![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Tai atrodo nuostabus, jei šiek tiek praktiška! |
|
| |||
| |||
| Oh hell, don't let Pete pamatyti šio lol, He'll Toss jo super atveju į šiukšliadėžę ir pradėti kurti geresnę versiją šios ........... |
|
| |||
| |||
| Hmm, aš sutinku su Bubba! būtų dėmė projektas turi vykti, nes laiko, pinigų ir kantrybės! Aš taip pat įsivaizduoti, kad būtų gana sunku prieiti prie komponentų atnaujinimas! Kadangi klausimas nors, kas turite bet kokią idėją, kur galiu gauti savo rankas ant vieno iš PCI-E 16x ilgintuvai? |
|
| |||
| |||
| kinda, im looking for kabeliu, tiesiog ne tik kortelės pakeisti kampą. Jei pažvelgti į pirmą puslapį iš mod, jos ženklinamas kaip 7. Kinda sunku paaiškinti .. |
|
| |||
| |||
| Skaičiaus 7 ji sako: 7. Šis bevertis 15-inch Custom PCI-E kabelis nedirbo-taip mes ją pakeisti. Taigi, atsižvelgiant į tą, pasakyk man, kiek norite išleisti (jūs taip pat gausite mokėti už pristatymą ir apdoroti), ir aš atsiųsime Jums bevertis 15 colių kabelio neveikia .......... .... |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() ![]() ![]() ![]() Klasika. Mano padėjėjas nustatantis kelių yra vienas, kad jis naudoja, kad ji turi dirbti gerai, I'll try ir sužinoti, kas tai yra / kas daro ![]() Redaguoti: Nepamirškite, you'd gali turėti su laikus košmaras - ypač jei tai dėl vaizdo plokštės ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Nuorodos ten iš statvamzdžiai ir ilgintuvai sąrašas (akivaizdu norite ilgintuvai), tiek 32 bitų ir 64 bitų. Negalėjau susieti tiesiogiai, nes ji pernelyg priklauso nuo to, ką nori tiksliai |
|
| |||
| |||
| Thats what im looking for, but i winced truputį šiomis kainomis! ir jos PCI-E x16, i didnt galvoti laikas. hmmmm. laužas, kad idėja tada! Ir Ačiū už Bubba naudingas komentarą, aš nusprendžiau nekreipti dėmesio, kad viena:-P, net jei ji būtų man kudakuoti! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo, ar quad core, grafinio dizaino darbus | metalface | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 28, 2009 10:58 |
| Aušinimas skysčiu PSU | xactly | Cases & Power Supplies | 3 | 3 rugsėjis 2007 09:03 |
| Single Core ar Dual Core procesorius? | Anonimouse | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Birželis 29, 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core procesorius? | ong_1988 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 18, 2007 22:22 |
| Temos įrankiai | |
| |