![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мислех, че ние не сме ли случаен разговор конец, така че може просто да напишете нещо дълбоко, че не е необходимо цяло темата за себе си. А и не компютър свързани теми моля. Dont искам това превръща в помогне конец.
Както и това, което ме накара да мисля за вземане на тази тема е, че мислех Малко е рано за коледната украса Дейв, но тогава мислех, където мога да пиша това, без да изпратите лично съобщение или започване на безпредметно темата така тук сме .... Радвам се ![]() ComputerGuy Моята система: Puter
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да знам, аз не съм прекалено празнични, ако съм честен, но Четох някъде, че в повечето случаи като магазин за търговия и decorating високо улиците това е направено нещо, за да получите в духа един месец преди големия ден.
| |||
| |||
| Някои магазини Пригответе в началото на ноември, което е глупаво като кървав Im болни на слуха и вижте Коледа неща LOL, както можете да кажете, че не Im празнични било. |
|
| |||
| |||
| В САЩ, че е обичайна (в къщи), за да изнеса коледни украси в деня след благодарността. Което попада на третия четвъртък на месеца. В магазина, аз наистина се опитва да се насладите се на децата някои Halloween Goodies и виждам повече коледни дървета тогава тикви. Доста досадно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз Ирландия ние гласуваме декорации на 8 декември, Nollaig beag той се нарича, това означава, преведени малко Коледа
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мразя Коледа. Е, не е Коледа, но това, което е била превърната в, една soddin "на пазара, продажбата-фест. Скръндза има нищо за мен.
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с Алекс му всички Hype и банки / кредитни карти компанията преброяване какви печалби могат да правят |
|
| |||
| |||
| Да Коледа е доста голяма Scam сега. Аз мразя картата фирми за извършване на всички тези различни поводи като бащите ден майките ден и Валентин дни в големи неща. |
|
| |||
| |||
| Аз предполагам, че ще се нарече инцидента повече от един път, но съм виждал карта, казвайки: (За съжаление сте били изхвърляни) , Независимо от следващия! |
|
| |||
| |||
| hahaha Сигурен съм, че има карта, там за всеки случай. |