![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave wheres baru vec v dolnej časti stránky prejsť na stránku preč? I use, že neustále sa pohybovať mieste lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milujem Vianoce !!!!!
Yeh jsem lhát, prostě mysleli id byť nepárne jedna by nemali byť tak zlé, keď je moje staršie páchnuce, prdýlka chmýří na brade brat by opanovat, že prináša den tak zle s jeho chmurné vyhliadky na život žiadny optimizmus s ním na všetkých Jedu na zníženie tejto krátkej pred tým, ako ísť na 'Jeremy Kyle', ktorí si myslím, je pokrytec, i dont myslím, že je perfektná, keď je sám hľadať vidieť, čo sa stane, keď začnete náhodný chat vlákno počítače chlap, ty moje odkryť zbytočné miest, ako je to sa nikde myslíte, že chorí sa vrátim k mojej geo-chemické správa hned ..... svoj na piesku! Yeh to je ono! Já dělám chemické zmeny v piesočná duna! jeho ju magnet. Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Je mu jedno emo alebo goth, alebo tak niečo lol |
|
| |||
| |||
| ach aj želanie potom by som niečo hádzať na neho! Ťažko opísať, ako to nosí môžem povedať normálne oblečenie, a nie, že mám stereotypné názory na to, čo je normálne, ale je len málo v norme. bude sprcha raz týždenne a potom radi buď vedie klobúk alebo použiť lak na vlasy, aby jeho flateen už greasey vlasy reálne urobiť to im milujúci toto vlákno! chytivše ho používajú ako môj kefka na zuby včera mal zubár schôdzku! Prvýkrát mu to čistiť je v mesiacoch a prvé vymenovanie do 5 rokov! ako môžete imagen aj zatroubil na cievny a kúpil nový kefka! |
|
| |||
| |||
| LOL Stavím svoj starý kefka roztavenie haha |
|
| |||
| |||
| hahah Yeh celkom rozpustené Len roznety moje auto, nič krajšie ako lesklý auta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vianoce?
Bah humbuk! Muž si Nenávidím Vianoce. Za roky som sa snažil mať čo robiť. Všetci plytvanie peniazmi na hovno, že dont potrebovať, a ešte horšie veci, že kúpa jedného týždňa po Vianociach bude výrazne znížená cena! Som konečne podarilo previesť na niekoho, môj girlfriend.lol Nie viac řítí okolo hľadáte vianočné darčeky, konečne som sa stretla s zmysel. "Pozrite sa jeho drahá takhle sme kupovať každé iné svinstvo na Vianoce, alebo pôjdeme na krátku prestávku v januári, pobyt v hoteli a kúpiť navzájom veľa ďalšieho svinstvo za menej peňazí v januári, zmysel?" A ona skutočne súhlasila! Určite tam bolo trochu práce urobiť, "ale jeho Xmas takže jeho priemerná nie je na oslavu", Ale prísľub extra goodies len týždeň alebo dva neskôr zabezpečil si obchod. Teraz už môžete relaxovať na Vianoce a vyhnúť sa všetkým mánia. Jeho riešenie nie je dokonalé a ja som samozrejme ešte vydržať zombie chôdzu po obchodoch v januári, ale 2. fáza môjho plánu (jeho lepšie kúpiť malé veci po celý rok, ako zbláznit raz za rok) je v potrubí a môj zákerný barinwashing (deprogramming) začne hneď po januárovej tržby sú over.Yeehah! Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Tak čo robíš Xmas deň Krlll? haha to páči, ako sa niektoré ženy sú kúpil tak ľahko myšlienka na nakupovanie. haha (aj uviedol niektoré tak nikto tam dostanem nickers v twist) |
|
| |||
| |||
| Zvyčajne som navštíviť moji rodičia na vianočné večeri (možno dám ju minout tohto roka, ako je ich toľko novorodenca netere / synovci a kto vie, čo beží okolo). Potom pôjdem a dostanu dementní opilý so svojimi priateľmi. Na uverejnenia sa bude plno ľudí, ktoré sú povolené pre nápoj, pretože jeho Xmas, cez deň bude prevažne obývaných muži sťažujú na náklady na Vianoce a ako sú radi, že všetky jeho over.Those chudobné bláznů. |
|
| |||
| |||
| haha jo pravda. Nikdy nevidel, hospoda na Vianoce. I wounder indispozície, ako sú tu. LOL to je ďalšia vec Ihate ....... deti! Bežiaci okolo křičí nebude počúvať svojich rodičov a len spôsobom, ako sa v mojom haha I musia pripadať ako taký milý človek. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Facebook Chat Bezpečnosť | Jenni | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Požiadavka! - Chat | mrberty | Spoločenstva Novinky a chat | 10 | 29. júna 2009 00:39 |
| Chat pokladniăky v iframe tému | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. júna 2009 02:01 |
| Thread Tools | |
| |