![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že jsme se dostali náhodný chat vlákno tak stačí napsat něco rychlého, že nemusí celé vlákno sama na sebe. Oh a počítače souvisejících tématech prosím. Dont chcete tento odbočka do pomoci závitu.
Každopádně to, co mě napadne, aby byl tento závit je Přemýšlel jsem trochu brzy na vánoční ozdoby Dave ale pak mysleli, kde můžu psát tento bez zaslání osobní zprávy nebo založit zbytečné vlákno tak jsme tady .... Užít si ![]() ComputerGuy Můj systém: Čové
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo já vím, já nejsem příliš slavnostní, pokud jsem upřímný, ale někde jsem četl, že ve většině případů, jako jsou obchod a marketing zdobení vysoké ulicích je to, co udělat, aby si v duchu jednoho měsíce před velký den.
| |||
| |||
| Některé obchody se připravte na počátku listopadu, který je hloupý jak krvavý im nemocné sluchu a uvidíte vánoční věci lol jak můžete říct, že by im slavnostní buď. |
|
| |||
| |||
| Ve Spojených státech je obvyklé (v bytech), aby se vánoční ozdoby na den po Dni díkůvzdání. , Který připadá na třetí čtvrtek v měsíci. V obchodech, jsem opravdu těší se snaží jít pro děti některé Halloween goodies a vidí více vánoční stromky pak dýně. Docela otravné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Irsko jsme naše ozdoby na 8. prosince, Nollaig beag je vyzvala, přeloženo znamená malý vánoční
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesnáším Vánoce. No, nejsou Vánoce, ale co je to se proměnil, a soddin 'komerčně, prodej-fest. Lakomý má nic na mně.
|
| |||
| |||
| Souhlasíte s Alex všechny jeho trik a bank / kreditní karty společnosti započítání zisku, co mohou |
|
| |||
| |||
| Jo Vánoc je trochu podvod hned. I já nenávidím karty společnosti pro výrobu všech těchto jiných příležitostech, jako jsou otcové, den matek, den a valentinky dní velkou věc. |
|
| |||
| |||
| Domnívám se, že by se nazývá incidentu více než příležitost, ale viděl jsem říkal karta (Promiň, jsi byl propuštěn) , Bez ohledu na další! |
|
| |||
| |||
| hahaha Jsem si jist, že je tam karta pro každou příležitost. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Facebook Chat Bezpečnost | Jenni | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Požadavek! - Chat | mrberty | Společenství Novinky a chat | 10 | 29. června 2009 00:39 |
| Chat pokladniăky v iframe téma | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. června 2009 02:01 |
| Thread Nástroje | |
| |