![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I guess I am počinje izgledati magaričinu odmah aswell.lol
"Božić se kao što je, kao što se djeca, sto to znaci rodoljuban b * st * rd mi?" I dunno, I like računalne igre često usamljen aktivnost i ribolov, također uglavnom osamljeni aktivnost. JA pogodak Im protiv društvenih, dobro, osim ako Im uzimajući pijan onda im prilično prijateljski. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha ja sam bolje napraviti bolji zvuk. Volim TaeKwon-Do te zanimati hrpe drugih Borilačke vještine. Volim gledati filmove. Naj tip je borilačka vještina, ali imaju niz. Volim slušati rock glazbu i sve vrste previše im prilično otvorena istomišljenika.
hmm ... ne siguran ako to nije trik Volim da se bori sa ljudima kad im ne bori im guzica sjedi na moje gledanje filmova ili slušanje borbe glazbe hahaha iako je pomalo opsjednut Cluedo u zadnje vrijeme. Koje ja dont umu na Božić kao da je dobio različitih ljudi tukli na to haha My System: Puter
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Uvijek sam woundered što zašto neki narodi imena na buttom na početnoj stranici su podebljani, a neke nisu. Ja ne daves je ljubičasta jer je admin i alex, socijalne i zlo su zeleni jer su MODs. ali zašto su neki normalni korisnici imena podebljano? Mine se dok sam donator račun. CG |
|
| |||
| |||
| Zašto ne mogu kliknuti desnom više? ![]() CG
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mogu ![]() Normalno - Novi članovi Bold - CJ Member Dark Bold (malo je tamnije hladu podebljane plava) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Ja mogu zatim kliknite desnom tipkom (Y) samo je kao da je za jedan dan mislim.
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| |||
| |||
| Bio je to glitch koji je razvrstan je ubrzo nakon što je otkrivena. |
|
| |||
| |||
| Ima brzu vezu traci na vrhu otišao na dobro ili je to glitch? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() vidio ovu misao i CJ
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Facebook Chat Sigurnost | Jenni | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 15 rujan 2009 14:16 |
| UPIT! - Chat | mrberty | Community News & Chat | 10 | 29. lipnja 2009 00:39 |
| Chat box iframe u pitanju | LLTD414 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 25. lipnja 2009 02:01 |
| Thread Tools | |
| |