пару років тому; 1050 миль від маршруту я взяв. Це було Awesome пару тижнів.
|
| |||
| |||
| 1050 миль: O хотілося б їздив на цьому. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| У мене є велосипед BMX, гірські велосипеди і мотоцикли. Я люблю свій мотоцикл купами, її Suzuki DRZ-125L, що я з тих пір мені було 10 років, його кілька невеликих, але я все ще люблю його. Вона також має сломанной важеля зчеплення ![]() BMX це моя жовта про мангуста без будь-яких наклейок. Я знайшов у кошику вона поблизу немає рухомих частин і викривлених зірочки, коли я отримав його, але я фіксованим його. Найбільш цінною частиною цього велосипеда є нематода шини Maxxis. і мій гірський велосипед гігантський валун, і я був, що для віку, а його тепер дряпається лисі шини бідні велосипеда |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|