менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Quad-Core, 1 кВт з рідинним охолодженням стіл

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2009, 15:17
Модератор групи

Цитата:
Якщо наука неупереджено шукань об'єктивної істини, то вона, зрозуміло, Mad науки є повністю ірраціональної гонитві за зіпсований проект, що інша частина світу ніколи не зможуть повністю зрозуміти. Популярна механіка має побожного журналістської поваги до тим, хто займається серйозними дослідженнями. Але в наш час, ми хотіли, щоб плескатися в Mad наук.
6 кроків до моделювання Overkill

Old 8 червня 2009, 03:29
Член групи

Це виглядає Awesome, хоча і трохи непрактично!
Old 8 червня 2009, 19:06
Донор групи

Чорт візьми, не дай Піт подивитися LOL, він буде кинути його супер-річ у сміттєвий кошик і почати будувати кращу версію цієї ...........
Old 9 червня 2009, 07:38
Член групи

Хм, я згоден з Bubba! було б пляма Проект щоб піти на облік часу, грошей і терпіння! Я собі це буде досить складно отримати доступ компонентів для апгрейда!

Як питання, хоча, кожен отримав жодного уявлення, де я можу отримати на руки одну з PCI-E 16x подовжувачі?
Old 9 червня 2009, 11:40
Донор групи

Нравиться ЦЕЙ?
Old 9 червня 2009, 12:05
Член групи

цікаве, І. шукає кабелю, але тільки не просто карту, щоб змінити кут. Якщо ви подивіться на першу сторінку моделювання, його маркуванням як 7. Kinda важко пояснити ..
Old 9 червня 2009, 20:49
Донор групи

Для номером 7 він говорить:

7. Це Worthless 15-дюймові користувацьких PCI-E кабелю не роботою, щоб ми замінили його.

Таким чином, у світлі цього, скажіть мені, скільки ви хочете витратити (ви також можете платити за доставку та обробку) і я вишлю Вам Worthless 15-дюймового кабелю, який не працює .......... ....
Old 10 червня 2009, 08:48
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Таким чином, у світлі цього, скажіть мені, скільки ви хочете витратити (ви також можете платити за доставку та обробку) і я вишлю Вам Worthless 15-дюймового кабелю, який не працює .......... ....

Classic.

Моя подруга нижче по дорозі, один, який він використовує, тому він повинен працювати добре, я постараюсь з'ясувати, що це таке / хто робить

Зміна:
Не забувайте, що ви швидше за все кошмару з таймінги - особливо, якщо це для відеокарти ...
Old 10 червня 2009, 08:54
Донор групи

http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc ='

Посилання там список стояків і подовжувачі (зрозуміло, ви хочете, розширювачі) для 32-розрядних і 64-біт.

Я не міг напряму як це занадто залежать від того, що саме ви хочете
Old 10 червня 2009, 10:05
Член групи

Thats, що їм потрібно, але я трохи скривився на ці ціни! і для PCI-E x16, я думаю про Didn't таймінгів. Хммм. лом ця ідея тоді!

Bubba І дякувати за корисні коментарі, я вирішив ігнорувати це одне:-P, навіть якщо він зробив мене сміхом!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.