mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Atsitiktinė Pokalbiai

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 28, 2007, 14:38
Donorų grupės

Default Atsitiktinė Pokalbiai

Dave wheres baras dalykas ne iš puslapio apačioje naršyti puslapis gone? Aš naudoju, kad nuolat judėti svetainės lol

CG

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Old Lapkritis 28, 2007, 15:12
Donorų grupės

Man patinka Kalėdos !!!!!

Yeh I'm lying, tiesiog mintis ID būti nelyginis vienas iš

nebūtų taip blogai, jei mano vyresnysis smirdantis, bum fluff už barzdos brolis gaus rankena, jis duoda dieną nustatyta, kad labai liūdna su savo požiūriu į gyvenimą

ne su juo optimizmo visais

I'm going to cut šį trumpą prieš GO "Jeremy Kyle" kas manau yra veidmainiai I dont think jis yra tokia tobula, kaip jis daro pats ieškoti

Žiūrėkite, kas atsitinka, kai paleidžiate atsitiktinių pokalbių thread kompiuteris vaikinas, galite atskleisti savo nereikalingų pranešimų, kaip tai Going Nowhere

manau blogai grįžti į savo geocheminė ataskaitą dabar ..... jo ant smėlio! Yeh Thats right! I'm doing cheminiai pokyčiai smėlio kopos! jo jauniklį magnetas.

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Lapkritis 28, 2007, 15:16
Donorų grupės

Jis emo arba goth ar kažkas lol
Old Lapkritis 29, 2007, 05:01
Donorų grupės

hah norėčiau tada aš ką nors mesti į jį!

sunku apibūdinti, jis nešioja Kaip aš galiu pasakyti, normalus drabužiai, o ne kad aš stereotipinis nuomonėmis apie tai, kas yra normalus, tačiau jis yra tik maža standartas. jis dušo kartą per savaitę ir tada bus laimingas arba laikyti skrybėlę arba naudoti plaukų lakas su flateen jo jau greasey plaukai

teisingai daryti's im mylintis šioje temoje!

sugauti jį naudojant savo dantų šepetėlį vakar, kaip jis stomatologas paskyrimo! Pirmą kartą jis išvalyti jų mėnesių ir pirmojo paskyrimo per 5 metus! kaip galite Imagen I Mokėjimo kraujagyslė ir nusipirkau nauja šepečiu!
Old Lapkritis 29, 2007, 07:10
Donorų grupės

Lol I bet senas teptuku ištirpsta haha
Old Lapkritis 29, 2007, 08:51
Donorų grupės

hahah yeh totaly ištirps

tik vašku mano automobilį, nieko gražiau, nei blizga automobilį
Old Lapkritis 29, 2007, 11:06
Donorų grupės

Kalėdų?
Bah Humbug!
Žmogus aš nekenčiu Kalėdų.
Daugelį metų aš stengiausi, kad neturi nieko bendro su juo.
Visi eikvoti pinigus šūdas jie dont reikia ir dar blogiau, supirkimo Stuff, kad per vieną savaitę po Kalėdų bus smarkiai sumažinta kaina!

Aš pagaliau pavyko konvertuoti kažkas mano girlfriend.lol
Ne daugiau juda aplink ieškote kalėdinės dovanos, dabar pagaliau aš sutikau nors su prasme.
"Galite brangūs jos patinka tai, mes galim nusipirkti kito crap už Xmas arba mes einame į trumpą pertrauką sausio apsistoti viešbutyje ir pirkti vieni kitų partijų šūdas daugiau už mažiau pinigų, sausio, prasminga?"
Ir ji tikrai sutarta!
Ar tikrai ten buvo darbo bitų daryti "bet jo jo, kad Kalėdos tai ne švenčia", Tačiau papildomų goodies žada tik savaitę ar dvi vėliau sutarė spręsti.
Dabar galiu atsipalaiduoti Kalėdos ir išvengti visų manija.
Jos ne idealus sprendimas, žinoma, ir vis dar turiu kentėti zombių vaikščioti aplink sausio mėnesį, bet mano planas 2 etapas parduotuvės (jo geriau pirkti mažų dalykų ištisus metus nei išprotėti vieną kartą per metus), yra dujotiekis ir mano užmaskuotas barinwashing (deprogramming) prasidės iškart po sausio mėnesio pardavimai over.Yeehah!

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Lapkritis 30, 2007, 03:47
Donorų grupės

So what do you do Kalėdų dieną Krlll?

haha, kaip jis, kaip kai kurios moterys yra perkamos taip lengvai apsipirkimo minties. HaHa (sakiau tam kad niekas ten patekti nickers į Twist)
Old Lapkritis 30, 2007, 03:56
Donorų grupės

Paprastai aš aplankyti mano tėvų Kalėdų vakarienė (galbūt aš duosiu Miss this year, nes yra tiek daug naujai dukterėčios / sūnėnai ir kuris žino, ką veikia visame).

Tai aš ir gaukite išprotėjęs girtas su draugais.
Paskelbimo, bus pilna žmonių, kuriuos leidžiama atlikti už gėrimą, nes jų Kalėdos, per dieną ji bus paprastai gyvena žmonės skundžiasi dėl Kalėdos kainuoja ir kaip jie džiaugiasi jo visas over.Those prastas kvailas.
Old Lapkritis 30, 2007, 04:00
Donorų grupės

haha yeah tiesa. Never seen Kalėdų paskelbimo. Aš wounder kaip užimtas jie aplink čia.

Lol thats Kitas dalykas Ihate ....... Vaikai! Bėgiojimas screaming nebus išklausyti jų tėvai ir vis tik mano būdas haha

Turiu atrodo toks malonus žmogus.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.