![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres baru věc v dolní části stránky přejít na stránku pryč? I use, že neustále se pohybovat místě lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miluji Vánoce !!!!!
Yeh jsem lhát, prostě mysleli id být liché jedna by neměly být tak špatné, když je moje starší páchnoucí, prdýlka chmýří na bradě bratr by opanovat, že přináší den tak špatně s jeho chmurné vyhlídky na život žádný optimismus s ním na všech Jedu na snížení této krátké před tím, než jít na 'Jeremy Kyle', kteří si myslím, je pokrytec, i dont myslím, že je perfektní, když je sám hledat vidět, co se stane, když začnete náhodný chat vlákno počítače chlap, ty moje odkrýt zbytečné míst, jak je to se nikde myslíte, že nemocní se vrátím k mé geo-chemické zpráva hned ..... svůj na písku! Yeh to je ono! Já dělám chemické změny v písečná duna! jeho ji magnet. Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Je mu jedno emo nebo goth, nebo tak něco lol |
|
| |||
| |||
| ach i přání pak bych něco házet na něj! Těžko popsat, jak to nosí mohu říct normální oblečení, a ne, že mám stereotypní názory na to, co je normální, ale je jen málo v normě. bude sprcha jednou týdně a pak rádi buď vede klobouk nebo použít lak na vlasy, aby jeho flateen již greasey vlasy reálné udělat to im milující toto vlákno! chytivše jej používají jako můj kartáček na zuby včera měl zubař schůzku! Poprvé mu to čistit je v měsících a první jmenování do 5 let! jak můžete imagen i zatroubil na cévní a koupil nový kartáček! |
|
| |||
| |||
| LOL Vsadím svůj starý kartáček roztaveni haha |
|
| |||
| |||
| hahah yeh celkem rozpuštěné Jen voskovaný moje auto, nic hezčí než lesklý auta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vánoce?
Bah humbuk! Muž si Nenávidím Vánoce. Za roky jsem se snažil mít co dělat. Všichni plýtvání penězi na hovno, že dont potřebovat, a ještě horší věci, že nákup jednoho týdne po Vánocích bude silně snížena cena! Jsem konečně podařilo převést na někoho, můj girlfriend.lol Ne více řítí kolem hledáte vánoční dárky, konečně jsem se potkala s smysl. "Podívejte se jeho drahá takhle jsme kupovat každé jiné svinstvo na Vánoce, nebo půjdeme na krátkou přestávku v lednu, pobyt v hotelu a koupit navzájem mnoho dalšího svinstvo za méně peněz v lednu, smysl?" A ona skutečně souhlasila! Určitě tam bylo trochu práce udělat, "ale jeho Xmas takže jeho průměrná není na oslavu", Ale příslib extra goodies jen týden nebo dva později zajistil si obchod. Teď už můžete relaxovat na Vánoce a vyhnout se všem mánie. Jeho řešení není dokonalé a já jsem samozřejmě ještě vydržet zombie chůzi po obchodech v lednu, ale 2. fáze mého plánu (jeho lepší koupit malé věci po celý rok, než zbláznit jednou za rok) je v potrubí a můj zákeřný barinwashing (deprogramming) začne hned po lednové tržby jsou over.Yeehah! Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Tak co děláš Xmas den Krlll? haha to líbí, jak se některé ženy jsou koupil tak snadno myšlenka na nakupování. haha (i uvedl některé tak nikdo tam dostanu nickers v twist) |
|
| |||
| |||
| Obvykle jsem navštívit moji rodiče na vánoční večeři (možná dám ji minout tohoto roku, jak je jich tolik novorozence neteře / synovci a kdo ví, co běží kolem). Pak půjdu a dostanu dementní opilý se svými přáteli. Na vyhlášení se bude plno lidí, které jsou povoleny pro nápoj, protože jeho Xmas, přes den bude převážně osídlených muži stěžují na náklady na Vánoce a jak jsou rádi, že všechny jeho over.Those chudé bláznů. |
|
| |||
| |||
| haha jo pravda. Nikdy neviděl, hospoda na Vánoce. I wounder zaneprázdněn, jak jsou tady. LOL to je další věc Ihate ....... děti! Běžící kolem křičí nebude poslouchat své rodiče a jen způsobem, jak se v mém haha I musí připadat jako takový milý člověk. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Facebook Chat Bezpečnost | Jenni | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Požadavek! - Chat | mrberty | Společenství Novinky a chat | 10 | 29. června 2009 00:39 |
| Chat pokladniăky v iframe téma | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. června 2009 02:01 |
| Thread Nástroje | |
| |