![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| To wygląda awesome, jeśli nieco niepraktyczne! |
|
| |||
| |||
| Oh hell, nie pozwól Pete to lol, he'll podrzucanie jego super przypadku do kosza i zacząć budować lepszą wersję tego ........... |
|
| |||
| |||
| Hmm, zgadzam się z Bubba! byłoby przysiek projekt ma przejść na, biorąc pod uwagę czas, pieniądze i cierpliwość! I również wyobrazić byłoby raczej trudno dostęp komponenty do aktualizacji! Na pytanie jednak ktoś ma jakiś pomysł, gdzie mogę dostać moje ręce na jednej z PCI-E 16x rozszerzeń? |
|
| |||
| |||
| kinda, im looking for a kabel, wystarczy nie tylko kart, aby zmienić kąt. Jeśli spojrzysz na pierwszej stronie moderom, jego oznakowane 7. Jakby trudne do wyjaśnienia .. |
|
| |||
| |||
| Na numer 7 mówi: 7. Ten 15-calowy bezwartościowe niestandardowy PCI-E kabla nie pracy, więc zastąpił go. Zatem w świetle tego, powiedz mi, ile chcesz wydać (można również dostać się do zapłaty za transport i obsługę) i poślę wam bezwartościowe 15-calowy kabla nie działa .......... .... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. Mój drogi kolego dół ma jedno, że używa, więc musi działać OK, I'll try i dowiedzieć się, co to jest / kto sprawia, że ![]() Edycja: Nie zapomnij, możesz mieć prawdopodobnie koszmar z taktowania - szczególnie jeśli jest to dla karty graficznej ... My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Linki tam listę piony i rozszerzeń (oczywiście chcesz rozszerzeń) dla 32-bitowych i 64-bitowych. I nie mógł łączyć bezpośrednio, ponieważ jest zbyt uzależniona od tego, co dokładnie chcesz |
|
| |||
| |||
| thats what im szukasz, ale winced nieco na te ceny! i dla PCI-E x16, i didnt myśleć o czas. hmmmm. złomu, które następnie pomysł! Thankyou i Bubba za pomocny komentarz, i postanowił zignorować, że jeden:-P, nawet jeśli miało to make me chichotać! |