мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Тхе Куад-Цоре, 1 кУ, хлађен Ликуид Деск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 15:17
Модератор / ица групе

Default Тхе Куад-Цоре, 1 кУ, хлађен Ликуид Деск

Куоте:
Ако науку је хладан потрази за објективну истину, онда је то разлог да се штандови залудише науку је потпуно ирационалан тежња је пун ораха пројекат који остатком света никада неће потпуно разумети. Популарне механика има смјеран новинарски поштовање оних који пракси озбиљна истраживања. Али, на своје време, као што смо то у поквасити полудјети науке.
6 Мод Кораци до нуклеарног уништења на много начина

Old 8. јуни 2009, 03:29
Мембер Гроуп

Ауесоме изгледа да је, ако је мало непрактичан!
Old 8. јуни 2009, 19:06
Донаторска Група

Ох, доврага, не дајте Пете видети овај лол, Он ће хитнути његове супер-случај у смеће и започети изградњу бољих верзија овог ...........
Old 9. јуни 2009, 07:38
Мембер Гроуп

хмм, слажем се са буббле! то је гладак пројекат имати ићи на, с обзиром на време, новац и стрпљење! Такође сам замислити да ће то бити поприлично тешко приступ компоненте за надоградњу!

Као што је питање ипак, било ко је добио било који идеја где ја могу добити моје руке на једно од ПЦИ-е 16кс екстендерс?
Old 9. јуни 2009, 11:40
Донаторска Група

Као ОВО?
Old 9. јуни 2009, 12:05
Мембер Гроуп

кинд, Им тражите кабл, само није само картица за промену угла. Ако погледаш на првој страници је мод, његове етикетиран као 7. Кинд хард то објаснити ..
Old 9. јуни 2009, 20:49
Донаторска Група

За број 7 он каже:

7. Овај 15-инчни испразни обичај ПЦИ-Е кабл није рад, тако да га замењује.

Тако је у светлу тога, реците ми колико желите да потрошите (такође добити платите за отпрему и руковање) и послаћемо ћу вам испразни 15-инчни кабл не функционише .......... ....
Old 10. јуни 2009, 08:48
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буббле View Post
Тако је у светлу тога, реците ми колико желите да потрошите (такође добити платите за отпрему и руковање) и послаћемо ћу вам испразни 15-инчни кабл не функционише .......... ....

Цлассиц.

Моја другарица низ цесту има једну, да га користи, па се мора радити ок, ја ћу пробати и сазнати шта је то / која чини

Едит:
Не заборави, ти би вероватно да има ноћна мора са време - нарочито ако је она за графичке картице ...
Old 10. јуни 2009, 08:54
Донаторска Група

хттп://ууу.цритицалцаблес.цом/итемс.асп?Цц=Рисер&Бц ='

Линкови постоји за листу рисерс и екстендерс (очито желите екстендерс) за 32-битни и 64-битни.

Нисам могао а да не директно линк јер је превише овисна о тачно оно што желите
Old 10. јуни 2009, 10:05
Мембер Гроуп

им тај што тражите, али ја уинцед мало на тим ценама! и његова за ПЦИ-Е кс16, ЈА није мислити на време. хмммм. сцрап идеју да онда!

И хвала за буббле користан коментар, одлучио сам да се игнорише да један:-П, чак и ако то учини ме церекати!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке цхеесепуфф ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 29 Авг 2009 09:31
Цоре 2 дуо или Куад цоре за графички рад металфаце ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 28 мај 2009 10:58
Течношћу хлађен псу ксацтлы Цасес & Поуер Супплиес 3 3. септембра 2007 09:03
Сингле Куад Дуал Цоре или Куад Цоре процесори? Анонимоусе ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 29. јуна 2007 00:33
Дуал Цоре вс Куад Цоре процесори? онг_1988 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 18 март 2007 22:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц