![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pomyślałem, że nie dostał losową czat wątku więc możesz po prostu napisać coś szybko, że nie trzeba całego wątku do siebie. No i proszę o tematyce związanej z komputera. Nie chce się w tę pomoc wątku.
Mimo tego, co mi myśleć o uczynienie tego wątku jest Pomyślałem Bit wcześniej świątecznej dekoracji Dave ale potem myśli, gdy mogę napisać to bez wysyłania wiadomości osobistych lub w rozpoczęciu nowego sensu wątku więc tutaj mamy .... Baw się dobrze ![]() ComputerGuy My System: Komputera
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak wiem, nie jestem zbyt uroczysty jeśli jestem uczciwy, ale czytałem gdzieś, że w większości przypadków, takich jak zakupy marketing i dekorowanie wysokiej ulic to jest to co zrobić, aby w duchu jeden miesiąc przed wielki dzień.
|
|||
|
|||
|
Niektóre sklepy uzyskać gotowy na początku listopada, który jest krwawy głupi jak im chorych słuchu i zobaczyć Christmas stuff lol, jak można powiedzieć, że im nie uroczysty albo.
|
|
|
|||
|
|||
|
W Stanach Zjednoczonych jest to zwyczajowe (w domu), aby umieścić na Boże Narodzenie dekoracje dzień po Thanksgiving.
Które wchodzą w trzeci czwartek miesiąca. W sklepach, I really enjoy próbuje go pobrać niektóre dzieci Halloween goodies i zobaczyć więcej choinek następnie pumpkins. Pretty annoying! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I Irlandia zadalibyśmy naszych dekoracji się na 8 grudnia, Nollaig beag nazywa się ta metoda, to znaczy mało przetłumaczone Christmas
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I hate Christmas. Cóż, nie Boże Narodzenie, ale co to było się w, a soddin "skomercjalizowane, sprzedaż-fest.
Scrooge ma nic na mnie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się z wszystkimi jej Alex hype i banki / karta kredytowa spółki licząc zysków, jakie mogą dokonać
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak Boże Narodzenie jest trochę a scam teraz. Ja nienawidzę karty firm dokonywania wszystkich tych innych okazjach, takich jak dni ojców i matek dni valentines dni w dużych rzeczy.
|
|
|
|||
|
|||
|
I suppose byłoby nazwać incydentu więcej niż okazją, ale widziałem karty mówiąc (Niestety był Sacked)
, Niezależnie od następnego!
|
|
|
|||
|
|||
|
hahaha Jestem pewien, że istnieje karta tam na każdą okazję.
|