![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že sme sa dostali náhodný chat vlákno tak stačí napísať niečo rýchleho, že nemusí celé vlákno sama na seba. Oh a počítače súvisiacich témach prosím. Dont chcete tento odbočka do pomoci závitu.
Každopádne to, čo ma napadne, aby bol tento závit je Přemýšlel jsem trochu skoro na vianočné ozdoby Dave ale potom mysleli, kde môžem písať tento bez zaslanie osobné správy alebo založiť zbytočné vlákno tak jsme tady .... Užiť si ![]() ComputerGuy Môj systém: Tačové
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo já vím, já nejsem príliš slávnostná, ak som úprimný, ale niekde som čítal, že vo väčšine prípadov, ako sú obchod a marketing zdobenia vysokej uliciach je to, čo urobiť, aby si v duchu jedného mesiaca pred veľký deň.
| |||
| |||
| Niektoré obchody sa pripravte na začiatku novembra, ktorý je hlúpy ako krvavý im chorých sluchu a uvidíte vianočné veci lol ako môžete povedať, že by im slávnostná buď. |
|
| |||
| |||
| V Spojených štátoch je obvyklé (v bytoch), aby sa vianočné ozdoby na deň po Dňu díkůvzdání. , Ktorý pripadá na tretí štvrtok v mesiaci. V obchodoch, som naozaj teší sa snaží ísť pre deti niektoré Halloween goodies a vidí viac vianočné stromčeky potom dýně. Docela otravné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Írsko sme naše ozdoby na 8. decembra, Nollaig beag je vyzvala, preložené znamená malý vianočný
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesnáším Vianoce. No, nie sú Vianoce, ale čo je to sa premenil, a soddin 'komerčne, predaj-fest. Lakomý má nič na mne.
|
| |||
| |||
| Súhlasíte s Alex všetky jeho trik a bánk / kreditnej karty spoločnosti započítania zisku, čo môžu |
|
| |||
| |||
| Jo Vianoc je trochu podvod hned. I já nenávidím karty spoločnosti pre výrobu všetkých týchto iných príležitostiach, ako sú otcovia, deň matiek, deň a valentinku dní veľkú vec. |
|
| |||
| |||
| Domnievam sa, že by sa nazýva incidentu viac ako príležitosť, ale videl som říkal karta (Promiň, jsi bol prepustený) , Bez ohľadu na ďalšie! |
|
| |||
| |||
| hahaha Som si istý, že je tam karta pre každú príležitosť. |