![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vypadá to úžasné, když poněkud nepraktické!
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh sakra, nenechte Pete vidět lol, he'll přehazovat jeho super-případě do koše a začít budovat lepší verzi tohoto ...........
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm, souhlasím s Bubbo! Jednalo by se o skvrně projekt má jít na, vzhledem k času, peněz a trpělivosti! Také jsem si představit, že by bylo dosti obtížné přístup komponenty pro upgrade!
Na otázku, i když každý, kdo má nějakou představu, kde se může dostat i mých rukou na jeden z PCI-E 16x plnidly? |
|
|
|||
|
|||
|
trochu, im hledáte kabel, jen ne jen karta pro změnu úhlu. Když se podíváte na první stránce je mod, jeho označené jako 7. Trochu těžké vysvětlit ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Za číslem 7 se píše:
7. To bezcenní 15-in vlastní PCI-E kabel nefunguje-tak jsme ji nahradila. Takže s ohledem na to, že mi řekni, kolik chcete utratit (také jste si zaplatit za přepravu a manipulaci) a já vám pošleme bezcenní 15-in kabelu, který nefunguje .......... ....
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
![]() ![]() ![]() ![]() Klasika. Můj kámoš dolů na silnici je jedno, že se používá, tak musí pracovat v pořádku, uvidíme vyzkoušet a zjistit, co je to / kdo je ![]() Edit: Nezapomeňte, že byste pravděpodobně mít noční můry se doba - zvlášť když je to za grafickou kartu ... Můj systém: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ='
Odkazy zde pro seznam risers a plnidly (samozřejmě chcete plnidly) pro 32-bit a 64-bit. Nemohl jsem se přímo, jako je příliš závislá na tom, co chcete přesně
|
|
|
|||
|
|||
|
im to je to, co hledají, ale i mírně škubl na ty ceny! a pro PCI-E x16, i didnt myslíte o načasování. hmmmm. šrot, že myšlenka potom!
Bubbo a poděkovat za užitečné připomínky, jsem se rozhodl přehlížet, že jedna:-P, i kdyby se mi usmívat! |