![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Αυτό φαίνεται awesome, εάν ελαφρώς πρακτική! |
|
| |||
| |||
| Τι διάολο, μην αφήνετε Πιτ δείτε αυτό lol, Εκείνος θα τίναγμα του σούπερ-σε περίπτωση τα σκουπίδια και να αρχίσει η οικοδόμηση ενός καλύτερου έκδοση αυτού του ........... |
|
| |||
| |||
| Χμμμ, συμφωνώ με Bubba! θα ήταν μια κηλίδα έργο να έχει προχωρήσει στις, δεδομένου του χρόνου, χρημάτων και υπομονή! Επίσης να φανταστώ ότι θα ήταν μάλλον δύσκολο να την πρόσβαση εξαρτήματα για αναβάθμιση! Το ερώτημα όμως, ο καθένας έχεις ιδέα πού μπορώ να πάρετε τα χέρια μου σε μια από τις PCI-E 16x διαλυτικά; |
|
| |||
| |||
| κάπως, im ψάχνει για ένα καλώδιο, απλά δεν αφορά μόνο μια κάρτα για να αλλάξετε την οπτική γωνία. Αν δείτε στην πρώτη σελίδα του mod, την επισήμανση ως 7. Κάπως δύσκολο να εξηγήσω .. |
|
| |||
| |||
| Για αριθμός 7 λέει: 7. Αυτό το άνευ αξίας 15-ιντσών έθιμο PCI-E καλώδιο δεν λειτούργησε-και γι 'αυτό το αντικατέστησε. Έτσι, υπό το πρίσμα αυτό, πείτε μου πόσα θέλετε να ξοδέψετε (μπορείτε επίσης να πάρετε για να πληρώσει για τη ναυτιλία και το χειρισμό) και θα σας στείλει μια άχρηστη 15-ιντσών καλώδιο που δεν λειτουργεί .......... .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. My mate τον δρόμο έχει ένα, που χρησιμοποιεί, έτσι θα πρέπει να λειτουργεί καλά, Θα προσπαθήσω να μάθω ποια είναι η / ο οποίος καθιστά ![]() Επεξεργασία: Μην ξεχνάτε, πιθανόν να έχετε έναν εφιάλτη με χρονισμών - ιδιαίτερα αν είναι για μια κάρτα γραφικών ... Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =' Σύνδεσμοι υπάρχει για τον κατάλογο των risers και διαλυτικά (προφανώς θέλετε το διαλυτικά) και για τα δύο 32-bit και 64-bit. Δεν θα μπορούσα να συνδέουν άμεσα, δεδομένου ότι είναι πολύ εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλετε |
|
| |||
| |||
| thats τι im που αναζητούν, αλλά θ winced ελαφρώς σε αυτές τις τιμές! και για την PCI-E x16, I didn't πιστεύω του χρονισμών. hmmmm. θραύσματα που ιδέα λοιπόν! Και ευχαριστώ για Bubba χρήσιμο σχόλιο, και αποφάσισε να αγνοήσει ότι μία:-P, ακόμα και αν το έκανε να μου καγχάζω! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo ή τετράκλινα πυρήνα για γραφιστική δουλειά | metalface | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Μαΐου 2009 10:58 |
| Υδρόψυκτοι PSU | xactly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 09:03 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |