![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Ауесоме изгледа да је, ако је мало непрактичан! |
|
| |||
| |||
| Ох, доврага, не дајте Пете видети овај лол, Он ће хитнути његове супер-случај у смеће и започети изградњу бољих верзија овог ........... |
|
| |||
| |||
| хмм, слажем се са буббле! то је гладак пројекат имати ићи на, с обзиром на време, новац и стрпљење! Такође сам замислити да ће то бити поприлично тешко приступ компоненте за надоградњу! Као што је питање ипак, било ко је добио било који идеја где ја могу добити моје руке на једно од ПЦИ-е 16кс екстендерс? |
|
| |||
| |||
| кинд, Им тражите кабл, само није само картица за промену угла. Ако погледаш на првој страници је мод, његове етикетиран као 7. Кинд хард то објаснити .. |
|
| |||
| |||
| За број 7 он каже: 7. Овај 15-инчни испразни обичај ПЦИ-Е кабл није рад, тако да га замењује. Тако је у светлу тога, реците ми колико желите да потрошите (такође добити платите за отпрему и руковање) и послаћемо ћу вам испразни 15-инчни кабл не функционише .......... .... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() ![]() ![]() ![]() Цлассиц. Моја другарица низ цесту има једну, да га користи, па се мора радити ок, ја ћу пробати и сазнати шта је то / која чини ![]() Едит: Не заборави, ти би вероватно да има ноћна мора са време - нарочито ако је она за графичке картице ... |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.цритицалцаблес.цом/итемс.асп?Цц=Рисер&Бц =' Линкови постоји за листу рисерс и екстендерс (очито желите екстендерс) за 32-битни и 64-битни. Нисам могао а да не директно линк јер је превише овисна о тачно оно што желите |
|
| |||
| |||
| им тај што тражите, али ја уинцед мало на тим ценама! и његова за ПЦИ-Е кс16, ЈА није мислити на време. хмммм. сцрап идеју да онда! И хвала за буббле користан коментар, одлучио сам да се игнорише да један:-П, чак и ако то учини ме церекати! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 29 Авг 2009 09:31 |
| Цоре 2 дуо или Куад цоре за графички рад | металфаце | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 28 мај 2009 10:58 |
| Течношћу хлађен псу | ксацтлы | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 3. септембра 2007 09:03 |
| Сингле Куад Дуал Цоре или Куад Цоре процесори? | Анонимоусе | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29. јуна 2007 00:33 |
| Дуал Цоре вс Куад Цоре процесори? | онг_1988 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 март 2007 22:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |