![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Hogy néz ki az tök jó, ha kissé kivitelezhetetlen! |
|
| |||
| |||
| Oh pokol, ne hagyd, hogy Pete ez lol, He'll dobás a szuper-ügyben a szemetet, és kezdjék építeni a jobb változata a ........... |
|
| |||
| |||
| Hmm, egyetértek azzal, Bébé! lenne egy sima projekt egy látogatást, hiszen az időt, pénzt és türelmet! Én is elképzelhető lenne elég nehéz hozzáférni alkotóelemek upgrade! Ami a kérdés, hogy bárki, van valami ötlete, hol kapható a kezem, egyik a PCI-E 16x Extenders? |
|
| |||
| |||
| kinda, im looking for a kábelt, csak nem csak a kártya, hogy módosítsa a szöget. Ha megnézi az első oldalon a mod, a címkézett 7. Olyan nehéz megmagyarázni .. |
|
| |||
| |||
| A 7-azt mondja: 7. Ez az értéktelen 15-inch egyéni PCI-E kábel nem a munka, így a helyébe. Tehát figyelembe véve, hogy mondja meg, mennyit akar költeni (meg is kap, hogy fordítson a szállítás és kezelés), és én küldök egy értéktelen 15-inch kábel nem működik, .......... .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() ![]() ![]() ![]() Klasszikus. A haverom az úton az egyik, hogy ő használja, így kell működnie az OK gombra, és megpróbálom kideríteni, hogy mi az /, aki azt ![]() Edit: Ne felejtsük el, akkor valószínűleg egy rémálom az időt - különösen, ha a grafikus kártya ... My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Kapcsolatok ott listáját hevederek és Extenders (természetesen azt akarjuk, hogy a Extenders) egyaránt 32-bit és 64-bites. Nem tudtam kapcsolatot közvetlenül túl függ, mit akarnak pontosan |
|
| |||
| |||
| thats what im looking for, de kissé összerezzent a fenti árak! és a PCI-E x16, i didnt véleményed a időzítéseket. hmmmm. törmelék, az ötlet akkor! És köszönöm Bébé a hasznos észrevételt, én úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja, hogy az egyik:-P még akkor is, ha nem teszik meg kuncogással! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo vagy quad core grafikai tervezési munka | metalface | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. május 2009 10:58 |
| Liquid cooled PSU | xactly | Cases & Power Supplies | 3 | 3. Szeptember 2007 09:03 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core processzorok? | ong_1988 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2007 22:22 |
| Téma eszközök | |
| |