![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres το πράγμα γραμμή στο κάτω μέρος του χώρου για να περιηγηθείτε στα φύγει σελίδα; Χρησιμοποιώ ότι συνεχώς να κυκλοφορούν γύρω από το χώρο του lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love Χριστούγεννα !!!!!
Yeh Είμαι ψέματα, ακριβώς σκέφτηκε id είναι το παράξενο ένας στους δεν θα ήταν τόσο κακό αν οι ηλικιωμένοι μυρίζω, bum fluff μου για μια γενειάδα αδελφό θα πάρετε μια λαβή, φέρνει την ημέρα καθορίζονται τόσο άσχημα με τις μηδαμινές προοπτικές του για τη ζωή δεν αισιοδοξία μαζί του σε όλα τα Πάω να κοπεί αυτό το σύντομο, πριν να πάει για "Jeremy Kyle», ο οποίος νομίζω ότι είναι υποκριτής, Ι dont σκέφτεται ότι είναι τόσο τέλεια όπως κάνει ο ίδιος ματιά δούμε τι θα συμβεί όταν ξεκινάτε μια τυχαία συνομιλία νήμα τύπος υπολογιστή, θα εξαπολύσει άσκοπες θέσεις μου, όπως αυτό συμβαίνει πουθενά νομίζω άρρωστος να επιστρέψει στην Geo μου έκθεση χημικής τώρα ..... του σχετικά με άμμο! Yeh thats right! Κάνω παραλλαγές χημικής σε αμμόλοφο! μια γκόμενα μαγνήτη του. Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Είναι αυτός ένας Emo ή goth ή κάτι lol |
|
| |||
| |||
| i hah επιθυμούν τότε θα ήθελα να έχω κάτι για να ρίξει τον! δύσκολο να περιγραφεί, φοράει πώς μπορώ να πω φυσιολογική ρούχα, δεν είναι ότι έχω μια στερεότυπες απόψεις σχετικά με το τι είναι φυσιολογικό, αλλά είναι ακριβώς το χαμηλό επίπεδο. θα ντους μια φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια να είναι στην ευχάριστη θέση να κρατήσει ούτε ένα καπέλο ή η χρήση λακ να flateen ήδη greasey τα μαλλιά του δίκαιη τι πρέπει im αγαπάει αυτό το νήμα! αλιευθεί με τον οδοντόβουρτσα μου χθες, όπως είχε ένα ραντεβού οδοντίατρο! πρώτη φορά που είναι να καθαρίζονται σε μήνες και η πρώτη συνάντηση σε 5 χρόνια! όπως μπορείτε να imagen i φύσηξε ένα αιμοφόρο αγγείο και αγόρασε ένα νέο πινέλο! |
|
| |||
| |||
| LOL Σίγουρα παλιό βούρτσα σας λιωμένο haha |
|
| |||
| |||
| Yeh hahah totaly διαλύεται κερωμένο απλά το αυτοκίνητό μου, τίποτα δεν καλύτερο από ένα γυαλιστερό αυτοκίνητο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χριστούγεννα;
Bah Humbug! Man do I hate Χριστούγεννα. Για χρόνια έχω προσπαθήσει να δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Όλοι χάνουμε χρήματα για μαλακίες που dont ανάγκη και ακόμη χειρότερα πράγματα που αγοράζουν αυτό μία εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα θα μειωθεί μαζικά στην τιμή! Έχω τελικά κατάφερε να μετατρέψει σε κάποιον, girlfriend.lol μου Δεν υπάρχουν άλλα ορμώντας γύρω ψάχνει για χριστουγεννιάτικα δώρα, τώρα, τέλος, έχω συναντήσει κάποιον που έχει νόημα. "Κοίτα αγαπητέ όπως και της αυτό, θα αγοράσουν κάθε άλλο χάλια για Χριστούγεννα ή πάμε σε ένα σύντομο διάλειμμα, τον Ιανουάριο, τη διαμονή σε ξενοδοχείο και να αγοράζουν μεταξύ τους τα μέρη περισσότερο χάλια για λιγότερα χρήματα, τον Ιανουάριο, έχει νόημα;" Και είναι πράγματι συμφωνηθεί! Σίγουρα υπήρχε λίγη δουλειά να κάνουμε, "αλλά Χριστούγεννα του της, ώστε να μην σημαίνουν για να γιορτάσουμε"Αλλά και την υπόσχεση του έξτρα καλούδια μόνο μία ή δύο εβδομάδες αργότερα έκλεισε τη συμφωνία. Τώρα μπορώ να χαλαρώσω σε Χριστούγεννα και να αποφύγει όλους τους μανίας. Δεν Του μια τέλεια λύση προφανώς και ακόμα πρέπει να υπομένουν τα ζόμπι με τα πόδια γύρω από τα καταστήματα τον Ιανουάριο, αλλά φάσης 2 του σχεδίου μου (καλύτερα να αγοράσει τα μικρά πράγματα όλο το χρόνο από ό, τι τρελαίνεται μια φορά το χρόνο) είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και ύπουλη μου barinwashing (deprogramming) θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις πωλήσεις Ιανουαρίου είναι over.Yeehah! Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Έτσι τι κάνετε Χριστούγεννα ημέρα Krlll; haha αρέσει το πώς είναι μερικές γυναίκες αγοράζονται τόσο εύκολα από τη σκέψη των αγορών. haha (είπα κάποια έτσι ώστε να μην φτάσουμε εκεί nickers σε συστροφή) |
|
| |||
| |||
| Συνήθως επισκέπτομαι τους γονείς μου για τα Χριστούγεννα δείπνο (ίσως και εγώ θα του δώσει μια χάσετε αυτό το έτος, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά νεογέννητα ανιψιές / ανηψιούς και ποιος ξέρει τι τρέχει γύρω). Τότε θα πάω και να παράφρονα μεθυσμένος με τους φίλους μου. Η παμπ θα είναι γεμάτα από ανθρώπους που επιτρέπονται έξω για ένα ποτό, επειδή Χριστούγεννα του, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι ως επί το πλείστον κατοικούνται από άνδρες διαμαρτύρονται για το κόστος της Χριστούγεννα και πώς να χαρούν όλα τα over.Those φτωχών ανόητοι. |
|
| |||
| |||
| haha ναι αλήθεια. Δεν είχε γνωρίσει ποτέ μια παμπ για τα Χριστούγεννα. I πληγώνων πόσο απασχολημένο είναι εδώ γύρω. LOL thats άλλο πράγμα Ihate ....... Παιδιά! Τρέξιμο για την κραυγή δεν θα ακούσει τους γονείς τους και μόλις πάρει το δρόμο μου haha Πρέπει να φαίνεται σαν ένα τέτοιο ωραίο πρόσωπο. |