menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

V Quad-Core, 1-kW, Liquid-chladené Stolné

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 15:17
Moderátor skupiny

Citácia:
Ak veda je nestranný výkon objektívne pravdu, potom je logické, že veda je o šialených úplne iracionálne Zabezpečovanie orieškový projektu, že zvyšok sveta sa nikdy úplne pochopiť. Populárna mechanika má pietního žurnalistickým ide u tých, ktorí praktizujú seriózny výskum. Ale na vlastný čas, budeme radi fušovat do šialených vied.
6 krokov k Mod Overkill

Old 8. júna 2009, 03:29
Člen Skupina

Vyzerá to úžasné, keď trochu nepraktické!
Old 8. júna 2009, 19:06
Darcu Skupina

Oh sakra, nenechajte Pete vidieť lol, he'll přehazovat jeho super-prípade do koša a začať budovať lepšiu verziu tohto ...........
Old 9. júna 2009, 07:38
Člen Skupina

hmm, súhlasím s Bubba! Išlo by o škvrne projekt má ísť na, vzhľadom na množstvo času, peňazí a trpezlivosti! Tiež som si predstaviť, že by bolo dosť ťažké prístup komponenty pre upgrade!

Na otázku, aj keď každý, kto má nejakú predstavu, kde sa môže dostať aj mojich rúk na jeden z PCI-E 16x plnivami?
Old 9. júna 2009, 11:40
Darcu Skupina

Mať rád TOTO?
Old 9. júna 2009, 12:05
Člen Skupina

trochu, im hľadáte kábel, len nie len karta pre zmenu uhla. Keď sa pozriete na prvej stránke je mod, jeho označené ako 7. Trochu ťažké vysvetliť ..
Old 9. júna 2009, 20:49
Darcu Skupina

Za číslom 7 sa píše:

7. To bezcenný 15-in vlastné PCI-E kábel nefunguje-tak sme ju nahradila.

Takže vzhľadom na to, že mi povedz, koľko chcete minúť (tiež ste si zaplatiť za prepravu a manipuláciu) a já vám pošleme bezcenný 15-in kábla, ktorý nefunguje .......... ....
Old 10. júna 2009, 08:48
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
Takže vzhľadom na to, že mi povedz, koľko chcete minúť (tiež ste si zaplatiť za prepravu a manipuláciu) a já vám pošleme bezcenný 15-in kábla, ktorý nefunguje .......... ....

Klasika.

Môj kámoš dole na ceste je jedno, že sa používa, tak musí pracovať v poriadku, uvidíme vyskúšať a zistiť, čo je to / kto je

Edit:
Nezabudnite, že by ste pravdepodobne mať nočné mory sa doba - zvlášť keď je to za grafickú kartu ...
Old 10. júna 2009, 08:54
Darcu Skupina

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ='

Odkazy tu pre zoznam risers a plnivami (samozrejme chcete plnivami) pre 32-bit a 64-bit.

Nemohol som sa priamo, ako je príliš závislá na tom, čo chcete presne
Old 10. júna 2009, 10:05
Člen Skupina

im to je to, čo hľadajú, ale aj mierne škubl na tie ceny! a pre PCI-E x16, i didnt myslíte o načasovaní. hmmmm. šrot, že myšlienka potom!

Bubba a poďakovať za užitočné pripomienky, som sa rozhodol ignorovať, že jedna:-P, aj keby sa mi usmievať!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.