![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Це виглядає Awesome, хоча і трохи непрактично! |
|
| |||
| |||
| Чорт візьми, не дай Піт подивитися LOL, він буде кинути його супер-річ у сміттєвий кошик і почати будувати кращу версію цієї ........... |
|
| |||
| |||
| Хм, я згоден з Bubba! було б пляма Проект щоб піти на облік часу, грошей і терпіння! Я собі це буде досить складно отримати доступ компонентів для апгрейда! Як питання, хоча, кожен отримав жодного уявлення, де я можу отримати на руки одну з PCI-E 16x подовжувачі? |
|
| |||
| |||
| цікаве, І. шукає кабелю, але тільки не просто карту, щоб змінити кут. Якщо ви подивіться на першу сторінку моделювання, його маркуванням як 7. Kinda важко пояснити .. |
|
| |||
| |||
| Для номером 7 він говорить: 7. Це Worthless 15-дюймові користувацьких PCI-E кабелю не роботою, щоб ми замінили його. Таким чином, у світлі цього, скажіть мені, скільки ви хочете витратити (ви також можете платити за доставку та обробку) і я вишлю Вам Worthless 15-дюймового кабелю, який не працює .......... .... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() Classic. Моя подруга нижче по дорозі, один, який він використовує, тому він повинен працювати добре, я постараюсь з'ясувати, що це таке / хто робить ![]() Зміна: Не забувайте, що ви швидше за все кошмару з таймінги - особливо, якщо це для відеокарти ... |
|
| |||
| |||
| http://www.criticalcables.com/items.asp?Cc=Riser&Bc =' Посилання там список стояків і подовжувачі (зрозуміло, ви хочете, розширювачі) для 32-розрядних і 64-біт. Я не міг напряму як це занадто залежать від того, що саме ви хочете |
|
| |||
| |||
| Thats, що їм потрібно, але я трохи скривився на ці ціни! і для PCI-E x16, я думаю про Didn't таймінгів. Хммм. лом ця ідея тоді! Bubba І дякувати за корисні коментарі, я вирішив ігнорувати це одне:-P, навіть якщо він зробив мене сміхом! |