менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Випадкові чат

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 листопада 2007, 14:38
Донор групи

Default Випадкові чат

Дейв Wheres Бар річ у нижній частині сайту для переміщення по сторінці пішов? Я використовую, яка постійно пересуватися по сайту LOL

CG

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 28 листопада 2007, 15:12
Донор групи

Default Випадкові чат

Я люблю Xmas !!!!!

Yeh я брешу, просто думки ID бути одним з непарної

не було б так погано, якщо б моя старша смердючі, гори пуху на бороді брата Get A Grip, він приносить в день вниз так погано зі своїм похмурим поглядом на життя

немає оптимізму з ним на всіх

Я маю намір скоротити цей короткий розпорядженні Go's 'Джеремі Кайл ", який я думаю, лицемірити, Dont Я думаю, що він так само досконалим, як він робить себе подивитися

Подивимося, що станеться, коли ви починаєте випадкові чат хлопець потоку комп'ютері, Вам розкрити мою безглуздої посад, оскільки це веде в нікуди

думаю, жорстоке повернутися до моїх Гео-хімічні доповіді зараз ..... збудував на піску! Yeh Те право! Я роблю хімічним змінам в піщаних дюн! Чик своєї магніт.

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 28 листопада 2007, 15:16
Донор групи

Default Випадкові чат

Хіба він емо або готи або щось LOL
Old 29 листопада 2007, 05:01
Донор групи

Default Випадкові чат

Ха я хочу то, я б що-небудь, щоб кинути на Нього!

Важко описати, він носить Як я можу сказати нормальну одяг, а не що я стереотипне уявлення про те, що є нормальним, але він просто низько в стандарті. Він душем раз на тиждень, а потім бути щасливим або тримати капелюх або використовувати лак для волосся, щоб flateen його вже greasey волосся

Ярмарок робити І. М. люблячий цій темі!

зловив його допомогою моя зубна щітка вчора, як він зубного лікаря! Вперше він протер їх у перші місяці і призначення в 5 років! Як ви можете Imagen Я підірвав кровоносних судин і купили нові кисті!
Old 29 листопада 2007, 07:10
Донор групи

Default Випадкові чат

LOL Б'юся об заклад, старий пензлем розплавлений Haha
Old 29 листопада 2007, 08:51
Донор групи

Default Випадкові чат

Hahah Yeh Totaly розчинений

просто воском моїй машині, нічого приємніше, ніж блискучі машини
Old 29 листопада 2007, 11:06
Донор групи

Default Випадкові чат

Різдво?
Бах Дурниці!
Людина я ненавиджу Xmas.
Протягом багатьох років я намагався не мають нічого спільного з нею.
Всі витрачати гроші на лайно вони Dont необхідності і навіть гірше, купувати речі, що через тиждень після Різдва буде масове скорочення в ціні!

Я, нарешті, вдалося перетворити кого-то, моя girlfriend.lol
Більше не кидалися шукає різдвяні подарунки, тепер, нарешті, я зустріла когось зі змістом.
"Дивись у своїй дорогий як це, ми купуємо один одного лайном для Xmas або ми йдемо на коротку перерву в січні, проживання в готелі та купувати один одного багато лайна більше за менші гроші, в січні, сенс?"
І вона насправді погодився!
Звичайно було трохи попрацювати ",Xmas але його так означає не святкувати", Але обіцянка додаткових Goodies тільки один або два тижні пізніше clinched угоду.
Тепер я можу розслабитися в Різдво і уникнути всіх манія.
Її не ідеальне рішення, очевидно, і я все одно доведеться терпіти зомбі ходив по магазинах в січні, але 2 етап мого плану (його краще купувати дрібниці круглий рік сходять з розуму, ніж один раз на рік) в трубопроводі і моя підступна barinwashing (депрограммірованія) буде починатися відразу після продажу січні, over.Yeehah!

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 30 листопада 2007, 03:47
Донор групи

Default Випадкові чат

Так що ж робити Xmas день Krlll?

Ха-ха, як він, як деякі жінки купують так легко при думці про покупки. Ха-ха (я сказав, що деякі так, щоб ніхто туди дістатися nickers в Twist)
Old 30 листопада 2007, 03:56
Донор групи

Default Випадкові чат

Зазвичай я буваю моїм батькам на вечерю Xmas (можливо, я віддам його пропустити цього року так багато новонародженої племінниці / племінники і хто знає, що бігати).

Тоді я піду і отримати божевільний п'яний з друзями.
Паб буде багато людей, яким дозволено випивкою, оскільки його Xmas, протягом дня він буде заповнюватися основному чоловіки скаржаться на вартість Різдво і як вони раді всіх його over.Those бідні дурні.
Old 30 листопада 2007, 04:00
Донор групи

Default Випадкові чат

Haha Yeah правда. Ніколи не бачив паб на Різдво. Я wounder як зайняті вони навколо тут.

LOL Thats інше Ihate ....... Діти! Бігали кричали не буде прислухатися до їх батькам і просто отримати на моєму шляху Haha

Я повинен здаватися такою доброю людиною.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Facebook чат безпеки Дженні Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 15 вересня 2009 14:16
Запит! - Чат mrberty Community News & чат 10 29 червня 2009 00:39
Чат у вікні IFRAME випуск LLTD414 Веб дизайн, хостинг & SEO 2 25 червня 2009 02:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.