![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave Wheres lucru pe bara din partea de jos a site-ului pentru a naviga pe pagina plecat? Eu folosesc în mod constant că, pentru a vă deplasa în jurul lol site-ul
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love Xmas !!!!!
Yeh I'm minciuna, crezut id fi un ciudat afară nu ar fi atât de rău dacă mai mari smelly meu, puful bum pentru un frate barba-ar lua un grip, el aduce în ziua în jos aşa de rău cu Outlook lui sumbră asupra vieţii nici un optimism cu el, la toate Am de gând să taie acest scurt înainte de a merge's 'Jeremy Kyle "i care cred că este un ipocrit, i dont cred că este la fel de perfectă ca el face el însuşi uite a se vedea ce se întâmplă atunci când începe o Random chat fir tip de calculator, te dezlănţui mesajele mele lipsită de sens în care acest lucru se întâmplă nicăieri cred bolnav ne întoarcem la geo-mi-chimice raport de acum ..... sale pe nisip! Yeh Thats Right! I'm doing variaţii chimică într-un dune de nisip! Magnet sa o pui. Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Este lol el un emo sau goth sau ceva de genul |
|
| |||
| |||
| I hah doresc, atunci aş avea ceva pentru a arunca la el! greu de descris, el poartă cum a putea i spun haine normale, nu că am o opinii stereotipe asupra a ceea ce este normal, dar el este doar scăzut în standard. el va dus o dată pe săptămână şi apoi a fi fericit să ţină, fie pe o pălărie sau de a folosi fixativ pentru a flateen părul deja greasey echitabil do's im iubitoare this thread! l-a prins cu periuţa de dinţi meu ieri ca a avut o întâlnire dentist! prima dată, el a lui curăţate-le în luni şi numirea prima dată în 5 ani! după cum puteţi imagen-am aruncat în aer un vas de sânge şi a cumpărat o perie nou! |
|
| |||
| |||
| LOL Pun pariu perie pe vechiul topit haha |
|
| |||
| |||
| Yeh hahah totaly dizolvat chiar cerate masina mea, nimic mai frumos decât o maşină strălucitor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crăciun?
Bah impostor! Omul nu-mi place Xmas. De ani de zile am încercat să nu au nimic de-a face cu ea. Toata lumea pierde bani pe prostii de care au nevoie dont şi chiar mai rău chestii de cumpărare că, la o săptămână după Crăciun va fi redus masiv in pret! Am reuşit în sfârşit să convertească pe cineva, mi girlfriend.lol Nu mai graba in jurul caută cadouri de Craciun, acum în cele din urmă i-am întâlnit pe cineva cu un sens. "Uită-te dragă sale, ca aceasta, vom cumpăra fiecare alt crap pentru Xmas sau mergem pe o scurtă pauză în luna ianuarie, şederii într-un hotel si cumpara fiecare celorlalte loturi crap mai mult pentru bani mai puţin, în ianuarie, are sens?" Şi de fapt, ea a fost de acord! Sigur că a existat un pic de lucru să facă, "dar Xmas sale sa de a nu asa de rau, pentru a sărbători", Dar promisiunea de bun suplimentare doar o săptămână sau două mai târziu obtinut afacere. Acum pot să vă relaxaţi la Crăciun şi de a evita toate mania. Nu sa o soluţie perfectă, evident, şi eu încă mai au de a suporta zombie de mers pe jos în jurul magazine în luna ianuarie, dar faza 2 de la planul meu (este mai bine să cumpere lucruri mici, pe tot parcursul anului decât nebun merge o dată pe an) este în pregătire şi insidioasă meu barinwashing (deprogramming) va începe imediat după vânzările ianuarie sunt over.Yeehah! Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Deci, cu ce te ocupi Xmas zile Krlll? haha place modul în care unele femei sunt cumpărate atât de uşor de gândul de cumparaturi. haha (I-am spus unele astfel încât nimeni nu ajunge acolo nickers într-o răsucire) |
|
| |||
| |||
| De obicei, am viziteze părinţii mei pentru cina Xmas (poate voi da it un dor în acest an, deoarece există atât de multe nepoatele nou-născutului / nepoţii şi cine ştie ce rulează în jurul). Apoi, voi merge º i a lua dement îmbăta cu prietenii mei. Pub va fi plin de oameni care sunt permise afară pentru o băutură, deoarece ei Xmas, în timpul zilei, va fi intens populate de oameni plâng de costurile de Crăciun şi de modul în care sunt bucurosi sa proşti toate over.Those săraci. |
|
| |||
| |||
| haha da adevărat. Vazut niciodata un pub la Crăciun. Am wounder cum ocupat în care sunt pe aici. LOL thats un alt lucru Ihate ....... Copii! Rularea despre tipa nu va asculta părinţii lor şi chiar să vă stea în calea mea haha Eu trebuie să pare ca o astfel de persoană frumos. |