![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Това изглежда страхотно, ако е леко неприложима! |
|
| |||
| |||
| О дяволите, не нека Пит видите това LOL, той ще му хвърля суперсплави случай в кошчето и да започне изграждането на един по-добър вариант на този ........... |
|
| |||
| |||
| Да, съгласен съм с бълбучко! тя ще бъде хлъзгав проект за опитвам се да направя, като се има време, пари и търпение! Аз също да си представя, че би било доста трудно да има достъп компоненти за надграждане! По един въпрос обаче, някой има някаква идея къде мога да си ръце на една от PCI-E 16x extenders? |
|
| |||
| |||
| нещо, Im търсиш кабел, просто не само карти за промяна на ъгъла. Ако погледнете на първата страница на Министерството на отбраната, неговите етикетирани като 7. Малко трудно да се обясни .. |
|
| |||
| |||
| За номер 7 него се казва: 7. Този 15-инчов безполезно обичай PCI-E кабел не е с работата, за да го заменят. Така че в светлината на това, кажете ми колко искате да похарчите (Можете също така да се плаща за доставка и обработка) и ще ви изпрати безполезно 15-инчов кабел, който не работи .......... .... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. Моята половинка надолу по пътя има един, който той използва, затова тя трябва да работи добре, аз ще се опитам да разбера какво е /, който я прави ![]() Промени: Да не забравяме, която е вероятно да има кошмари с клиенти "- особено ако това е за графична карта ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Връзки там списък на risers и extenders (очевидно искате extenders) за 32-битова и 64-битови. Не бих могла да води директно, тъй като е прекалено зависими от това какво точно искате |
|
| |||
| |||
| този Im какво търсиш, но аз winced леко по тези цени! и за PCI-E x16, АЗ didnt мислите за клиенти ". hmmmm. скрап, че идеята тогава! И благодаря за бълбучко полезно мнение, реших да се игнорира, че един:-P, дори ако той не ме карат да злорадствувам! |