![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ka izskatās awesome, ja mazliet nepraktisks! |
|
| |||
| |||
| Oh hell, neļaujiet Pete redzēt šo lol, viņš mētāt savu super gadījumā vērā miskasti un sākt veidot labāku versiju ........... |
|
| |||
| |||
| hmm, es piekrītu bubba! būtu slidens projekts ir GO, ņemot vērā laiku, naudu un pacietību! Es arī iedomāties, ka būtu diezgan grūti piekļūt sastāvdaļas uzlabot! Kā jautājums, lai gan, kāds got jebkādas idejas kur es varētu saņemt savu roku kādā no pci-e 16x pagarinātāji? |
|
| |||
| |||
| kinda, im meklē kabeli, vienkārši ne tikai kartes mainīt leņķi. Ja paskatās uz pirmo lapu mod, tās marķē kā 7. Kinda grūti izskaidrot .. |
|
| |||
| |||
| 7 numurs ir teikts: 7. Šajā nevērtīgs 15 collu custom PCI-E kabelis nestrādāja, lai mēs aizstāj to. Tātad, ņemot vērā, ka man pateikt, cik daudz jūs vēlaties tērēt (Jūs arī saņemat jāmaksā par kuģniecības un apstrādi), un es jums nosūtīsim nevērtīgs 15 collu kabeli, kas nedarbojas .......... .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. Mana mate nosaka ceļu ir viens, ka viņš izmanto, tādēļ ir jāstrādā ok, es mēģināšu un uzzināt, kas tas ir / kas padara ![]() Edit: Neaizmirstiet, jūs, iespējams, ir murgs ar hronometrāža - it īpaši, ja tas ir par grafiskā karte ... Mana sistēma: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Links tur sarakstu stāvvadi un pildvielām (protams vēlaties pildvielām), gan 32-bitu un 64 bitu. Es varētu būt saistīts tieši kā tas ir pārāk atkarīgi no tā, ko vēlaties tieši |
|
| |||
| |||
| thats kas im meklē, bet es winced nedaudz par šīm cenām! un par PCI-E x16, i didn't domā hronometrāžu. hmmmm. lūžņi, ideja tad! Un thankyou bubba Noderīgu komentāru, es nolēmu ignorēt, ka viena:-P, pat ja tas mani nosmieties! |
![]() |
|
| Bookmarks |