![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš galvojau, kad mes ne atsitiktinai pateko Pokalbiai thread todėl galite tiesiog parašyti ką nors greitai, kad nebūtina visą temą į save. O ir ne kompiuteris susijusiomis temomis prašom. Dont wanna tai virsta Pagalba pokalbio.
Anyway, kas privertė mane pagalvoti apie priėmimo šioje temoje tai aš galvojau Bit anksti Kalėdiniai papuošalai Dave bet paskui pagalvojau, kai galiu rašyti tai be siuntimo asmeninį pranešimą ar pradedant beprasmiška temoje Taigi čia mes .... Mėgautis ![]() ComputerGuy Mano sistema: Kompiuterinės
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip aš žinau, aš ne per daug švenčių, jei aš sąžiningai, bet aš perskaičiau kažkur, kad daugeliu atvejų, pavyzdžiui, parduotuvė prekybos ir apdailos gatvėse tai padaryti dalykas patenka į dvasios prieš vieną mėnesį iki Big Day.
| |||
| |||
| Kai kurios parduotuvės ruoštis jau lapkričio pradžioje yra kruvinas kvailas, kaip jiems bloga nuo klausos ir pamatyti Kalėdos Daiktai Lol, kaip galite pasakyti jiems, kad nėra nei švenčių. |
|
| |||
| |||
| JAV yra įprasta (į namus) irtis Kalėdiniai papuošalai dieną po Padėkos dienos. Kurios patenka į trečią mėnesio ketvirtadienį. Parduotuvėse, man patinka bando pereiti gauti vaikai kai Helovinas Gėrybės ir pamatysite daugiau eglutes tada moliūgai. Labai erzina! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Airija mes mūsų dekoracijas ant gruodžio 8, Nollaig beag jis vadinamas, išverstas, tai reiškia beveik Kalėdos
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekenčiu Kalėdų. Na, ne Kalėdos, bet ką jis buvo paverstas; soddin "parduodamas, pardavimas-fest. Scrooge gavo nieko apie mane.
|
| |||
| |||
| Sutinku su Alex jo visas HYPE ir bankai ir kredito kortelių įmonės apskaitą, kokią naudą jie gali padaryti |
|
| |||
| |||
| Taip Kalėdos ir sukčiai bitų dabar. Aš taip pat nekenčiu kortelė bendrovių už visų šių kitais atvejais, kaip tėvo diena Motinos diena ir Valentino dienos didelis dalykas. |
|
| |||
| |||
| Manau, tai būtų galima pavadinti daugiau nei kartą incidentas, bet aš mačiau Card sakydamas (Atsiprašome buvote atleistas) , Neatsižvelgiant į kitą! |
|
| |||
| |||
| Hahaha aš tikiu, kad yra ten korteles kiekvienai progai. |