![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo asi jsem to začíná vypadat jako prdel hned aswell.lol
"Doesnt rád Vánoce, doesnt rád děti, co to znamená odvážného b * st * čtení rád?" Já nevím, mám rád počítačové hry často osamělého činnost a rybolov, také většinou solitérní aktivita. Myslím, Im proti sociální, i pokud Im dostat opilý potom im docela přátelský. Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i lepší provést sám zvuk lepší. Rád TaeKwon-Do a zajímá spoustu dalších Martial Arts. Rád se dívám na filmy. Oblíbená je druh bojového umění, ale celá řada. Mám rád hudbu a poslouchejte Rock všech různých typů příliš im pretty otevřeno smýšlející.
... hmm, pokud si nejsem jistá, že to je trik, jsem rád, že bojuje s lidmi, když im ne bojuje im posezení na můj zadek sledování filmů nebo bojují poslech hudby hahaha ačkoli bit posedlí Cluedo poslední. I dont mysli, která o Vánocích, jak má různé lidi porazit na to haha Můj systém: Čové
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Vždy jsem woundered, co, proč se některé národy jména na buttom na domovské stránce jsou tučně a některé ne. I bez daves je fialová, protože on je admin a alex, sociální a zlo, jsou zelené, protože jsou mods. ale proč jsou některé běžné uživatele názvy tučně? Důl se dříve, dokud mám donator účet. CG |
|
| |||
| |||
| Proč nemohu klikněte pravým tlačítkem myši už? ![]() CG
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžu ![]() Normal - Noví členové Tučně - CJ členských Dark Bold (o něco tmavší odstín tučný modrý) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Mohu nyní klikněte pravým tlačítkem myši (Y), pouze byl rád, že na jeden den i myslet.
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| Byl to závada, která byla řazený ven brzy poté, co byl objeven. |
|
| |||
| |||
| Má rychlý odkaz v horní odešla za dobré, nebo je to porucha? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Viděl a myšlení z CJ
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|