![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Awesome izgleda da je, ako je malo nepraktičan! |
|
| |||
| |||
| Oh, dovraga, ne dajte Pete vidjeti ovaj lol, On će hitnuti njegove super-slučaj u smeće i započeti izgradnju boljih verzija ovog ........... |
|
| |||
| |||
| hmm, slažem se s Bubba! to je gladak projekt imati ići na, s obzirom na vrijeme, novac i strpljenje! Također sam zamisliti da će to biti poprilično teško pristup komponente za nadogradnju! Kao što je pitanje ipak, bilo tko je dobio bilo koji ideja gdje ja mogu dobiti moje ruke na jedno od PCI-e 16x extenders? |
|
| |||
| |||
| kinda, Im tražite kabel, samo nije samo kartica za promjenu kuta. Ako pogledaš na prvoj stranici je mod, njegove etiketiran kao 7. Kinda hard to objasniti .. |
|
| |||
| |||
| Za broj 7 on kaže: 7. Ovaj 15-inčni isprazna običaj PCI-E kabel nije rad, tako da ga zamjenjuje. Tako je u svjetlu toga, recite mi koliko želite potrošiti (također dobiti platiti za otpremu i rukovanje) i poslat ću vam isprazna 15-inčni kabel ne funkcionira .......... .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. Moja drugarica niz cestu ima jednu, da ga koristi, pa se mora raditi ok, ja ću probati i saznati što je to / koja čini ![]() Edit: Ne zaboravi, ti bi vjerojatno imati noćna mora sa vrijeme - osobito ako je ona za grafičke kartice ... My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =' Linkovi postoji za popis risers i extenders (očito želite extenders) za 32-bitni i 64-bitni. Nisam mogao a da ne direktno link jer je previše ovisna o točno ono što želite |
|
| |||
| |||
| im taj što tražite, ali ja winced malo na tim cijenama! i njegova za PCI-E x16, JA nije misliti na vrijeme. hmmmm. scrap ideju da onda! I hvala za Bubba koristan komentar, odlučio sam da se ignorira da jedan:-P, čak i ako to učini me cerekati! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Core 2 duo ili quad core za grafički rad | metalface | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 28. svibanj 2009 10:58 |
| Tekućinom hlađeni PSU | xactly | Cases & Power Supplies | 3 | 3. rujna 2007 09:03 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Dual Core vs Quad Core procesori? | ong_1988 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |