![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав, що ми не отримали випадкові чат потоці, тому ви можете просто написати щось швидко, що не потрібно цілий потік для себе. Та й не пов'язаним темами комп'ютер будь ласка. Не хочете це перетворюється на допомогою різьблення.
Та й що змусило мене задуматися про внесення цього потоку я думаю зарано для різдвяних прикрас, Дейв, але потім подумали, де я можу написати це без відправки особистих повідомлень або починати безглузду потоці, тому тут ми .... Отримувати задоволення ![]() ComputerGuy Моя система: Puter
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я знаю, я не дуже святково, якщо я чесний, але я десь читав, що в більшості випадків, як маркетинг магазину та оздоблювальних високих вулицях це зроблено, щоб отримати річ в дусі одного місяця до великий день.
| |||
| |||
| Деякі магазини отримати готовий на початку листопада якої криваві дурний, як їм набридло слухати і бачити речі LOL Різдва, як ви можете сказати їм, що не святковий небудь. |
|
| |||
| |||
| У США це звичайне (у будинках), щоб загасити різдвяні прикраси на наступний день після Дня подяки. Який припадає на третій четвер місяця. У магазинах, мені дійсно подобається намагається йти отримують діти деякий Хеллоуїн Goodies і бачити більш ялинки то гарбуза. Досить прикро! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В Ірландії, кладемо прикрас до 8-го грудня, Nollaig Beag вона називається в перекладі це означає мало Різдва
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ненавиджу Різдво. Ну, не Різдво, але що це перетворилося; soddin 'комерційну, купівля-Fest. Скрудж має нічого на мене.
|
| |||
| |||
| Згоден з Алексом всіх його Hype і банків / кредитних карт компанія рахуючи того, що доходи, які вони можуть зробити |
|
| |||
| |||
| Та Різдво трохи афера зараз. Я ненавиджу картка компанії для вирішення всіх цих випадках, як інші батьки Дня матері та Дня Валентина днів велика річ. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, вона буде називатися інцидент більш ніж привід, але я бачив карти кажучи (Шкода, що ви були звільнені) , Незалежно Наступний! |
|
| |||
| |||
| Hahaha Я впевнений, що це карткова там на кожен випадок. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Facebook чат безпеки | Дженні | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 15 вересня 2009 14:16 |
| Запит! - Чат | mrberty | Community News & чат | 10 | 29 червня 2009 00:39 |
| Чат у вікні IFRAME випуск | LLTD414 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 25 червня 2009 02:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |