мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Рандом Цхат

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2007, 14:38
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Даве ухерес бару ствар на дну веб странице за навигацију странице отишао? И да стално користити за кретање у месту лол

ЦГ

Мы Сыстем: Путер

Процесор (и):
Интел Куад Цоре К6600
Матичне плоче:
Абит ИН9
РАМ меморија:
2кс 1ГБ Патриот
Графичка картица (е):
КСФКС 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Интернал 750ГБ, 400ГБ Екстернал
Оптички погон (е):
ЛГ 20кс ДВД-ре-писац
Цасе / псу:
Енермакс Инфинити 650У
Хлађење:
Залман ХСФ
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
ЛГ 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Медиа Центре 2005
Old 28. Мар 2007, 15:12
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Волим Божић !!!!!

Ыех лагао сам, само мислио ид бити непаран број један

не би било тако лоше ако је мој старији смрдљив, тумарало длаке на бради брат би добили захват, он доноси дан доле тако лоше са својим мрачан поглед на живот

но оптимизам код њега на свим

Им 'идући да ово кратко резати пре него иди'с' Јеремы Кыле "који мислим да је лицемјер, ЈА донт мислити он је као савршени као што је и сам поглед чини

видјети шта се дешава кад вам покретање случајних цхат тхреад рачунар тип, да ослободите моје бесмислене постове, јер то иде никуда

мислим болестан добити назад у моје Гео-хемијске извештај сада ..... њен на песку! Ыех тај десно! Им 'догађај хемијске варијанте у дина! његова дјевојка једног магнета.

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 28. Мар 2007, 15:16
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Да ли је он један емо или Барбара или несто лол
Old 29. Мар 2007, 05:01
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

хах желим ја бих нешто за роад на њега!

тешко је описати, он носи како могу рећи нормалну одећу, а не да имам стереотипни поглед на оно што је нормална, али он је само низак у стандард. он ће туширање једном недељно и онда бити сретни да било да води на капу или користити хаирспраы на његов флатеен већ греасеы косу

то им је фер завољели овај тхреад!

ухватили га користе моје четкице за зубе као јучер је имао састанак зубара! први пут, он је очистио их у месецима и први састанак у 5 година! Као што можете и имаген духати крви и посуда купио нови Млазницу!
Old 29. Мар 2007, 07:10
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

ЛОЛ ЈА кладити се свој стари Млазницу растопљени хаха
Old 29. Мар 2007, 08:51
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

хахах ыех потпуно отопљени

само воском мој ауто, ништа лепше него сјајан аутомобил
Old 29. Мар 2007, 11:06
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Божића?
БиХ пробисвијет!
Човјече ја мрзим Божић.
Годинама сам покушао да имају ништа радити са њом.
Свако троши новац на срање они донт потреба и још горе ствари купују да један седмица након Божића ће бити смањени масивна у цену!

Напокон сам успео претворити неко, мој гирлфриенд.лол
Нема више русхинг около у потрази за божићне поклоне, сада напокон сам срео некога са смисла.
"Потражите својих драга овако, купи ми једни друге срање за Божић или идемо на кратке паузе у јануару, боравак у хотелу и куповати једни друге срање пуно више за мање новца у јануару, имају смисла?"
А она, заправо договорено!
Сигурно је било мало посао "а њен Божић па не значи да славимо", Али је обећање о екстра добар само на викенд или два касније цлинцхед посла.
Сада ја могу опустити на Божић и избегавати све манија.
Његова није идеално решење очито и ја морам даље устрајати на зомбија ходање по продавницама у јануару, али фаза 2 од мој план (његове боље купити малим стварима током целе године од шизити једном годишње) је у цјевовода и моје потајан баринуасхинг (депрограмминг) ће почети одмах након јануар продаје се овер.Ыеехах!

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 30. Мар 2007, 03:47
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Па шта да се ради Божић дан Крллл?

хаха свиђа како неке жене су купили тако лако уз мисао схоппинг. хаха (и рекао нешто тако нико неће доћи ницкерс у упрести)
Old 30. Мар 2007, 03:56
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

Обично сам посјетити моје родитеље за Божић вечеру (можда ја ћу га пропустити у овој години, колико има толико новорођенче ниецес / непхеус и ко зна шта се изводи око).

Тада ћу отићи и добити луд пијан са мојим пријатељима.
Тхе пуб ће бити пуна људи који су дозвољени за пиће јер је Божић, током дана бит ће углавном бити насељено људима гунђање о трошковима Божић и како су се обрада свим својим овер.Тхосе сиромашних лудака.
Old 30. Мар 2007, 04:00
Донаторска Група

Default Рандом Цхат

хаха ыеах истинито. Никад не виде пуб на Божић. И колико заузећа уоундер су око овде.

ЛОЛ тај други Ихате ствар ....... Кидс! Руннинг о умреш неће слушати њихове родитеље и праведан узимајући у мој начин хаха

Морам изгледати као такве лијепе лица.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Фацебоок Ћаскање Безбедност Јенни Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 15. Јул 2009 14:16
Упит! - Цхат мрберты Цоммуниты Неус & Цхат 10 29. јуна 2009 00:39
Цхат бокс унутрашњи оквир у питању ЛЛТД414 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 25. јуна 2009 02:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц