![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дейв Wheres Бар річ у нижній частині сайту для переміщення по сторінці пішов? Я використовую, яка постійно пересуватися по сайту LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я люблю Xmas !!!!!
Yeh я брешу, просто думки ID бути одним з непарної не було б так погано, якщо б моя старша смердючі, гори пуху на бороді брата Get A Grip, він приносить в день вниз так погано зі своїм похмурим поглядом на життя немає оптимізму з ним на всіх Я маю намір скоротити цей короткий розпорядженні Go's 'Джеремі Кайл ", який я думаю, лицемірити, Dont Я думаю, що він так само досконалим, як він робить себе подивитися Подивимося, що станеться, коли ви починаєте випадкові чат хлопець потоку комп'ютері, Вам розкрити мою безглуздої посад, оскільки це веде в нікуди думаю, жорстоке повернутися до моїх Гео-хімічні доповіді зараз ..... збудував на піску! Yeh Те право! Я роблю хімічним змінам в піщаних дюн! Чик своєї магніт. Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Хіба він емо або готи або щось LOL |
|
| |||
| |||
| Ха я хочу то, я б що-небудь, щоб кинути на Нього! Важко описати, він носить Як я можу сказати нормальну одяг, а не що я стереотипне уявлення про те, що є нормальним, але він просто низько в стандарті. Він душем раз на тиждень, а потім бути щасливим або тримати капелюх або використовувати лак для волосся, щоб flateen його вже greasey волосся Ярмарок робити І. М. люблячий цій темі! зловив його допомогою моя зубна щітка вчора, як він зубного лікаря! Вперше він протер їх у перші місяці і призначення в 5 років! Як ви можете Imagen Я підірвав кровоносних судин і купили нові кисті! |
|
| |||
| |||
| LOL Б'юся об заклад, старий пензлем розплавлений Haha |
|
| |||
| |||
| Hahah Yeh Totaly розчинений просто воском моїй машині, нічого приємніше, ніж блискучі машини |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Різдво?
Бах Дурниці! Людина я ненавиджу Xmas. Протягом багатьох років я намагався не мають нічого спільного з нею. Всі витрачати гроші на лайно вони Dont необхідності і навіть гірше, купувати речі, що через тиждень після Різдва буде масове скорочення в ціні! Я, нарешті, вдалося перетворити кого-то, моя girlfriend.lol Більше не кидалися шукає різдвяні подарунки, тепер, нарешті, я зустріла когось зі змістом. "Дивись у своїй дорогий як це, ми купуємо один одного лайном для Xmas або ми йдемо на коротку перерву в січні, проживання в готелі та купувати один одного багато лайна більше за менші гроші, в січні, сенс?" І вона насправді погодився! Звичайно було трохи попрацювати ",Xmas але його так означає не святкувати", Але обіцянка додаткових Goodies тільки один або два тижні пізніше clinched угоду. Тепер я можу розслабитися в Різдво і уникнути всіх манія. Її не ідеальне рішення, очевидно, і я все одно доведеться терпіти зомбі ходив по магазинах в січні, але 2 етап мого плану (його краще купувати дрібниці круглий рік сходять з розуму, ніж один раз на рік) в трубопроводі і моя підступна barinwashing (депрограммірованія) буде починатися відразу після продажу січні, over.Yeehah! Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Так що ж робити Xmas день Krlll? Ха-ха, як він, як деякі жінки купують так легко при думці про покупки. Ха-ха (я сказав, що деякі так, щоб ніхто туди дістатися nickers в Twist) |
|
| |||
| |||
| Зазвичай я буваю моїм батькам на вечерю Xmas (можливо, я віддам його пропустити цього року так багато новонародженої племінниці / племінники і хто знає, що бігати). Тоді я піду і отримати божевільний п'яний з друзями. Паб буде багато людей, яким дозволено випивкою, оскільки його Xmas, протягом дня він буде заповнюватися основному чоловіки скаржаться на вартість Різдво і як вони раді всіх його over.Those бідні дурні. |
|
| |||
| |||
| Haha Yeah правда. Ніколи не бачив паб на Різдво. Я wounder як зайняті вони навколо тут. LOL Thats інше Ihate ....... Діти! Бігали кричали не буде прислухатися до їх батькам і просто отримати на моєму шляху Haha Я повинен здаватися такою доброю людиною. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Facebook чат безпеки | Дженні | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 15 вересня 2009 14:16 |
| Запит! - Чат | mrberty | Community News & чат | 10 | 29 червня 2009 00:39 |
| Чат у вікні IFRAME випуск | LLTD414 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 25 червня 2009 02:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |