![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι Μάλλον έχω αρχίσει να μοιάζει με κώλο τώρα aswell.lol
"Doesn't όπως Χριστούγεννα, doesn't όπως τα παιδιά, τι σημαίνει αυτό θυμοειδής β * ου * ου αρέσει;" I dunno, μου αρέσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια συχνά μια μοναχική δραστηριότητα και την αλιεία, και κυρίως τη μοναχική δραστηριότητα. Μάλλον Im καταπολέμησης του κοινωνικού, καλά Αν δεν Im μέθη τότε im αρκετά φιλικό. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i καλύτερο εαυτό μου κάνουν καλύτερη ήχου. Μου αρέσει TaeKwon-Do και ενδιαφέρονται για τα φορτία των άλλων Πολεμικών Τεχνών. Μου αρέσει να βλέπουν ταινίες. Αγαπημένοι είδος είναι πολεμική τέχνη, αλλά έχουμε μια ολόκληρη σειρά. Μου αρέσει να ακούει ροκ μουσική και όλους τους διαφορετικούς τύπους πολύ όμορφη im άνοιξε ομόφρονα.
Χμμμ ... Δεν είναι σίγουρος αν έκανε το κόλπο που μου αρέσει να παλεύει με τους ανθρώπους, όταν δεν αγωνίζονται im im συνεδρίαση της κώλο μου βλέποντας ταινίες ή αγωνίζονται για να ακούτε μουσική hahaha αν και λίγο εμμονή με Cluedo τελευταία. Ποια i dont μυαλό τα Χριστούγεννα, όπως έχεις διαφορετικά άτομα να νικήσει σε αυτό haha Το σύστημά μου: Υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ανέκαθεν woundered αυτό γιατί ορισμένοι λαοί ονόματα στο buttom από την αρχική σελίδα είναι με μαύρα και ορισμένα δεν είναι. I daves δεν είναι μοβ γιατί είναι admin και alex, κοινωνικό και το κακό είναι πράσινα, επειδή είναι mods. αλλά γιατί είναι μερικά συνήθη ονόματα χρηστών με μαύρα; Mine χρησιμοποιούνται μέχρι να έχω ένα λογαριασμό donator. CG |
|
| |||
| |||
| Γιατί δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ πια; ![]() CG
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορώ να ![]() Κανονική - Νέα Μέλη Έντονα - CJ κράτη Dark Bold (η ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση του μπλε με έντονα γράμματα) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Μπορώ τώρα δεξί κλικ (Y), μόνο που ήθελα ήταν για μια μέρα νομίζω.
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| |||
| |||
| Ήταν ένα πρόβλημα που είχε διευθετηθεί σύντομα μετά διαπιστώθηκε. |
|
| |||
| |||
| Έχει η γρήγορη σύνδεση bar στην αρχή πάει για καλό ή πρόκειται για ένα πρόβλημα; CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() δει αυτό και σκέψης των CJ
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Facebook Chat Ασφαλείας | Jenni | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 15 Σεπτεμβρίου 2009 14:16 |
| Αίτηση! - Chat | mrberty | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 29 Ιουν 2009 00:39 |
| Chat θέση στο θέμα iframe | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 25 Ιουν 2009 02:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |