פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

The Quad-Core, 1-kW, נוזלי מקורר-Desk

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2009, 15:17
מנהל קבוצת

ציטוט:
אם המדע הוא קר מרדף המטרה של האמת, אז זה מתקבל על הדעת כי הוא כועס המדע חסר הגיון לחלוטין מרדף מטורף של הפרויקט לשאר העולם לעולם לא לגמרי מבין. פופולרי מכניקה יש עיתונאי ירא שמים כבוד למי בפועל מחקר רציני. אבל על הזמן שלנו, אנחנו אוהבים להשתכשך בתוך כועס Sciences.
6 שלבים Overkill Mod

Old 8 יוני 2009, 03:29
חבר קבוצת

זה נראה מדהים, אם מעט מעשי!
Old 8 יוני 2009, 19:06
קבוצת תורמים

אוי, לעזאזל, לא נתנו פיט LOL לראות את זה, הוא יהיה בגורל שלו סופר את האשפה לתוך התיק ולהתחיל לבנות גרסה משופרת של זה ...........
Old 9 יוני 2009, 07:38
חבר קבוצת

הממ, אני מסכים עם Bubba! זה יהיה חלק בפרויקט יש ללכת לעבר, בהתחשב זמן, כסף סבלנות! גם אני מתאר לעצמי שזה יהיה די קשה Access Components עבור השדרוג!

כפי שאלה אבל אף אחד יש לך מושג איפה אני יכול להשיג לי את הידיים על אחד של PCI-E 16x extenders?
Old 9 יוני 2009, 11:40
קבוצת תורמים

כמו זה?
Old 9 יוני 2009, 12:05
חבר קבוצת

די, IM מחפש כבל, פשוט לא רק את הכרטיס כדי לשנות את הזווית. אם אתה מסתכל על העמוד הראשון של "המשרד", כפי שלה הנקרא 7. קצת קשה להסביר ..
Old 9 יוני 2009, 20:49
קבוצת תורמים

מספר 7 זה אומר:

7. זה חסר ערך 15-inch Custom PCI-E כבל לא עובד כל כך אנו יחליף אותו.

אז לאור זה, תגיד לי כמה אתה מוכן לשלם (גם אתה מקבל לשלם עבור משלוח וטיפול) ואני ישלח לך סמרטוט 15-inch כבל זה לא עובד .......... ....
Old 10 יוני 2009, 08:48
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
אז לאור זה, תגיד לי כמה אתה מוכן לשלם (גם אתה מקבל לשלם עבור משלוח וטיפול) ואני ישלח לך סמרטוט 15-inch כבל זה לא עובד .......... ....

קלאסי.

חבר שלי במורד הכביש יש אחד, כי הוא משתמש, הוא חייב לעבוד כל כך טוב, אני יהיה לנסות לברר מה זה / מי עושה את זה

עריכה:
אל תשכח, היית סביר שיהיה סיוט עם timings - במיוחד אם זה של כרטיס המסך ...
Old 10 יוני 2009, 08:54
קבוצת תורמים

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ='

קישורים שם רשימה של risers ו extenders (מן הסתם אתה רוצה את extenders) עבור שני 32 סיביות ו -64 סיביות.

אני לא יכול לקשר ישירות כפי שזה תלוי גם מה בדיוק אתה רוצה
Old 10 יוני 2009, 10:05
חבר קבוצת

מה thats IM מחפש, אבל אני מעט winced לעבר אלה המחירים! ואת ל PCI-E x16, I didn't לחשוב על timings. hmmmm. זרוק את הרעיון לאחר מכן!

בנוסף, תודה Bubba מועיל עבור התגובה, החלטתי להתעלם כי אחד:-P אפילו אם עשה את זה גורם לי לצחקק!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.