![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen azt hiszem én kezd keresni, mint egy csacsi most aswell.lol
"Doesnt mint karácsonyt, doesnt, mint a gyerekek, mit jelent ez élénk b * st * rd ki?" Nem tudom, én, mint a számítógépes játékok gyakran magányos tevékenység és a halászat is, főleg a magányos tevékenység. Azt hiszem, Im anti szociális, illetve ha Im iszik majd im nagyon barátságos. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i jobban ki magam jobban hangzik. Szeretem a Taekwon-do és az érdeklődő rengeteg más Martial Arts. Szeretem nézni a filmet. Kedvenc típus Martial Art, hanem az egész tartomány. Szeretem a rock zenét, és hallgatni a különböző típusok is pretty im nyitotta gondolkodó.
hmm ... nem biztos, hogy nem tetszik a trükk, hogy harcol az emberek, ha nem harcol im im ül én segg figyeli harcok filmek vagy zenehallgatás hahaha bár kicsit megszállottja Cluedo mostanában. Én dont mind karácsonykor van a különböző embereket, hogy a beat it haha My System: Számítógépes
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Én mindig woundered mit miért egyes népek nevét a buttom a kezdőlapot is merész, és mások nem. Én nem daves a lila, mert az admin és Alex, a társadalmi és a gonosz zöldek, mert azok mods. De miért van néhány normál felhasználók neveit vastag? Az enyém szokott lenni, amíg van egy donator számla. CG |
|
| |||
| |||
| Miért nem tudok jobb klikk anymore? ![]() CG
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudok ![]() Normál - Új tagok Félkövér - CJ Tag Dark Bold (a kissé sötétebb árnyalata vastagon kék) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Nem jobb klikk most (Y) csak az volt, hogy egy nap azt hiszem.
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
|
| |||
| |||
| Ez volt a hiba, amit ki sorrendje sokkal azután felfedezték. |
|
| |||
| |||
| Van a gyors link sáv elején elment a jó, vagy ez a hiba? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() látta ezt, és gondoltam CJ
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|