![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דייב wheres דבר בר בתחתית האתר כדי לנווט בדף נעלמו? אני משתמש בזה כל הזמן לנוע האתר lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהב את חג המולד !!!!!
יה אני משקר, רק חשבתי ID להיות אחד מוזר לא יהיה כל כך נורא אם ישנים ומסריחים, קציפה אח שלי בטלן וזקן יקבלו את האחיזה, הוא מביא את כל כך היום עם התחזית הקודרת שלו על החיים אופטימיות לא איתו בכלל אני הולך לחתוך קצר לפני זה לזה של "קייל ג 'רמי:" אני חושב מי הוא צבוע, Dont אני חושבת שהוא מושלם כמו שהוא עושה לעצמו להיראות לראות מה קורה כאשר אתה מפעיל את המחשב אקראית אט פתיל בחור, אתה חסר טעם לשחרר ההודעות שלי זה הולך לשום מקום חולה חושב לחזור גיאו שלי דו"ח כימית עכשיו ..... על החול שלו! יה thats צודק! אני עושה וריאציות הכימיים דיונה חול! מגנט שלה צ 'יק. המערכת שלי: שלי
|
|
| |||
| |||
| האם lol הוא אימו או גותית או משהו |
|
| |||
| |||
| הא אני רוצה אז הייתי צריך משהו לזרוק עליו! קשה לתאר, איך שהוא לובש בגדים אני יכול להגיד נורמלי, לא שיש לי צפיות סטריאוטיפיות על מה הוא נורמלי, אבל הוא פשוט נמוך סטנדרטי. הוא יהיה במקלחת פעם בשבוע, ואז נשמח גם לשמור על כובע או להשתמש היירספריי כדי flateen השיער שלו כבר greasey ההוגן של IM אוהבת לעשות זה פתיל! תפסו אותו באמצעות מברשת השיניים שלי אתמול הוא היה מינוי רופא שיניים! בפעם הראשונה הוא ניקה אותם חודשים לפגישה הראשונה ב 5 שנים! כפי שאתה יכול תצוגה נשפתי כלי דם וקנה מברשת חדשה! |
|
| |||
| |||
| LOL אני בטוח המברשת הישנה שלך נמס haha |
|
| |||
| |||
| יה hahah totaly מומס רק שעווה במכונית שלי, שום דבר יותר נחמד מאשר מכונית מבריקה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חג המולד?
BAH בלוף! אני שונא את האיש Xmas. במשך שנים אני מנסה אין לי מה לעשות עם זה. כולם מבזבזים כסף על שטויות שהם צריכים Dont ואפילו יותר גרוע לקנות דברים כי שבוע לאחר חג המולד תופחת מסיבית במחיר! יש לי סוף סוף מישהו הצליח להמיר, girlfriend.lol שלי לא עוד התרוצצות מחפש מתנות חג המולד, עכשיו סוף סוף פגשתי מישהו עם טעם. "תראי יקירתי, כמו זו שלה, אנחנו קונים כל זבל אחר חג המולד או שאנחנו הולכים על הפסקה קצרה בינואר, במלון ולקנות כל הרבה שטויות אחרות יותר עבור פחות כסף בינואר, הגיוני?" והיא הסכימה למעשה! בטח היה קצת עבודה לעשות, "אבל חג המולד שלה כדי שלה לא מתכוון לחגוג"אבל מבטיח תוספת של הסחורה רק שבוע או שבועיים לאחר מכן סגר עסקה. עכשיו אני יכול להירגע Xmas ולהימנע מכל שיגעון. לא ברור הפתרון המושלם שלה ואני עדיין צריך לסבול זומבים מסתובב בחנויות בינואר אך בשלב 2 של התוכנית שלי (טוב שלה לקנות דברים קטנים כל השנה מאשר להשתגע פעם בשנה) הוא בצנרת ולא חתרני שלי barinwashing (deprogramming) יתחיל מיד אחרי ינואר הם over.Yeehah מכירות! המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| אז מה אתה עושה היום Krlll חג המולד? haha אוהב את זה איך כמה נשים הן קנה כל כך בקלות על ידי חשב של קניות. (haha כמה אמרתי כך שאף אחד לא מגיע לשם ב nickers פיתול) |
|
| |||
| |||
| בדרך כלל אני מבקר את ההורים שלי לארוחת ערב חג המולד (אולי אני אתן את זה כמו להחמיץ השנה יש כל כך הרבה אחייניות הנולד / אחיינים מי יודע מה מתרוצץ). ואז אני אלך להביא שיכור מטורף עם החברים שלי. הפאב יהיה מלא אנשים, כי מותר למשקה בגלל חג המולד שלה במהלך היום זה יהיה להיות מאוכלס בעיקר על ידי גברים מתלוננים על העלות של חג המולד ואיך הם שמחים כל העניים שלה over.Those טיפשים. |
|
| |||
| |||
| haha כן נכון. אף פעם לא ראיתי בפאב בחג המולד. אני עסוק wounder איך הם כאן. LOL thats עוד דבר ....... Ihate ילדים! לצרוח על פעולה לא להקשיב להורים שלהם רק מתחיל בדרכי haha אני בטח נראית כמו אדם כזה נחמד. |