manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Random Chat

Reply

Thread Tools
Old 28. studenog 2007, 14:38
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Dave wheres baru stvar na dnu web stranice za navigaciju stranice otišao? I da stalno koristiti za kretanje u mjestu lol

CG

My System: Puter

Procesor (i):
Intel Quad Core Q6600
Matične ploče:
Abit IN9
RAM memorija:
2x 1GB Patriot
Grafička kartica (e):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Internal 750GB, 400GB External
Optički pogon (e):
LG 20x DVD-re-pisac
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Hlađenje:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
Windows XP Media Centre 2005
Old 28. studenog 2007, 15:12
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Volim Božić !!!!!

Yeh Lagao sam, samo mislio id biti neparan broj jedan

ne bi bilo tako loše ako je moj stariji smrdljiv, tumaralo dlake na bradi brat bi dobili zahvat, on donosi dan dolje tako loše sa svojim mračan pogled na život

no optimizam kod njega na svim

Im 'idući u ovo kratko rezati prije nego idi's' Jeremy Kyle "koji mislim da je licemjer, JA dont misliti on je kao savršeni kao što je i sam pogled čini

vidjeti što se događa kad vam pokretanje slučajnih chat thread računalo Gvido, da oslobodite moje besmislene postove, jer to ide nikuda

mislim bolestan dobiti natrag u moje Geo-kemijske izvješće sada ..... njen na pijesku! Yeh taj desno! Im 'događaj kemijske varijacije u dina! njegova djevojka jednog magneta.

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 28. studenog 2007, 15:16
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Da li je on jedan emo ili barbar ili nesto lol
Old 29. studenog 2007, 05:01
Donatorska Grupa

Default Random Chat

hah želim ja bih nešto za baciti na njega!

teško je opisati, on nosi kako mogu reći normalnu odjeću, a ne da imam stereotipni pogled na ono što je normalna, ali on je samo nizak u standard. on će tuširanje jednom tjedno i onda biti sretni da bilo voditi na kapu ili koristiti hairspray na njegov flateen već greasey kosu

to im je fer zavoljeli ovaj thread!

uhvatili ga koriste moje četkice za zube kao jučer je imao sastanak zubara! prvi put, on je očistio ih u mjesecima i prvi sastanak u 5 godina! Kao što možete i imagen duhati krvi i posuda kupio novi kist!
Old 29. studenog 2007, 07:10
Donatorska Grupa

Default Random Chat

LOL JA kladiti se svoj stari kist rastopljeni haha
Old 29. studenog 2007, 08:51
Donatorska Grupa

Default Random Chat

hahah yeh potpuno otopljen

samo voskom moj auto, ništa ljepše nego sjajan automobil
Old 29. studenog 2007, 11:06
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Božića?
BiH probisvijet!
Čovječe ja mrzim Božić.
Godinama sam pokušao imati ništa za napraviti sa njom.
Svatko troši novac na sranje oni dont potreba i još gore stvari kupuju da jedan tjedan nakon Božića će biti smanjeni masivno u cijenu!

Napokon sam uspio pretvoriti netko, moj girlfriend.lol
Nema više rushing okolo u potrazi za božićne darove, sada napokon sam sreo nekoga s smisla.
"Potražite svojih draga ovako, kupi mi jedni druge sranje za Božić ili idemo na kratke pauze u siječnju, boravak u hotelu i kupovati jedni druge sranje puno više za manje novca u siječnju, imaju smisla?"
A ona, zapravo dogovoreno!
Sigurno je bilo malo posao "a njen Božić pa ne znači da slavimo", Ali je obećanje o ekstra dobar samo na tjedan ili dva kasnije clinched posla.
Sada ja mogu opustiti na Božić i izbjegavati sve manija.
Njegova nije idealno rješenje očito i ja moram dalje ustrajati na zombija hodanje po trgovinama u siječnju, ali faza 2 od moj plan (njegove bolje kupiti malim stvarima tijekom cijele godine od šiziti jednom godišnje) je u cjevovod i moje potajan barinwashing (deprogramming) će početi odmah nakon Siječanj prodaje se over.Yeehah!

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 30. studenog 2007, 03:47
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Pa što da učiniš Božić dan Krlll?

haha sviđa kako neke žene su kupili tako lako uz misao shopping. haha (i rekao nešto tako nitko neće doći nickers u upresti)
Old 30. studenog 2007, 03:56
Donatorska Grupa

Default Random Chat

Obično sam posjetiti moje roditelje za Božić večeru (možda ja ću ga propustiti u ovoj godini, koliko ima toliko novorođenče nieces / nephews i tko zna što se izvodi oko).

Tada ću otići i dobiti lud pijan sa mojim prijateljima.
The pub će biti puna ljudi koji su dozvoljeni za piće jer je Božić, tokom dana bit će uglavnom biti naseljeno ljudima gunđanje o troškovima Božić i kako su se obradova svim svojim over.Those siromašnih luđaka.
Old 30. studenog 2007, 04:00
Donatorska Grupa

Default Random Chat

haha yeah istinito. Nikad ne vide pub na Božić. I koliko zauzeća wounder su oko ovdje.

LOL taj drugi Ihate stvar ....... Kids! Running o umreš neće slušati njihove roditelje i pravedan uzimajući u moj način haha

Moram izgledati kao takve lijepe osobe.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Facebook Chat Sigurnost Jenni Email, VoIP & IM Razgovor 2 15 rujan 2009 14:16
UPIT! - Chat mrberty Community News & Chat 10 29. lipnja 2009 00:39
Chat box iframe u pitanju LLTD414 Web Dizajn, Hosting & SEO 2 25. lipnja 2009 02:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.