rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Random Chat

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 listopada 2007, 14:38
Grupa dawcy

Dave wheres bar rzeczą w dolnej części witryny, aby poruszać się po stronie odszedł? Używam tego stale do poruszania się po witrynie lol

CG

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Old 28 listopada 2007, 15:12
Grupa dawcy

Kocham Xmas !!!!!

Yeh I'm leżącej, tylko myśli id być nieparzysta jednego

nie byłoby tak źle, jeśli mój starszy Smelly, bum puch na brodę brat by uzyskać uchwyt, on przynosi dzień w dół, tak źle z jego ponurej perspektywy na życie

nie optymizmu z nim na wszystkich

I'm going to cut tym na krótko przed jej iść na "Jeremy Kyle, którzy myślę, że jest hipokrytą, I dont think on jest idealny, jak on sam wygląd

zobaczyć, co się dzieje podczas uruchamiania losową czat wątku komputera faceta, to wyzwolić moje posty bezcelowe, ponieważ ma nigdzie

Uważam złego Wracając do mojego Geo-chemicznych raport ..... jej na piasku! Yeh thats right! I'm doing chemiczne różnice w piaszczystych wydmach! its a chick magnes.

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 28 listopada 2007, 15:16
Grupa dawcy

Czy on an emo lub goth czy coś lol
Old 29 listopada 2007, 05:01
Grupa dawcy

hah Pragnę następnie I'd have coś rzucać na niego!

trudne do opisania, to nosi Jak mogę powiedzieć normalnej odzieży, że nie mam stereotypowe opinie na temat tego, co jest normalne, ale jest on tylko w niskim standardzie. On prysznic raz w tygodniu, a następnie przyjemnością albo prowadzą kapelusz lub wykorzystanie do włosów flateen jego włosy już greasey

godziwej nie jest im kochając tego wątku!

złowionych go za pomocą mojego szczoteczka jak wczoraj miał dentysta spotkania! po raz pierwszy on czyści je w pierwszych miesiącach i mianowania w 5 lat! jak można imagen i Blew krwi statku i kupiłem nowe szczotki!
Old 29 listopada 2007, 07:10
Grupa dawcy

LOL i stary zakład szczotka topniało haha
Old 29 listopada 2007, 08:51
Grupa dawcy

hahah yeh totaly rozpuszczone

woskowany tylko mój samochód, nie ładniejszy niż błyszczący samochód
Old 29 listopada 2007, 11:06
Grupa dawcy

Boże Narodzenie?
Humbug Bah!
Człowiek mogę nienawidzić xmas.
W latach starałem się nie mają nic wspólnego z nią.
Wszyscy marnowanie pieniędzy na ich crap dont potrzeba, a nawet gorsze rzeczy, że kupowanie jeden tydzień po christmas będzie drastycznie obniżona cena!

Mam w końcu udało się przeliczyć ktoś mój girlfriend.lol
Nie więcej gwałtowny około szukają christmas prezenty, wreszcie mam spotkał kogoś z poczucia.
"Spójrz drodzy jej tak, kupić sobie nawzajem crap dla xmas lub jedziemy na krótkiej przerwie w styczniu, pobyt w hotelu i kupić sobie wzajemnie wiele więcej gówno za mniejsze pieniądze w styczniu, sens?"
A ona rzeczywiście zgodziła!
Oczywiście było trochę pracy do zrobienia "ale jego xmas oznacza jej tak, aby nie świętować", Ale obietnica dodatkowych goodies tylko tydzień lub dwa później clinched transakcji.
Teraz mogę odpocząć na xmas i uniknąć wszystkich mania.
Jej nie jest idealnym rozwiązaniem i oczywiście jeszcze znieść w zombie spaceru po sklepach w styczniu, ale faza 2 mojego planu (jej lepiej kupić małe rzeczy cały rok zwariować niż raz w roku) jest w przygotowaniu i moje podstępne barinwashing (deprogramming) rozpocznie się tuż po styczniowej sprzedaży over.Yeehah!

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 30 listopada 2007, 03:47
Grupa dawcy

Więc co zrobić Xmas dni Krlll?

haha jak to, jak niektóre kobiety są kupowane tak łatwo przez myśl zakupy. haha (i powiedział kilka tak nikt dojechać nickers w skręcie)
Old 30 listopada 2007, 03:56
Grupa dawcy

Zwykle mogę odwiedzić moich rodziców na obiad xmas (może dam go pominąć w tym roku, ponieważ jest tak wiele noworodków nieces / bratanków i kto wie, co działa okolice).

Potem pójdę i dostać demented pijany z moimi przyjaciółmi.
W publikacji będą pełne ludzi, które są dopuszczone obecnie do picia, bo jej xmas, w ciągu dnia będzie głównie zostać wypełnione przez mężczyzn skarżą się na koszt xmas i jak są zadowoleni jego over.Those wszystkich biednych głupców.
Old 30 listopada 2007, 04:00
Grupa dawcy

haha yeah true. Nigdy nie widziałem publikacji na Boże Narodzenie. I jak wounder zajęci są tutaj.

Lol thats inną rzeczą Ihate ....... Kids! Uruchamianie proszą o nie słuchać ich rodziców i tylko uzyskanie w drodze haha

I musi wyglądać na taką miłą osobą.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.