по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

В Quad-Core, 1-KW, течно охлаждане Desk

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 юни 2009 г., 15:17
Модератор Група

Цитат:
Ако науката е безстрастен извършването на обективна истина, то очевидно е, че е луд науката напълно ирационални упражняването на налудничав проект, който до края на света никога няма да разберем напълно. Популярни механика има reverent журналистическите уважение към тези, които практиката сериозни научни изследвания. Но в нашия собствен път, ни харесва да се бъркам в луд науки.
6 стъпки към Mod Overkill

Old 8 юни 2009 г., 03:29
Член Група

Това изглежда страхотно, ако е леко неприложима!
Old 8 юни 2009 г., 19:06
Номер на групата

О дяволите, не нека Пит видите това LOL, той ще му хвърля суперсплави случай в кошчето и да започне изграждането на един по-добър вариант на този ...........
Old 9 юни 2009 г., 07:38
Член Група

Да, съгласен съм с бълбучко! тя ще бъде хлъзгав проект за опитвам се да направя, като се има време, пари и търпение! Аз също да си представя, че би било доста трудно да има достъп компоненти за надграждане!

По един въпрос обаче, някой има някаква идея къде мога да си ръце на една от PCI-E 16x extenders?
Old 9 юни 2009 г., 11:40
Номер на групата

Сходен ТОЗИ?
Old 9 юни 2009 г., 12:05
Член Група

нещо, Im търсиш кабел, просто не само карти за промяна на ъгъла. Ако погледнете на първата страница на Министерството на отбраната, неговите етикетирани като 7. Малко трудно да се обясни ..
Old 9 юни 2009, 20:49
Номер на групата

За номер 7 него се казва:

7. Този 15-инчов безполезно обичай PCI-E кабел не е с работата, за да го заменят.

Така че в светлината на това, кажете ми колко искате да похарчите (Можете също така да се плаща за доставка и обработка) и ще ви изпрати безполезно 15-инчов кабел, който не работи .......... ....
Old 10 юни 2009 г., 08:48
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Бъба View Post
Така че в светлината на това, кажете ми колко искате да похарчите (Можете също така да се плаща за доставка и обработка) и ще ви изпрати безполезно 15-инчов кабел, който не работи .......... ....

Classic.

Моята половинка надолу по пътя има един, който той използва, затова тя трябва да работи добре, аз ще се опитам да разбера какво е /, който я прави

Промени:
Да не забравяме, която е вероятно да има кошмари с клиенти "- особено ако това е за графична карта ...
Old 10 юни 2009, 08:54
Номер на групата

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ="

Връзки там списък на risers и extenders (очевидно искате extenders) за 32-битова и 64-битови.

Не бих могла да води директно, тъй като е прекалено зависими от това какво точно искате
Old 10 юни 2009 г., 10:05
Член Група

този Im какво търсиш, но аз winced леко по тези цени! и за PCI-E x16, АЗ didnt мислите за клиенти ". hmmmm. скрап, че идеята тогава!

И благодаря за бълбучко полезно мнение, реших да се игнорира, че един:-P, дори ако той не ме карат да злорадствувам!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc