![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сам мислио да нисмо добили насумичним цхат тхреад па можете само написати нешто брзо да не треба цео тхреад себи. Ох анд нон рачунар сродне теме молим. Донт оскудица данашји окреће у помоћ нит.
У сваком случају оно што је направљен мене мислити да је ово тхреад ми је рано за размишљање Бит божићне декорације Даве али онда мислио где могу писати ово без слања личних порука или покреће недуховит тхреад па ту смо .... Уживати ![]() ЦомпутерГуы Мы Сыстем: Путер
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да знам, нисам претерано веселих ако сам поштен, али сам негде прочитао да се у већини случајева као што су трговина маркетинг и уређење улице висока да је то учинио ствар да се у духу месец дана пре великог дана.
| |||
| |||
| Неке продавнице, будите спремни на почетку новембар, који је као омамљени крвничком им болесна расправе и видети божићне ствари лол као што им не могу рећи да је свечани оба. |
|
| |||
| |||
| У САД је уобичајена (у кућама) да стави ван божићних украса дан након захвалности. Који пада на трећи четвртак у месецу. У продавницама, ЈА стварно уживати покушавате ићи добити децу неким Халлоуеен Гоодиес и виђење више Божићна дрвца онда Бундева. Прилично досадних! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И Ирска смо ставили наш украса на 8. децембар, Ноллаиг беаг га зову, преведено то значи мало Божића
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мрзим Божића. Па, не Божића, али оно што је била претворена у, а соддин 'цоммерциалисед, продаја-фест. Шкртац има ништа на мене.
|
| |||
| |||
| Слажем се са свим својим Алекс хыпе и банке / кредитне картице предузећа рачунајући оно што они могу направити профит |
|
| |||
| |||
| Да Божића је мало од муљажа сада. И ја мрзим картица предузећа за израду свих ових другим приликама као оци мајке дан и дан валентинес даыс велика ствар. |
|
| |||
| |||
| Претпостављам да ће то бити позвани инцидента више прилика, али видео сам картицу говорећи: (Жао ми је да сте били пљачку) , Без обзира на следећи! |
|
| |||
| |||
| хахаха Сигуран сам да је тамо картице за сваку прилику. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фацебоок Ћаскање Безбедност | Јенни | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 15. Јул 2009 14:16 |
| Упит! - Цхат | мрберты | Цоммуниты Неус & Цхат | 10 | 29. јуна 2009 00:39 |
| Цхат бокс унутрашњи оквир у питању | ЛЛТД414 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 25. јуна 2009 02:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |