![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres baru stvar na dnu web stranice za navigaciju stranice otišao? I da stalno koristiti za kretanje u mjestu lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim Božić !!!!!
Yeh Lagao sam, samo mislio id biti neparan broj jedan ne bi bilo tako loše ako je moj stariji smrdljiv, tumaralo dlake na bradi brat bi dobili zahvat, on donosi dan dolje tako loše sa svojim mračan pogled na život no optimizam kod njega na svim Im 'idući u ovo kratko rezati prije nego idi's' Jeremy Kyle "koji mislim da je licemjer, JA dont misliti on je kao savršeni kao što je i sam pogled čini vidjeti što se događa kad vam pokretanje slučajnih chat thread računalo Gvido, da oslobodite moje besmislene postove, jer to ide nikuda mislim bolestan dobiti natrag u moje Geo-kemijske izvješće sada ..... njen na pijesku! Yeh taj desno! Im 'događaj kemijske varijacije u dina! njegova djevojka jednog magneta. My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Da li je on jedan emo ili barbar ili nesto lol |
|
| |||
| |||
| hah želim ja bih nešto za baciti na njega! teško je opisati, on nosi kako mogu reći normalnu odjeću, a ne da imam stereotipni pogled na ono što je normalna, ali on je samo nizak u standard. on će tuširanje jednom tjedno i onda biti sretni da bilo voditi na kapu ili koristiti hairspray na njegov flateen već greasey kosu to im je fer zavoljeli ovaj thread! uhvatili ga koriste moje četkice za zube kao jučer je imao sastanak zubara! prvi put, on je očistio ih u mjesecima i prvi sastanak u 5 godina! Kao što možete i imagen duhati krvi i posuda kupio novi kist! |
|
| |||
| |||
| LOL JA kladiti se svoj stari kist rastopljeni haha |
|
| |||
| |||
| hahah yeh potpuno otopljen samo voskom moj auto, ništa ljepše nego sjajan automobil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Božića?
BiH probisvijet! Čovječe ja mrzim Božić. Godinama sam pokušao imati ništa za napraviti sa njom. Svatko troši novac na sranje oni dont potreba i još gore stvari kupuju da jedan tjedan nakon Božića će biti smanjeni masivno u cijenu! Napokon sam uspio pretvoriti netko, moj girlfriend.lol Nema više rushing okolo u potrazi za božićne darove, sada napokon sam sreo nekoga s smisla. "Potražite svojih draga ovako, kupi mi jedni druge sranje za Božić ili idemo na kratke pauze u siječnju, boravak u hotelu i kupovati jedni druge sranje puno više za manje novca u siječnju, imaju smisla?" A ona, zapravo dogovoreno! Sigurno je bilo malo posao "a njen Božić pa ne znači da slavimo", Ali je obećanje o ekstra dobar samo na tjedan ili dva kasnije clinched posla. Sada ja mogu opustiti na Božić i izbjegavati sve manija. Njegova nije idealno rješenje očito i ja moram dalje ustrajati na zombija hodanje po trgovinama u siječnju, ali faza 2 od moj plan (njegove bolje kupiti malim stvarima tijekom cijele godine od šiziti jednom godišnje) je u cjevovod i moje potajan barinwashing (deprogramming) će početi odmah nakon Siječanj prodaje se over.Yeehah! My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Pa što da učiniš Božić dan Krlll? haha sviđa kako neke žene su kupili tako lako uz misao shopping. haha (i rekao nešto tako nitko neće doći nickers u upresti) |
|
| |||
| |||
| Obično sam posjetiti moje roditelje za Božić večeru (možda ja ću ga propustiti u ovoj godini, koliko ima toliko novorođenče nieces / nephews i tko zna što se izvodi oko). Tada ću otići i dobiti lud pijan sa mojim prijateljima. The pub će biti puna ljudi koji su dozvoljeni za piće jer je Božić, tokom dana bit će uglavnom biti naseljeno ljudima gunđanje o troškovima Božić i kako su se obradova svim svojim over.Those siromašnih luđaka. |
|
| |||
| |||
| haha yeah istinito. Nikad ne vide pub na Božić. I koliko zauzeća wounder su oko ovdje. LOL taj drugi Ihate stvar ....... Kids! Running o umreš neće slušati njihove roditelje i pravedan uzimajući u moj način haha Moram izgledati kao takve lijepe osobe. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Facebook Chat Sigurnost | Jenni | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 15 rujan 2009 14:16 |
| UPIT! - Chat | mrberty | Community News & Chat | 10 | 29. lipnja 2009 00:39 |
| Chat box iframe u pitanju | LLTD414 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 25. lipnja 2009 02:01 |
| Thread Tools | |
| |