![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני מניח שאני מתחיל להיראות כמו התחת עכשיו aswell.lol
"Doesn't כמו חג המולד, doesn't אוהב ילדים, מה זאת אומרת נמרץ ב St * * RD כמו?" אני dunno, אני אוהב משחקי מחשב של תדירות בדד פעילות הדיג, בעיקר גם את פעילות בדד. אני מניח Im אנטי חברתי, אלא גם בקבלת Im שיכור IM אז די ידידותי. המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha אני נשמע יותר טוב לעשות את עצמי יותר טוב. אני אוהב TaeKwon ו-האם מעוניינים המון אומנויות לחימה אחרות. אני אוהב לצפות בסרטים. מועדפים סוג היא אמנות לחימה אבל יש טווח שלם. אני אוהב מוזיקה רוק ולהקשיב כל סוגים שונים מדי IM די פתח אפק.
הממ ... לא בטוח אם עשה את העבודה כי אני רוצה נלחם עם אנשים כאשר לא נלחמים IM IM יושב על אזור הלחימה arse צופה בסרטים או האזנה למוסיקה hahaha אם כי מעט אובססיבי עם Cluedo לאחרונה. ואני dont המוח כמו בחג המולד יש אנשים שונים להכות בזה haha המערכת שלי: Puter
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני תמיד woundered מה למה כמה שמות העמים בבית buttom של דף הבית נמצא מודגש וחלקם לא. אני לא daves הוא סגול כי הוא מנהל ואלכס, תויתרבח הרוע הם ירוקים בגלל שהם mods. אבל למה הם חלק בדרך כלל משתמשים בשמות מודגש? שלי היה אמור להיות עד donator יש לי חשבון. CG |
|
| |||
| |||
| מדוע אני לא יכול יותר על הזכות? ![]() CG
__________________ "חלום כאילו תוכל לחיות לנצח, חיים כאילו היום יהיה למות" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יכול ![]() בדרך כלל - חברות חדשות מודגש - ג 'יי חבר כהה מודגש (את מעט כהה צל של מודגשים כחול) - ג 'יי Donator
|
| |||
| |||
| אני יכול עכשיו על הזכות (Y) רק היה אוהב את זה ליום אחד אני חושב.
|
| |||
| |||
| זה היה תקלה זה היה לצאת בקרוב מיון לאחר שהתגלו. |
|
| |||
| |||
| יש קישור מהיר בר בראש נעלם לתמיד או שזה תקלה? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ראיתי את זה וחשבתי של ג 'יי
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פייסבוק דברו אבטחה | Jenni | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 15 ספטמבר 2009 14:16 |
| לבקש! - צ 'אט | mrberty | קהילה חדשות וצ 'אטים | 10 | 29 יוני 2009 00:39 |
| תיבת צ 'אט IFRAME הבעיה | LLTD414 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ה -25 בחודש יוני 2009 02:01 |
| שרשרת כלים | |
| |