mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Quad-Core, 1-kW, Liquid-Cooled Desk

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 7, 2009, 15:17
Moderator Group

Default Quad-Core, 1-kW, Liquid-Cooled Desk

Quote:
Ja zinātne ir mierīgs tādu objektīvu patiesību, tad saprotams, ka traks zinātne ir pilnīgi neracionāla tādu riekstu projekts, kas no pārējā pasaule nekad pilnībā saprast. Tautas Mehānika ir godbijīgs žurnālistu cieņu tiem, kas praksē nopietnu izpēti. Bet par mūsu pašu laiku, mums patīk plunčāties ar mad zinātnēs.
6 soļi līdz Mod Overkill

Old Jūnijs 8, 2009, 03:29
Loceklis

Ka izskatās awesome, ja mazliet nepraktisks!
Old Jūnijs 8, 2009, 19:06
Donors Group

Oh hell, neļaujiet Pete redzēt šo lol, viņš mētāt savu super gadījumā vērā miskasti un sākt veidot labāku versiju ...........
Old Jūnijs 9, 2009, 07:38
Loceklis

hmm, es piekrītu bubba! būtu slidens projekts ir GO, ņemot vērā laiku, naudu un pacietību! Es arī iedomāties, ka būtu diezgan grūti piekļūt sastāvdaļas uzlabot!

Kā jautājums, lai gan, kāds got jebkādas idejas kur es varētu saņemt savu roku kādā no pci-e 16x pagarinātāji?
Old Jūnijs 9, 2009, 11:40
Donors Group

THIS?
Old Jūnijs 9, 2009, 12:05
Loceklis

kinda, im meklē kabeli, vienkārši ne tikai kartes mainīt leņķi. Ja paskatās uz pirmo lapu mod, tās marķē kā 7. Kinda grūti izskaidrot ..
Old Jūnijs 9, 2009, 20:49
Donors Group

7 numurs ir teikts:

7. Šajā nevērtīgs 15 collu custom PCI-E kabelis nestrādāja, lai mēs aizstāj to.

Tātad, ņemot vērā, ka man pateikt, cik daudz jūs vēlaties tērēt (Jūs arī saņemat jāmaksā par kuģniecības un apstrādi), un es jums nosūtīsim nevērtīgs 15 collu kabeli, kas nedarbojas .......... ....
Old Jūnijs 10, 2009, 08:48
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Tātad, ņemot vērā, ka man pateikt, cik daudz jūs vēlaties tērēt (Jūs arī saņemat jāmaksā par kuģniecības un apstrādi), un es jums nosūtīsim nevērtīgs 15 collu kabeli, kas nedarbojas .......... ....

Classic.

Mana mate nosaka ceļu ir viens, ka viņš izmanto, tādēļ ir jāstrādā ok, es mēģināšu un uzzināt, kas tas ir / kas padara

Edit:
Neaizmirstiet, jūs, iespējams, ir murgs ar hronometrāža - it īpaši, ja tas ir par grafiskā karte ...

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Jūnijs 10, 2009, 08:54
Donors Group

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ="

Links tur sarakstu stāvvadi un pildvielām (protams vēlaties pildvielām), gan 32-bitu un 64 bitu.

Es varētu būt saistīts tieši kā tas ir pārāk atkarīgi no tā, ko vēlaties tieši
Old Jūnijs 10, 2009, 10:05
Loceklis

thats kas im meklē, bet es winced nedaudz par šīm cenām! un par PCI-E x16, i didn't domā hronometrāžu. hmmmm. lūžņi, ideja tad!

Un thankyou bubba Noderīgu komentāru, es nolēmu ignorēt, ka viena:-P, pat ja tas mani nosmieties!
Reply

Register

Bookmarks