![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dave hol a dolog, bár az alján az oldalon navigálni az oldalon gone? ÉN használ, hogy folyamatosan mozogni az oldal lol
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I love Xmas !!!!!
Yeh vagyok hazug, csak gondoltam id kell a kakukktojás ki nem lenne olyan rossz, ha az én idősebb büdös, tróger pihe a szakáll testvér kapnánk markolat, ő hozza a nap le annyira az ő sivár kilátások az élet Nem optimizmus vele egyáltalán Fogom vágni ezt a rövid, mielőtt go "Jeremy Kyle", aki szerintem egy képmutató, én dont gondol ez olyan tökéletes, mint ő maga tesz megjelenés meglátjuk, mi történik, ha elkezd egy beszélgetés véletlen szál számítógép srác, akkor az én értelmetlen hozzászólások szabadjára engedni, mivel ez vezet sehová Szerintem beteg get back to my Geo-kémiai jelentés most ..... a homokon! Yeh thats right! Teszem a kémiai változások egy homokdűne! a egy csaj mágnes. My System: Enyém
|
|
|
|||
|
|||
|
Vajon az Emo vagy goth vagy valami lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Hah Bárcsak lennék, akkor van valami, hogy dobja rá!
Nehéz leírni, ő visel Hogyan tudok mondani normális ruhát, nem, hogy nekem van egy sztereotip nézetek, hogy mi a normális, de ő csak alacsony standard. ő zuhany hetente egyszer, majd boldogan vagy megtartja a kalapját vagy használja a hajlakk flateen ő már greasey haját fair do's im szerető ez a téma! elkapta használ az én fogkefét, mint tegnap volt egy fogorvos kinevezése! először ő takarítani őket a hónap és az első kinevezés 5 évre! mint te tud imagen Elszúrtam erekben, és vásárolt egy új ecsetet! |
|
|
|||
|
|||
|
LOL fogadok, hogy a régi kefe olvadt haha
|
|
|
|||
|
|||
|
hahah yeh Totaly oldott
Csak viaszolt autóm, semmi sem szebb, mint egy csillogó autó |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Karácsonyra?
Eh Badarság! Ember do I hate xmas. Éveken át próbáltam, hogy semmi köze hozzá. Mindenki pazarlás pénz szar ők dont szükség, és még rosszabb dolgokat, hogy a vásárlás után egy héttel Karácsony lesz jelentősen csökken az ár! Én végül sikerült átalakítani valaki, az én girlfriend.lol Nincs több rohanó körül keresett karácsonyi ajándékokat, most végre találkoztam valakivel az értelme. "Nézd, mint ez a kedves, veszünk egymás szar a karácsonyt, vagy elmegyünk egy rövid pihenőt január, marad egy szálloda és vesz egymást még sok más szar kevesebb pénzt januárban, van értelme?" És ő valóban megállapodtak! Biztos volt egy kis dolgom "de Xmas-a tehát nem azt jelenti, hogy megünnepeljük", De az ígéret az extra nyalánkság csak egy-két hét múlva megszerezte az üzletet. Most már pihenjen a karácsonyt és kerülje az összes mánia. A nem tökéletes megoldás, és én természetesen továbbra is elviselni a zombi járkál az üzletek január 2. fázis, de a tervem (a jobb venni kis dolgokat, mint az év minden napján megbolondul évente egyszer) a folyamatban lévő kérdéseket és az én alattomos barinwashing (deprogramming) megkezdi a jobb után a januári eladások over.Yeehah!
My System: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Szóval mit csinálsz Xmas nap Krlll?
haha tetszik, hogy egyes nők vásárolnak olyan könnyen a gondolat, hogy bevásárolni. haha (i mondott néhány így senki oda nickers egy csavar) |
|
|
|||
|
|||
|
Általában látogasson el a szüleim xmas vacsora (talán adok neki hiányozni az idei évben nagyon sok újszülött unokahúga / unokaöccse és ki tudja, mit szaladgált).
Akkor megyek, és kap háborodott részeg a barátaimmal. A kocsma tele lesz a nép, amely lehetővé tette meg egy italra, mert a karácsonyt, a nap folyamán, hogy túlnyomórészt férfiak által lakott panaszkodott költségének xmas és hogyan örülünk annak minden over.Those szegény bolondok.
|
|
|
|||
|
|||
|
haha tényleg igaz. Soha nem látott pub karácsonykor. Én wounder mennyire elfoglaltak vannak errefelé.
LOL egy másik dolog, amit Ihate ....... Gyerekek! Futkostam visító nem hallgat a szüleik és csak arra, hogy az utamba haha Azt kell, úgy tűnik, mint egy ilyen kedves ember. |