![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vyzerá to úžasné, keď trochu nepraktické! |
|
| |||
| |||
| Oh sakra, nenechajte Pete vidieť lol, he'll přehazovat jeho super-prípade do koša a začať budovať lepšiu verziu tohto ........... |
|
| |||
| |||
| hmm, súhlasím s Bubba! Išlo by o škvrne projekt má ísť na, vzhľadom na množstvo času, peňazí a trpezlivosti! Tiež som si predstaviť, že by bolo dosť ťažké prístup komponenty pre upgrade! Na otázku, aj keď každý, kto má nejakú predstavu, kde sa môže dostať aj mojich rúk na jeden z PCI-E 16x plnivami? |
|
| |||
| |||
| trochu, im hľadáte kábel, len nie len karta pre zmenu uhla. Keď sa pozriete na prvej stránke je mod, jeho označené ako 7. Trochu ťažké vysvetliť .. |
|
| |||
| |||
| Za číslom 7 sa píše: 7. To bezcenný 15-in vlastné PCI-E kábel nefunguje-tak sme ju nahradila. Takže vzhľadom na to, že mi povedz, koľko chcete minúť (tiež ste si zaplatiť za prepravu a manipuláciu) a já vám pošleme bezcenný 15-in kábla, ktorý nefunguje .......... .... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() ![]() ![]() ![]() Klasika. Môj kámoš dole na ceste je jedno, že sa používa, tak musí pracovať v poriadku, uvidíme vyskúšať a zistiť, čo je to / kto je ![]() Edit: Nezabudnite, že by ste pravdepodobne mať nočné mory sa doba - zvlášť keď je to za grafickú kartu ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =' Odkazy tu pre zoznam risers a plnivami (samozrejme chcete plnivami) pre 32-bit a 64-bit. Nemohol som sa priamo, ako je príliš závislá na tom, čo chcete presne |
|
| |||
| |||
| im to je to, čo hľadajú, ale aj mierne škubl na tie ceny! a pre PCI-E x16, i didnt myslíte o načasovaní. hmmmm. šrot, že myšlienka potom! Bubba a poďakovať za užitočné pripomienky, som sa rozhodol ignorovať, že jedna:-P, aj keby sa mi usmievať! |