![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да Явно съм започва да изглежда като задник точно сега aswell.lol
"Doesn't като Коледа, doesn't като деца, какво означава това енергичен B * * во ти прилича?" Не знам, аз като компютърните игри често самотен дейност и риболов, също и най-вече самотен дейност. Аз предполагам, Im анти социални, добре, освен ако Im Getting пиян тогава Im доста приятелски.
Моята система: Krlll
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
haha аз по-добре да си по-добър звук. Харесвам TaeKwon-Да и се интересуват от товарите на други бойни изкуства. Обичам да гледам филми. Любими тип е бойно изкуство, но има цяла гама. Харесвам рок музика и да слушате всички различни видове твърде Im доста открит ум.
Хмм ... не е сигурна, че това го свърши ли искал да воюва с хората, когато не Im борба Im заседание на моя задник борбата гледат филми или слушане на музика hahaha макар и малко обсебен от Cluedo напоследък. Което DONT ума по Коледа като има различни хора да бие го haha Моята система: Puter
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Винаги съм woundered Какво защо някои хора имената на buttom на началната страница са по-смели, а някои не са. Аз не daves е лилаво, защото той е администратор и Алекс, социални и злото са зелени, защото те са Модификации. Но защо са нормални потребители имена в получер? Мини да се използва, докато аз имам donator сметка.
CG |
|
|
|||
|
|||
|
Защо не мога да Кликнете с десния бутон вече?
![]() CG
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не мога
![]() Нормално - Нови членове Получер - CJ държави Dark Bold (в малко по-тъмна сянка на удебелен синьо) - CJ Donator
|
|
|
|||
|
|||
|
Мога да Кликнете с десния бутон сега (Y) само, че беше като за един ден мисля.
|
|||
|
|||
|
Това беше удар, който бе сортирани изложени най-скоро след като е бил открит.
|
|
|
|||
|
|||
|
Има бърза връзка бар в началото отиде за добро или се е проблем?
CG
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() виждал това и мисълта за CJ
|