по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Случайна Чат

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми Ноември, 2007, 14:38
Номер на групата

Default Случайна Чат

Дейв бар нещо като има предвид, че в долната част на сайта, за да отидете на страницата отиде? Използвам, че непрекъснато да се движи около мястото LOL

CG

Моята система: Puter

Процесор (и):
Intel Quad Core Q6600
Дънната платка:
Abit IN9
RAM памет:
2x 1GB Патриотичния
Графична карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Вътрешен 750GB, 400GB Външен
Оптично устройство (а):
LG 20x DVD повторно писател
Дело / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охлаждане:
Zalman HSF
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
LG 19 "LCD
Операционна система (и):
Windows XP Media Център 2005
Old 28-ми Ноември, 2007, 15:12
Номер на групата

Default Случайна Чат

Обичам Коледа !!!!!

Yeh съм лъже, просто мислех ID е странно един

не би било толкова лошо, ако моите стари вонящ, скитника пухче за брадата брат ще получи ръкостискане, той носи в определени дни, така зле с неговите мрачни прогнози за живота

не оптимизъм с него по всяко

Отивам да намалят този кратък, преди да отидете на "Джеръми Кайл", който мисля, че е Лицемерецо, DONT аз мисля, че той е също толкова добра, както той прави сам поглед

видим какво се случва, когато започнете да случаен разговор темата компютъра момче, ти си отприщи безпредметно постове, тъй като това ще нищото

мисля болните се върнем към моя Гео-химични отчет сега ..... му върху пясък! Yeh този прав! Аз съм правите химически изменения в пясъчни дюни! неговото момиче магнит.

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 28-ми Ноември, 2007, 15:16
Номер на групата

Default Случайна Чат

Той един Emo или вандал или нещо LOL
Old 29-ти ноември, 2007, 05:01
Номер на групата

Default Случайна Чат

хааа желая тогава искате нещо да се хвърли в него!

Трудно е да се опише, той носи как мога да кажа нормални дрехи, не че имам стереотипните възгледи за това, което е нормално, но той е нисък в стандарт. Той ще душ веднъж седмично и после се радваме или да водят шапка или използвайте лак за коса с flateen му вече greasey коса

справедлива правя на Im обичащи тази тема!

хвана го използвате ми четка за зъби, както вчера той имаше среща зъболекар! първи път той е почистват ги в месеца и първата среща на 5 години! колкото се може по снимки и засвири с кръвоносните съдове и купи нова четка!
Old 29-ти ноември, 2007, 07:10
Номер на групата

Default Случайна Чат

LOL Залагам стария си четката разтопено haha
Old 29-ти ноември, 2007, 08:51
Номер на групата

Default Случайна Чат

hahah yeh totaly разтворен

Просто маска на колата ми, нищо-хубаво от лъскава кола
Old 29-ти ноември, 2007, 11:06
Номер на групата

Default Случайна Чат

Коледа?
Бах неискреност!
Човек да мрази Коледа.
От години аз се опитах да имат нищо общо с това.
Всички пилеене на пари за глупости те DONT нужда и дори по-лошо купуват неща, че една седмица след Коледа ще бъде значително намалена в цената!

Имам накрая успя да се превърне някого, моята girlfriend.lol
Няма повече да бързам около търсят коледни подаръци, сега окончателно съм се срещна някой, с чувство.
"Виж скъпа му по този начин, ние купят взаимно глупости за Коледа или ще отида на кратко прекъсване през януари, престой в хотел и да купи един друг много повече глупости за по-малко пари през януари, имат смисъл?"
И тя действително договорени!
Разбира се имаше малко работа за вършене, "но Коледа му така означава да не се празнува"Но обещанието на допълнителните екстри, само една седмица или две след clinched сделката.
Сега вече можете да се отпуснете по Коледа и да се избегнат всички мания.
Неговата не е идеалното решение очевидно и аз все още трябва да издържите на зомбита ходене по магазини през януари, но фаза 2 на моя план (е по-добре да купуват малки неща целогодишно от обезумявам веднъж годишно) е в процес на подготовка и моите дебнещ barinwashing (deprogramming) ще започне веднага след януари продажбите са over.Yeehah!

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 30 Ноември, 2007, 03:47
Номер на групата

Default Случайна Чат

И така, какво правиш Коледа дни Krlll?

haha харесва как някои жени са купили толкова лесно от мисълта за пазаруване. haha (казах някои така никой не отида там nickers в нея)
Old 30 Ноември, 2007, 03:56
Номер на групата

Default Случайна Чат

Обикновено да посетя родителите си за Коледа вечеря (може би аз ще го пропуснете тази година, тъй като има толкова много новородени nieces / внуци и кой знае какво движение около).

Тогава аз ще отида и ще луд пиян с моите приятели.
В кръчмата, ще се напълнят с хора, които са разрешени за едно питие, защото нейният Коледа, през деня, тя ще бъде населена предимно от мъже оплаквам за разходите за Коледа и как са му се радвам на всички over.Those бедните глупаци.
Old 30 Ноември, 2007, 04:00
Номер на групата

Default Случайна Чат

haha Да вярно. Никога не съм виждал кръчма по Коледа. Аз wounder как зает те са тук.

LOL този друго нещо Ihate ....... деца! Работещи около крещи, няма да слушат родителите си и просто да се по пътя ми haha

Трябва да изглежда като такова хубаво лице.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Facebook Чат сигурност Jenni Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 15-ти септември 2009 година 14:16
Молба! - Чат mrberty Общността Новини & Чат 10 29 Юни 2009 00:39
Чат бокс в IFRAME проблем LLTD414 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 2 25 Юни 2009 02:01
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc