![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I guess I am ima atrodyti Ass dabar aswell.lol
"Doesnt kaip Kalėdos, doesnt kaip vaikai, ką tai reiškia Drąsus b * st * RD panašaus?" I dunno, man patinka kompiuteriniai žaidimai dažnai vieniši veikla ir žvejyba, taip pat daugiausia Solidarumas veikla. I guess Im kovos socialinę, gerai, jei Im getting drunk to jiems labai draugiški. Mano sistema: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha man geriau padaryti sau gero geriau. Man patinka Tekvondo ir suinteresuotų krovinius iš kitų kovos menų. Man patinka žiūrėti filmus. Mėgstami tipas yra martial art bet visą spektrą. Mėgstu roko muziką ir klausytis visų skirtingų rūšių pernelyg im pretty atidarytas bendraminčių.
... hmm, jei nesate tikri, kad nebuvo apgauti Aš noriu, kad kovoja su žmonėmis, kai jiems nėra kovos im sėdi ant mano arse stebi kova filmų ar klausydamiesi muzikos hahaha nors šiek tiek apsėstas cluedo paskutiniu. Kuris i dont mind Kalėdų, kaip gavo įvairių žmonių mušti į jį haha Mano sistema: Kompiuterinės
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš visada woundered kas, kodėl kai kurios tautų vardus iš namų puslapiu buttom, paryškinti, o kai kurie ne. Aš ne daves yra violetinė, nes jis yra admin ir Aleksas, socialinės ir blogis yra žalios, nes jie yra mados. bet kodėl kai kurie paprasti vartotojai pavadinimai paryškinti? Mine anksčiau, kol aš Donator sąskaitą. CG |
|
| |||
| |||
| Kodėl aš negaliu paspausti dešiniuoju pelės klavišu anymore? ![]() CG
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() Normal - Nauji nariai Bold - CJ valstybės Tamsiai Bold (šiek tiek tamsesnis atspalvis paryškinti mėlyna) - CJ Teikėjos
|
| |||
| |||
| Galiu paspausti dešiniuoju pelės klavišu dabar (Y) tik buvo, kaip, kad dieną aš manau.
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| Jis glitch, kad buvo išspręstos netrukus po to, kai buvo atrasta. |
|
| |||
| |||
| Ar greitai nuorodą juosta viršuje atvyko geros ar jis yra glitch? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() matė ir pagalvojo apie CJ
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Facebook Saugumo Pokalbiai | Jenni | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 15 rugsėjis 2009 14:16 |
| Prašymas! - Pokalbiai | mrberty | Community News & Chat | 10 | Birželis 29, 2009 00:39 |
| Pokalbiai lange iframe klausimas | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Birželis 25, 2009 02:01 |
| Temos įrankiai | |
| |