mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Quad-Core, 1 kW, aušinamus Desk

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 15:17
Moderatorius Grupė

Default Quad-Core, 1 kW, aušinamus Desk

Citata:
Jeigu mokslas yra šaltakraujiškas siekti objektyvios tiesos, tai suprantama, kad proto mokslas visiškai neracionaliai vykdymo Nutty projektą, kuris visame pasaulyje niekada nebus visiškai suprasti. Popular Mechanics buvo gerbiantis žurnalistų pagarbą tiems, kurie praktiškai rimtų tyrimų. Bet mūsų laikas, mes norėtume taškytis į Mad mokslai.
6 žingsnių MOD Overkill

Old Birželis 8, 2009, 03:29
Narys

Tai atrodo nuostabus, jei šiek tiek praktiška!
Old Birželis 8, 2009, 19:06
Donorų grupės

Oh hell, don't let Pete pamatyti šio lol, He'll Toss jo super atveju į šiukšliadėžę ir pradėti kurti geresnę versiją šios ...........
Old 9 birželis 2009, 07:38
Narys

Hmm, aš sutinku su Bubba! būtų dėmė projektas turi vykti, nes laiko, pinigų ir kantrybės! Aš taip pat įsivaizduoti, kad būtų gana sunku prieiti prie komponentų atnaujinimas!

Kadangi klausimas nors, kas turite bet kokią idėją, kur galiu gauti savo rankas ant vieno iš PCI-E 16x ilgintuvai?
Old 9 birželis 2009, 11:40
Donorų grupės

Mėgti THIS?
Old 9 birželis 2009, 12:05
Narys

kinda, im looking for kabeliu, tiesiog ne tik kortelės pakeisti kampą. Jei pažvelgti į pirmą puslapį iš mod, jos ženklinamas kaip 7. Kinda sunku paaiškinti ..
Old 9 birželis 2009, 20:49
Donorų grupės

Skaičiaus 7 ji sako:

7. Šis bevertis 15-inch Custom PCI-E kabelis nedirbo-taip mes ją pakeisti.

Taigi, atsižvelgiant į tą, pasakyk man, kiek norite išleisti (jūs taip pat gausite mokėti už pristatymą ir apdoroti), ir aš atsiųsime Jums bevertis 15 colių kabelio neveikia .......... ....
Old Birželis 10, 2009, 08:48
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
Taigi, atsižvelgiant į tą, pasakyk man, kiek norite išleisti (jūs taip pat gausite mokėti už pristatymą ir apdoroti), ir aš atsiųsime Jums bevertis 15 colių kabelio neveikia .......... ....

Klasika.

Mano padėjėjas nustatantis kelių yra vienas, kad jis naudoja, kad ji turi dirbti gerai, I'll try ir sužinoti, kas tai yra / kas daro

Redaguoti:
Nepamirškite, you'd gali turėti su laikus košmaras - ypač jei tai dėl vaizdo plokštės ...
Old Birželis 10, 2009, 08:54
Donorų grupės

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ="

Nuorodos ten iš statvamzdžiai ir ilgintuvai sąrašas (akivaizdu norite ilgintuvai), tiek 32 bitų ir 64 bitų.

Negalėjau susieti tiesiogiai, nes ji pernelyg priklauso nuo to, ką nori tiksliai
Old Birželis 10, 2009, 10:05
Narys

Thats what im looking for, but i winced truputį šiomis kainomis! ir jos PCI-E x16, i didnt galvoti laikas. hmmmm. laužas, kad idėja tada!

Ir Ačiū už Bubba naudingas komentarą, aš nusprendžiau nekreipti dėmesio, kad viena:-P, net jei ji būtų man kudakuoti!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race cheesepuff CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 11 Rugpjūtis 29, 2009 09:31
Core 2 Duo, ar quad core, grafinio dizaino darbus metalface CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 Gegužė 28, 2009 10:58
Aušinimas skysčiu PSU xactly Cases & Power Supplies 3 3 rugsėjis 2007 09:03
Single Core ar Dual Core procesorius? Anonimouse CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Birželis 29, 2007 00:33
Dual Core Vs Quad Core procesorius? ong_1988 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 Kovas 18, 2007 22:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.