![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκεφτόμουν ότι δεν έχουμε μια τυχαία συνομιλία νήμα έτσι ώστε να μπορείτε να γράψετε κάτι γρήγορα απλά ότι δεν χρειάζεται μια ολόκληρη νήμα για την ίδια. Ω υπολογιστή και μη θέματα, παρακαλώ. Dont θέλουν αυτό μετατρέπεται σε βοηθήσει το νήμα.
Τέλος πάντων αυτό που με έκανε να σκεφτώ κάνοντας αυτό το νήμα είναι σκεφτόμουν λίγο νωρίς για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Dave αλλά τότε σκέψης όπου μπορώ να γράψω αυτό το ΧΩΡΙΣ αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή με αφετηρία την άσκοπη νήμα τόσο εδώ είμαστε .... Απολαμβάνω ![]() ComputerGuy Το σύστημά μου: Υπολογιστή
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι το ξέρω, δεν είμαι υπερβολικά εορταστική αν είμαι ειλικρινής, αλλά κάπου διάβασα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις σαν κατάστημα εμπορίας και διακόσμηση υψηλής δρόμους είναι το πράγμα για να γίνει στο πνεύμα ένα μήνα πριν από τη μεγάλη μέρα.
| |||
| |||
| Ορισμένα καταστήματα ετοιμαστείτε στις αρχές του Νοέμβρη το οποίο είναι ηλίθιο, όπως αιματηρή im άρρωστος της ακοής και δείτε τα Χριστούγεννα stuff lol όπως μπορείτε να πείτε ότι δεν im είτε εορταστικό. |
|
| |||
| |||
| Στις ΗΠΑ είναι σύνηθες (σε σπίτια) για την κατάσβεση των Χριστουγέννων διακοσμήσεις την επομένη των Ευχαριστιών. Το οποίο υπάγεται την τρίτη Πέμπτη του μήνα. Σε καταστήματα, θα απολαύσετε πραγματικά προσπαθούν να πάνε τα παιδιά λάβετε κάποια Χάλοουην καλούδια και βλέπουμε πιο χριστουγεννιάτικα δέντρα τότε κολοκύθες. Πολύ ενοχλητικό! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Ιρλανδία βάλαμε μας μέχρι διακοσμήσεις στις 8 Δεκεμβρίου, Nollaig beag λέγεται, σε μετάφραση, σημαίνει μικρή Χριστούγεννα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μισώ τα Χριστούγεννα. Λοιπόν, δεν τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό που του έχουν μετατραπεί σε? Ένα soddin "εμπορία, πώληση-fest. Σκρουτζ τίποτα δεν έχει για μένα.
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ με τον Alex όλα δημοσιότητα και οι τράπεζες / πιστωτικής κάρτας εταιρεία τα κέρδη της καταμέτρησης τι μπορεί να κάνουν |
|
| |||
| |||
| Ναι, τα Χριστούγεννα είναι μια κάποια απάτη τώρα. Επίσης, το μίσος της κάρτας εταιρείες για την πραγματοποίηση όλων αυτών άλλες περιπτώσεις όπως οι πατέρες ημέρα μητέρες ημέρα και Valentines ημέρα ένα μεγάλο πράγμα. |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω ότι θα ήταν ένα επεισόδιο που ονομάζεται περισσότερο από μία φορά, αλλά έχω δει μια κάρτα λέει (Συγγνώμη ήσασταν απέλυσε) , Ανεξάρτητα από δίπλα! |
|
| |||
| |||
| hahaha Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει εκεί μια κάρτα για κάθε περίσταση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Facebook Chat Ασφαλείας | Jenni | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 15 Σεπτεμβρίου 2009 14:16 |
| Αίτηση! - Chat | mrberty | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 29 Ιουν 2009 00:39 |
| Chat θέση στο θέμα iframe | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 25 Ιουν 2009 02:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |