![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres bar rzeczą w dolnej części witryny, aby poruszać się po stronie odszedł? Używam tego stale do poruszania się po witrynie lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kocham Xmas !!!!!
Yeh I'm leżącej, tylko myśli id być nieparzysta jednego nie byłoby tak źle, jeśli mój starszy Smelly, bum puch na brodę brat by uzyskać uchwyt, on przynosi dzień w dół, tak źle z jego ponurej perspektywy na życie nie optymizmu z nim na wszystkich I'm going to cut tym na krótko przed jej iść na "Jeremy Kyle, którzy myślę, że jest hipokrytą, I dont think on jest idealny, jak on sam wygląd zobaczyć, co się dzieje podczas uruchamiania losową czat wątku komputera faceta, to wyzwolić moje posty bezcelowe, ponieważ ma nigdzie Uważam złego Wracając do mojego Geo-chemicznych raport ..... jej na piasku! Yeh thats right! I'm doing chemiczne różnice w piaszczystych wydmach! its a chick magnes. My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Czy on an emo lub goth czy coś lol |
|
| |||
| |||
| hah Pragnę następnie I'd have coś rzucać na niego! trudne do opisania, to nosi Jak mogę powiedzieć normalnej odzieży, że nie mam stereotypowe opinie na temat tego, co jest normalne, ale jest on tylko w niskim standardzie. On prysznic raz w tygodniu, a następnie przyjemnością albo prowadzą kapelusz lub wykorzystanie do włosów flateen jego włosy już greasey godziwej nie jest im kochając tego wątku! złowionych go za pomocą mojego szczoteczka jak wczoraj miał dentysta spotkania! po raz pierwszy on czyści je w pierwszych miesiącach i mianowania w 5 lat! jak można imagen i Blew krwi statku i kupiłem nowe szczotki! |
|
| |||
| |||
| LOL i stary zakład szczotka topniało haha |
|
| |||
| |||
| hahah yeh totaly rozpuszczone woskowany tylko mój samochód, nie ładniejszy niż błyszczący samochód |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boże Narodzenie?
Humbug Bah! Człowiek mogę nienawidzić xmas. W latach starałem się nie mają nic wspólnego z nią. Wszyscy marnowanie pieniędzy na ich crap dont potrzeba, a nawet gorsze rzeczy, że kupowanie jeden tydzień po christmas będzie drastycznie obniżona cena! Mam w końcu udało się przeliczyć ktoś mój girlfriend.lol Nie więcej gwałtowny około szukają christmas prezenty, wreszcie mam spotkał kogoś z poczucia. "Spójrz drodzy jej tak, kupić sobie nawzajem crap dla xmas lub jedziemy na krótkiej przerwie w styczniu, pobyt w hotelu i kupić sobie wzajemnie wiele więcej gówno za mniejsze pieniądze w styczniu, sens?" A ona rzeczywiście zgodziła! Oczywiście było trochę pracy do zrobienia "ale jego xmas oznacza jej tak, aby nie świętować", Ale obietnica dodatkowych goodies tylko tydzień lub dwa później clinched transakcji. Teraz mogę odpocząć na xmas i uniknąć wszystkich mania. Jej nie jest idealnym rozwiązaniem i oczywiście jeszcze znieść w zombie spaceru po sklepach w styczniu, ale faza 2 mojego planu (jej lepiej kupić małe rzeczy cały rok zwariować niż raz w roku) jest w przygotowaniu i moje podstępne barinwashing (deprogramming) rozpocznie się tuż po styczniowej sprzedaży over.Yeehah! My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Więc co zrobić Xmas dni Krlll? haha jak to, jak niektóre kobiety są kupowane tak łatwo przez myśl zakupy. haha (i powiedział kilka tak nikt dojechać nickers w skręcie) |
|
| |||
| |||
| Zwykle mogę odwiedzić moich rodziców na obiad xmas (może dam go pominąć w tym roku, ponieważ jest tak wiele noworodków nieces / bratanków i kto wie, co działa okolice). Potem pójdę i dostać demented pijany z moimi przyjaciółmi. W publikacji będą pełne ludzi, które są dopuszczone obecnie do picia, bo jej xmas, w ciągu dnia będzie głównie zostać wypełnione przez mężczyzn skarżą się na koszt xmas i jak są zadowoleni jego over.Those wszystkich biednych głupców. |
|
| |||
| |||
| haha yeah true. Nigdy nie widziałem publikacji na Boże Narodzenie. I jak wounder zajęci są tutaj. Lol thats inną rzeczą Ihate ....... Kids! Uruchamianie proszą o nie słuchać ich rodziców i tylko uzyskanie w drodze haha I musi wyglądać na taką miłą osobą. |