![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă gândeam că nu am luat un fir de chat aleator, astfel încât să puteţi doar scrie ceva rapid, care nu are nevoie de un întreg şirul de la sine. Oh şi non subiecte legate de computer vă rog. Nu vreau această cotitură într-un fir de ajutor.
Oricum cred că ceea ce mi-a facut de a face acest thread m-am gândit că este mai devreme de biţi pentru decoratiuni de Craciun Dave, dar apoi am crezut că în cazul în care se poate scrie asta fără a trimite un mesaj personal sau incepand un rost aici şirul aşa suntem noi .... Se bucura ![]() ComputerGuy Sistemul meu: Puter
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ştiu, nu sunt prea festive dacă Sunt sincer, dar am citit undeva că în cele mai multe cazuri, cum ar fi magazin de comercializare şi de decorare mare strazi este de făcut pentru a obţine ceva în spiritul cu o lună înainte de zi mare.
| |||
| |||
| Unele magazine lua gata la începutul lunii noiembrie, care este a dracului de prost ca im saturat de audiere şi de Crăciun, a se vedea lucrurile lol ce vă pot spune că nu im festive fie. |
|
| |||
| |||
| În Statele Unite este de cutumă (în casele) de a pune la decoratiuni de Craciun a doua zi după Recunostintei. Care se încadrează în a treia joi a lunii. În magazine, chiar încearcă să se bucure de Du-te de Halloween nişte copii buni şi să vadă mai mult de pomi de Crăciun, apoi dovleci. Destul de enervant! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu am pus Irlanda noastre decoratiuni până pe 8 decembrie, Nollaig beag este numit, tradus înseamnă puţin de Craciun
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-mi place de Craciun. Ei bine, nu de Craciun, dar ceea ce a fost transformat într-o soddin "comercializate, vânzare-Fest. Scrooge are nimic pe mine.
|
| |||
| |||
| De acord cu Alex sale toate hype şi bănci / card de credit a companiei de numărare profiturile ce le pot face |
|
| |||
| |||
| Da, de Crăciun este un pic cam înşelătorie acum. Am de asemenea, ura de carte de companii pentru a face toate aceste alte ocazii ca mamele taţii zi de zi şi de Valentines zi o mare lucru. |
|
| |||
| |||
| Presupun că ar fi sunat un incident mai mult decât o ocazie, dar am văzut un card spunând (Imi pare rau ai fost concediat) , Indiferent de lângă! |
|
| |||
| |||
| hahaha Sunt sigur ca este o carte de acolo, pentru orice ocazie. |