μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Τυχαία Chat

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 14:38
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Dave wheres το πράγμα γραμμή στο κάτω μέρος του χώρου για να περιηγηθείτε στα φύγει σελίδα; Χρησιμοποιώ ότι συνεχώς να κυκλοφορούν γύρω από το χώρο του lol

CG

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 15:12
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

I love Χριστούγεννα !!!!!

Yeh Είμαι ψέματα, ακριβώς σκέφτηκε id είναι το παράξενο ένας στους

δεν θα ήταν τόσο κακό αν οι ηλικιωμένοι μυρίζω, bum fluff μου για μια γενειάδα αδελφό θα πάρετε μια λαβή, φέρνει την ημέρα καθορίζονται τόσο άσχημα με τις μηδαμινές προοπτικές του για τη ζωή

δεν αισιοδοξία μαζί του σε όλα τα

Πάω να κοπεί αυτό το σύντομο, πριν να πάει για "Jeremy Kyle», ο οποίος νομίζω ότι είναι υποκριτής, Ι dont σκέφτεται ότι είναι τόσο τέλεια όπως κάνει ο ίδιος ματιά

δούμε τι θα συμβεί όταν ξεκινάτε μια τυχαία συνομιλία νήμα τύπος υπολογιστή, θα εξαπολύσει άσκοπες θέσεις μου, όπως αυτό συμβαίνει πουθενά

νομίζω άρρωστος να επιστρέψει στην Geo μου έκθεση χημικής τώρα ..... του σχετικά με άμμο! Yeh thats right! Κάνω παραλλαγές χημικής σε αμμόλοφο! μια γκόμενα μαγνήτη του.

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 15:16
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Είναι αυτός ένας Emo ή goth ή κάτι lol
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 05:01
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

i hah επιθυμούν τότε θα ήθελα να έχω κάτι για να ρίξει τον!

δύσκολο να περιγραφεί, φοράει πώς μπορώ να πω φυσιολογική ρούχα, δεν είναι ότι έχω μια στερεότυπες απόψεις σχετικά με το τι είναι φυσιολογικό, αλλά είναι ακριβώς το χαμηλό επίπεδο. θα ντους μια φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια να είναι στην ευχάριστη θέση να κρατήσει ούτε ένα καπέλο ή η χρήση λακ να flateen ήδη greasey τα μαλλιά του

δίκαιη τι πρέπει im αγαπάει αυτό το νήμα!

αλιευθεί με τον οδοντόβουρτσα μου χθες, όπως είχε ένα ραντεβού οδοντίατρο! πρώτη φορά που είναι να καθαρίζονται σε μήνες και η πρώτη συνάντηση σε 5 χρόνια! όπως μπορείτε να imagen i φύσηξε ένα αιμοφόρο αγγείο και αγόρασε ένα νέο πινέλο!
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 07:10
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

LOL Σίγουρα παλιό βούρτσα σας λιωμένο haha
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 08:51
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Yeh hahah totaly διαλύεται

κερωμένο απλά το αυτοκίνητό μου, τίποτα δεν καλύτερο από ένα γυαλιστερό αυτοκίνητο
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 11:06
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Χριστούγεννα;
Bah Humbug!
Man do I hate Χριστούγεννα.
Για χρόνια έχω προσπαθήσει να δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.
Όλοι χάνουμε χρήματα για μαλακίες που dont ανάγκη και ακόμη χειρότερα πράγματα που αγοράζουν αυτό μία εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα θα μειωθεί μαζικά στην τιμή!

Έχω τελικά κατάφερε να μετατρέψει σε κάποιον, girlfriend.lol μου
Δεν υπάρχουν άλλα ορμώντας γύρω ψάχνει για χριστουγεννιάτικα δώρα, τώρα, τέλος, έχω συναντήσει κάποιον που έχει νόημα.
"Κοίτα αγαπητέ όπως και της αυτό, θα αγοράσουν κάθε άλλο χάλια για Χριστούγεννα ή πάμε σε ένα σύντομο διάλειμμα, τον Ιανουάριο, τη διαμονή σε ξενοδοχείο και να αγοράζουν μεταξύ τους τα μέρη περισσότερο χάλια για λιγότερα χρήματα, τον Ιανουάριο, έχει νόημα;"
Και είναι πράγματι συμφωνηθεί!
Σίγουρα υπήρχε λίγη δουλειά να κάνουμε, "αλλά Χριστούγεννα του της, ώστε να μην σημαίνουν για να γιορτάσουμε"Αλλά και την υπόσχεση του έξτρα καλούδια μόνο μία ή δύο εβδομάδες αργότερα έκλεισε τη συμφωνία.
Τώρα μπορώ να χαλαρώσω σε Χριστούγεννα και να αποφύγει όλους τους μανίας.
Δεν Του μια τέλεια λύση προφανώς και ακόμα πρέπει να υπομένουν τα ζόμπι με τα πόδια γύρω από τα καταστήματα τον Ιανουάριο, αλλά φάσης 2 του σχεδίου μου (καλύτερα να αγοράσει τα μικρά πράγματα όλο το χρόνο από ό, τι τρελαίνεται μια φορά το χρόνο) είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και ύπουλη μου barinwashing (deprogramming) θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις πωλήσεις Ιανουαρίου είναι over.Yeehah!

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 30 Νοέμβρη 2007, 03:47
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Έτσι τι κάνετε Χριστούγεννα ημέρα Krlll;

haha αρέσει το πώς είναι μερικές γυναίκες αγοράζονται τόσο εύκολα από τη σκέψη των αγορών. haha (είπα κάποια έτσι ώστε να μην φτάσουμε εκεί nickers σε συστροφή)
Old 30 Νοέμβρη 2007, 03:56
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

Συνήθως επισκέπτομαι τους γονείς μου για τα Χριστούγεννα δείπνο (ίσως και εγώ θα του δώσει μια χάσετε αυτό το έτος, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά νεογέννητα ανιψιές / ανηψιούς και ποιος ξέρει τι τρέχει γύρω).

Τότε θα πάω και να παράφρονα μεθυσμένος με τους φίλους μου.
Η παμπ θα είναι γεμάτα από ανθρώπους που επιτρέπονται έξω για ένα ποτό, επειδή Χριστούγεννα του, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι ως επί το πλείστον κατοικούνται από άνδρες διαμαρτύρονται για το κόστος της Χριστούγεννα και πώς να χαρούν όλα τα over.Those φτωχών ανόητοι.
Old 30 Νοέμβρη 2007, 04:00
Ομάδα Δωρητών

Default Τυχαία Chat

haha ναι αλήθεια. Δεν είχε γνωρίσει ποτέ μια παμπ για τα Χριστούγεννα. I πληγώνων πόσο απασχολημένο είναι εδώ γύρω.

LOL thats άλλο πράγμα Ihate ....... Παιδιά! Τρέξιμο για την κραυγή δεν θα ακούσει τους γονείς τους και μόλις πάρει το δρόμο μου haha

Πρέπει να φαίνεται σαν ένα τέτοιο ωραίο πρόσωπο.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.