![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka mēs neesam ieguvuši nejauši čats pavedienu, lai jūs varat uzrakstīt kaut ko ātri, ka nav nepieciešama visa pavedienu sev. Ak, un bez datora saistītām tēmām please. Dont vēlas šo pārvēršas palīdzēt pavedienu.
Anyway, kas man lika domāt, lai šis pavediens es domāju Bit agri Ziemassvētku rotājumi Dave bet tad doma, kur es varu rakstīt šo nenosūtot personisku ziņu vai sākot bezjēdzīgu pavedienu tāpēc šeit esam .... Baudīt ![]() ComputerGuy Mana sistēma: Datora
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā es zinu, es neesmu pārāk svētku, ja es esmu godīgs, bet es izlasīju kaut kur, ka vairumā gadījumu, piemēram, veikalu mārketinga un dekorēšanas augstas ielu tas ir darīts lieta iekļūt garā vienu mēnesi pirms lielās dienas.
| |||
| |||
| Daži veikali taisīties pēc novembra sākumā, kas ir asiņaina stulba kā im slims dzirdes un redzēt Ziemassvētku stuff lol, kā jūs varat pateikt im nav, ka svētku vai nu. |
|
| |||
| |||
| Kas ASV ir ierasts (mājās), lai izbāzt Ziemassvētku rotājumi dienā pēc Pateicības. Kas ietilpst par trešdaļu mēneša ceturtdienā. Veikalos, man patiešām patīk mēģina go get kids daži Halloween labumi un redzēt vairāk Ziemassvētku eglītes, tad ķirbji. Diezgan kaitinošas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es Īrijā mēs mūsu rotājumi līdzi 8 decembris, Nollaig beag to sauc, tulkots, tas nozīmē, maz Ziemassvētki
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I hate Christmas. Nu, ne Ziemassvētku bet to, kas tas ir pārveidots, soddin "laiž tirgū, pārdošana, fest. Scrooge ir ieguvuši neko par mani.
|
| |||
| |||
| Piekrītu Alex tās visas hype un bankas / kredītkartes kompānijas skaitīšanas ko peļņu, tiem var |
|
| |||
| |||
| Yeah Ziemassvētki ir mazliet scam now. Es arī naida kompānijas, lai padarītu visu šo citos gadījumos, piemēram, tēva dienas Mātes diena un Valentīna dienas liela lieta. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tas būtu sauc incidents vairāk nekā reizi, bet es esmu redzējis Card sakot (Atvainojiet, jums tika atlaists) Neatkarīgi next! |
|
| |||
| |||
| hahaha es esmu pārliecināts, ka tur ir kas tur karti ikreiz. |