![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres bar lieta pie grunts vietā, lai pārvietotos lapā aizgāja? I use ka pastāvīgi pārvietoties site lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love Xmas !!!!!
Yeh Es esmu gulēšanu, tikai domāju id būt nepāra viens no nebūtu tik slikti, ja mani vecāki smirdošs, pakaļa vieglā par bārdu brālis iegūtu rokturis, viņš nes dienu nosaka tik slikti ar viņa drūmas perspektīvas par dzīvi nē optimisms ar viņu visos Es esmu, lai samazinātu šo īso pirms tas aiziet's "Jeremy Kyle" kas, manuprāt, ir liekulis, i dont domāju, ka viņš ir tik ideāls, kā viņš pats meklēt redzēt, kas notiek, kad jūs sākat izlases čats pavedienu dators puisis, jūs atlaist manu bezjēdzīgi punkti, kā tas notiek nekur domāju, ka slikti atgriezties uz manu Geo ķīmisko ziņojums tagad ..... tā uz smiltīm! Yeh Thats right! I'm doing ķīmiskās izmaiņas smilšu kāpu! tā cāli magnēts. Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Viņš ir emo vai gots vai kaut lol |
|
| |||
| |||
| hah es vēlos, tad man ir kaut ko mest uz viņu! grūti aprakstīt, viņš nēsā Kā es varu pateikt normālu apģērbu, nevis ka esmu stereotipisku viedokļu par to, kas parasti, ir tas, bet viņam ir tikai zems standarts. viņš duša reizi nedēļā un tad ar prieku, vai nu turēt cepure vai to izmantot matu laka ar flateen viņa jau greasey mati godīgu darīt im loving šo pavedienu! nozvejotas viņu izmanto manu zobu suka vakar, kā viņš bija zobārsts tikšanos! Pirmo reizi viņš iztīra tos mēnešus, un pirmās iecelšanas pēc 5 gadiem! kā jūs varat imagen i blew asinsvadu un nopirka jaunu suku! |
|
| |||
| |||
| LOL es bet vecā suka kausēts haha |
|
| |||
| |||
| hahah Yeh totaly izšķīst tikko waxed savu auto, nekas nicer nekā spīdīgu auto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Christmas?
Bah blēņas! Man do I hate Ziemsvētki. Ilgus gadus esmu mēģinājis nav nekāda sakara ar to. Visi izšķērdēt naudu crap tie dont nepieciešamību un vēl sliktāk pērk sīkumi, kas vienu nedēļu pēc Ziemassvētkiem, tiks ievērojami samazināta cena! Man beidzot izdevās pārvērst kādu, mans girlfriend.lol Ne vairāk rushing apkārt meklējot Ziemassvētku dāvanas, tagad beidzot esmu saticis kādu, ar jēgu. "Meklēt dārgais tā kā šis, mēs nopirkt otru crap par Ziemsvētki vai mēs ejam uz īsu pārtraukumu janvārī, uzturēšanos viesnīcā un pirkt viens otru daudz vairāk crap par mazāku naudu janvārī, ir jēga?" Un viņa faktiski piekrita! Pārliecināts, ka tur bija mazliet darba, "bet tās Ziemassvētki tās tā ir ne svinēt"Tomēr papildu labumi sola tikai nedēļu vai divas vēlāk clinched darījumu. Tagad es varu atpūsties pie Ziemsvētki un izvairīties no visiem mānija. Tās nav ideāls risinājums, protams, un man vēl ir jāiztur zombijiem staigā janvārī, bet mans plāns 2 fāze veikalos (tā labāk nopirkt mazām lietām visa gada garumā, nekā iet crazy reizi gadā) ir cauruļvadu un mana mānīgs barinwashing (deprogramming) sāksies uzreiz pēc janvāra pārdošanas over.Yeehah! Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Tātad, ko jūs darīt Ziemassvētki dienā Krlll? haha patīk kā dažas sievietes ir iegādājies tik vienkārši ar domu iepirkšanās. haha (i ka daži lai neviens tur nokļūt nickers in TWIST) |
|
| |||
| |||
| Parasti es apmeklēju mana vecākiem Ziemsvētki vakariņas (varbūt es arī tā garām šogad, jo tur ir tik daudz jaundzimušo nieces / brālēni un kas zina, kas skraida). Tad es aizej vājprātīgs dzērumā ar saviem draugiem. Krogs būs pilns ar cilvēkiem, ir atļauts no uz dzert, jo tās Ziemsvētki laikā, dienā tā būs lielākoties apdzīvotās vīrieši sūdzējās par izmaksām, Ziemassvētki un kā tie ir priecīgi tās visas over.Those slikti fools. |
|
| |||
| |||
| haha yeah taisnība. Nekad nav redzējis pub Ziemassvētkos. Es wounder cik aizņemti viņi ir šeit tuvumā. LOL thats cita lieta Ihate ....... Kids! Running par kliedz ne uzklausīt viņu vecākiem un vienkārši iegūt savā veidā haha Man liekas kā šāds jauks cilvēks. |
![]() |
|
| Bookmarks |