manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

The Quad-Core, 1 kW, hlađen Liquid Desk

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2009, 15:17
Moderator / ica grupe

Default The Quad-Core, 1 kW, hlađen Liquid Desk

Quote:
Ako znanost je hladan potrazi za objektivnu istinu, onda je to razlog da se štandovi zaludiše znanost je potpuno iracionalan težnja je pun oraha projekt koji ostatkom svijeta nikada neće potpuno razumjeti. Popularne Mehanika ima smjeran novinarski poštivanje onih koji praksi ozbiljna istraživanja. Ali, na svoje vrijeme, kao što smo to u pokvasiti poludjeti znanosti.
6 Mod Koraci do nuklearnog uništenja na mnogo načina

Old 8. lipnja 2009, 03:29
Member Group

Awesome izgleda da je, ako je malo nepraktičan!
Old 8. lipnja 2009, 19:06
Donatorska Grupa

Oh, dovraga, ne dajte Pete vidjeti ovaj lol, On će hitnuti njegove super-slučaj u smeće i započeti izgradnju boljih verzija ovog ...........
Old 9. lipnja 2009, 07:38
Member Group

hmm, slažem se s Bubba! to je gladak projekt imati ići na, s obzirom na vrijeme, novac i strpljenje! Također sam zamisliti da će to biti poprilično teško pristup komponente za nadogradnju!

Kao što je pitanje ipak, bilo tko je dobio bilo koji ideja gdje ja mogu dobiti moje ruke na jedno od PCI-e 16x extenders?
Old 9. lipnja 2009, 11:40
Donatorska Grupa

Kao OVO?
Old 9. lipnja 2009, 12:05
Member Group

kinda, Im tražite kabel, samo nije samo kartica za promjenu kuta. Ako pogledaš na prvoj stranici je mod, njegove etiketiran kao 7. Kinda hard to objasniti ..
Old 9. lipnja 2009, 20:49
Donatorska Grupa

Za broj 7 on kaže:

7. Ovaj 15-inčni isprazna običaj PCI-E kabel nije rad, tako da ga zamjenjuje.

Tako je u svjetlu toga, recite mi koliko želite potrošiti (također dobiti platiti za otpremu i rukovanje) i poslat ću vam isprazna 15-inčni kabel ne funkcionira .......... ....
Old 10. lipnja 2009, 08:48
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Tako je u svjetlu toga, recite mi koliko želite potrošiti (također dobiti platiti za otpremu i rukovanje) i poslat ću vam isprazna 15-inčni kabel ne funkcionira .......... ....

Classic.

Moja drugarica niz cestu ima jednu, da ga koristi, pa se mora raditi ok, ja ću probati i saznati što je to / koja čini

Edit:
Ne zaboravi, ti bi vjerojatno imati noćna mora sa vrijeme - osobito ako je ona za grafičke kartice ...

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10. lipnja 2009, 08:54
Donatorska Grupa

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ='

Linkovi postoji za popis risers i extenders (očito želite extenders) za 32-bitni i 64-bitni.

Nisam mogao a da ne direktno link jer je previše ovisna o točno ono što želite
Old 10. lipnja 2009, 10:05
Member Group

im taj što tražite, ali ja winced malo na tim cijenama! i njegova za PCI-E x16, JA nije misliti na vrijeme. hmmmm. scrap ideju da onda!

I hvala za Bubba koristan komentar, odlučio sam da se ignorira da jedan:-P, čak i ako to učini me cerekati!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race cheesepuff CPU, Matične ploče i RAM 11 29 kolovoz 2009 09:31
Core 2 duo ili quad core za grafički rad metalface CPU, Matične ploče i RAM 3 28. svibanj 2009 10:58
Tekućinom hlađeni PSU xactly Cases & Power Supplies 3 3. rujna 2007 09:03
Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? Anonimouse CPU, Matične ploče i RAM 2 29. lipnja 2007 00:33
Dual Core vs Quad Core procesori? ong_1988 CPU, Matične ploče i RAM 3 18. ožujak 2007 22:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.