![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arra gondoltam, hogy még nem kapott egy véletlen chat thread így csak írni valamit gyorsan, hogy nem kell egy egész szál magának. Ja és nem számítógéppel kapcsolatos témák kérem. Nem akarom, hogy ez fordult segíteni thread.
Különben is, mi történik velem gondolom, hogy ez a téma is gondoltam Bit elején a karácsonyi díszek Dave, de aztán gondoltam, ha nem írom ezt a küldő egy személyes üzenetet, vagy egy kezdő értelmetlen téma Tehát itt van .... Élvez ![]() ComputerGuy My System: Számítógépes
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen tudom, nem vagyok túlságosan ünnepélyes, ha őszinte vagyok, de én olvastam valahol, hogy a legtöbb bolt, mint a marketing és díszítő nagy utcák ez a dolog történik, hogy a lélek előtt egy hónappal a nagy nap.
| |||
| |||
| Egyes üzletek készülj november elején, amely véres hülye, mint im beteg a tárgyaláson, és karácsonyi lol dolog, amit nem lehet elmondani, hogy az ünnepi im sem. |
|
| |||
| |||
| Az Egyesült Államokban ez már szokásos módon (otthon), hogy a karácsonyi díszek a Hálaadás napja után. Ami a harmadik csütörtökén a hónapban. Az üzletek, igazán élvezni próbált menni a gyerekeket néhány jó Halloween, és látta, hogy több karácsonyfa akkor sütőtök. Elég idegesítő! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I. Írország mi fel a dekoráció fel a december 8, Nollaig beag úgy hívják, lefordítva ez azt jelenti, kis karácsony
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Utálom a karácsonyt. Nos, nem karácsony, de mi ez változott, a soddin "keresettnek, rversi fest. Scrooge kapott semmit nekem.
|
| |||
| |||
| Megállapodik Alex annak minden csinnadratta és a bankok / hitelkártya-társaság counting nyereséget tudnak mit tenni |
|
| |||
| |||
| Igen Karácsony van egy kis csalás most. Én is utálom a kártyát a vállalatok számára, hogy ezeket más alkalmakkor, mint az apák napja anyák napja és a Valentin nap egy nagy dolog. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez lehet nevezni az esemény több mint egy alkalommal, de én láttam egy kártyát mondván (Sajnos volt elbocsátotta) Bármilyen jövő! |
|
| |||
| |||
| hahaha biztos vagyok benne van a kártya ott minden alkalommal. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Facebook Chat Biztonság | Jenni | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | Szeptember 15, 2009 14:16 |
| Kérés! - Chat | mrberty | Közösségi Hírek & Chat | 10 | 29. június 2009 00:39 |
| Chat box a kérdés iframe | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 25. június 2009 02:01 |
| Téma eszközök | |
| |