![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| זה נראה מדהים, אם מעט מעשי! |
|
| |||
| |||
| אוי, לעזאזל, לא נתנו פיט LOL לראות את זה, הוא יהיה בגורל שלו סופר את האשפה לתוך התיק ולהתחיל לבנות גרסה משופרת של זה ........... |
|
| |||
| |||
| הממ, אני מסכים עם Bubba! זה יהיה חלק בפרויקט יש ללכת לעבר, בהתחשב זמן, כסף סבלנות! גם אני מתאר לעצמי שזה יהיה די קשה Access Components עבור השדרוג! כפי שאלה אבל אף אחד יש לך מושג איפה אני יכול להשיג לי את הידיים על אחד של PCI-E 16x extenders? |
|
| |||
| |||
| די, IM מחפש כבל, פשוט לא רק את הכרטיס כדי לשנות את הזווית. אם אתה מסתכל על העמוד הראשון של "המשרד", כפי שלה הנקרא 7. קצת קשה להסביר .. |
|
| |||
| |||
| מספר 7 זה אומר: 7. זה חסר ערך 15-inch Custom PCI-E כבל לא עובד כל כך אנו יחליף אותו. אז לאור זה, תגיד לי כמה אתה מוכן לשלם (גם אתה מקבל לשלם עבור משלוח וטיפול) ואני ישלח לך סמרטוט 15-inch כבל זה לא עובד .......... .... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() קלאסי. חבר שלי במורד הכביש יש אחד, כי הוא משתמש, הוא חייב לעבוד כל כך טוב, אני יהיה לנסות לברר מה זה / מי עושה את זה ![]() עריכה: אל תשכח, היית סביר שיהיה סיוט עם timings - במיוחד אם זה של כרטיס המסך ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =' קישורים שם רשימה של risers ו extenders (מן הסתם אתה רוצה את extenders) עבור שני 32 סיביות ו -64 סיביות. אני לא יכול לקשר ישירות כפי שזה תלוי גם מה בדיוק אתה רוצה |
|
| |||
| |||
| מה thats IM מחפש, אבל אני מעט winced לעבר אלה המחירים! ואת ל PCI-E x16, I didn't לחשוב על timings. hmmmm. זרוק את הרעיון לאחר מכן! בנוסף, תודה Bubba מועיל עבור התגובה, החלטתי להתעלם כי אחד:-P אפילו אם עשה את זה גורם לי לצחקק! |