![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Asta arata minunat, dacă uşor imposibil! |
|
| |||
| |||
| Oh la dracu, nu lăsaţi Pete vedea acest lol, El va zvârcoli sale super-cazul în coşul de gunoi şi a începe construirea unei mai bună versiune a acestui ........... |
|
| |||
| |||
| hmm, sunt de acord cu Bubba! acesta ar fi un proiect cu îndemânare de a avea un du-te la, dat de timp, bani şi răbdare! i de asemenea, imagina că ar fi destul de greu pentru a accesa componente pentru upgrade! Ca un semn de întrebare, deşi, în care oricine are vreo idee de unde pot să-mi mana pe unul dintre PCI-E 16x extenders? |
|
| |||
| |||
| cam, im caut un cablu, doar nu doar o carte pentru a schimba unghiul. Dacă vă uitaţi pe prima pagină a mod, ca sa etichetate 7. Cam greu de explicat .. |
|
| |||
| |||
| Pentru numărul 7 se spune: 7. Această valoare de 15 inch personalizat PCI-E de cablu nu au de lucru, astfel încât să-l înlocuiesc. Deci, având în vedere că, spune-mi cât de mult doriţi să cheltuiţi (Puteţi, de asemenea, ajunge să plătească pentru transport maritim şi de manipulare) şi voi trimite o valoare de 15 inch de cablu care nu funcţionează .......... .... |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Clasic. Colega mea pe drum are una, pe care le foloseşte, aşa că trebuie să lucreze în regulă, voi încerca să aflu ce este / care o face ![]() Editare: Nu uita, probabil, aţi avea un coşmar cu timpilor - mai ales daca este pentru o placă grafică ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =" Link-uri exista o lista de risers şi extenders (evident doriţi ca extenders) pentru 32-biţi şi 64-biţi. Nu am putut link direct, ca este prea dependentă de ceea ce vrei exact |
|
| |||
| |||
| Thats im ce caută, dar i winced uşor la aceste preţuri! şi pentru PCI-E x16, i didnt think a timpilor. hmmmm. resturi ideea că, atunci! Si multumesc pentru ajutor comentariu Bubba, am decis să ignore faptul că o:-P, chiar dacă acesta a făcut să mă chema! |
![]() |
|
| Marcaje |